Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 21/02/2021)

A Planner Eropah Route adalah penting dalam menganjurkan anda perjalanan kereta api di seluruh Eropah. Pertama sekali, terdapat lebih 10,000 destinasi satu boleh melawat di Eropah. Oleh kerana bilangan destinasi, ia adalah penting untuk menyelidik bagaimana untuk memetakan perjalanan anda. Anda mungkin mahu mempunyai laluan anda sendiri yang unik untuk perjalanan melalui Eropah. Dan untuk merancang lebih awal, anda mungkin mahu untuk menempah tiket terlebih dahulu. Paling penting adalah anda harus dapat kereta api buku perjalanan yang termasuk customer service dalam bahasa anda dan memungkinkan fleksibilitas seperti Menyelamatkan Seorang Kereta api membolehkan.

 

Eropah Route Planner faktor perancangan Penting

Semua perancangan bermula dengan memastikan anda mempunyai dokumen perjalanan yang diperlukan. Begitu juga, sebelum merancang perjalanan anda, anda mungkin mahu mempertimbangkan terbang untuk pertama destinasi jika anda tinggal di luar Eropah dan melatih perjalanan jika anda tinggal di Eropah karena itu cara terbaik untuk melakukan perjalanan di Eropa. Beberapa faktor yang tampak penting untuk semasa pelancong; bersejarah laman, alam semula jadi, kehidupan malam, pantai, makanan, dan aktiviti.

London untuk Trains Paris

Paris untuk Trains Amsterdam

Munich untuk Trains Berlin

Rom ke Kereta api Milan

 

 

Eropah Route Planner mengikut negara

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Austria

Pertama, Tempahan diperlukan untuk kereta api malam dan kereta api antarabangsa dan anda boleh melakukan itu pada Menyelamatkan Kereta api. Tempahan boleh dilakukan juga untuk bandar kereta api berkelajuan tinggi (Termasuk Eurocity dan InterCity). laluan antara bandar utama ialah Vienna & Linz, Salzburg, Graz & daerah Carinthia yang. Austria Eropah Route Planner menawarkan sambungan kereta api antarabangsa yang sangat baik. tambahan, minuman dan makanan ringan yang boleh didapati atas kebanyakan kereta api dan pilihan tempat makan yang disediakan atas kereta api antarabangsa. Anda boleh membawa basikal di kereta api Austria. Anda juga telah tiket untuk Austria yang membolehkan kau untuk melatih perjalanan ke Lichtenstein.

Graz ke Kereta api Innsbruck

Vienna untuk Trains Graz

Vienna untuk Trains Salzburg

 

Eropah Route Planner Austria

Belgium

Paling kereta api di Belgia memerlukan tempahan, jadi tidak banyak yang baru untuk kami di Eropah Perancang Laluan di sini. Ia adalah sangat disarankan terutama untuk itu kereta api lapangan terbang, kereta api antarabangsa, dan tinggi-kelajuan kereta api anda akan mempunyai tempahan cukup masa terlebih dahulu. tambahan pula, kereta api di Belgium mempunyai 1 dan tempat duduk kelas ke-2. Sebahagian daripada kereta api menawarkan bar mini dan makanan ringan panas dan sejuk. masa perjalanan dalam Belgium adalah cepat dengan perjalanan antara, bandar-bandar utama mengambil 20 minit hingga satu jam.

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

Belgium gardens

Bosnia

Begitu juga ke Belgium Eropah Route Planner, anda tidak perlu membuat tempahan untuk kebanyakan kereta api di Bosnia. Ia tidak mungkin untuk membuat tempahan untuk kereta api domestik di Bosnia. Ini termasuk Brzi Voz kereta api cepat dan
penumpang tempatan kereta api. Berbeza dengan negara-negara Eropah yang lain, basikal tidak dibenarkan di dalam kereta api di Bosnia. tambahan, Kenalan antarabangsa dari Bosnia melalui stesen Sarajevo.

 

Europe Route Planner Bosnia

Perancang Eropah Laluan untuk Bulgaria

Anda tidak perlu banyak Eropah Route Planner dari segi tempahan untuk Barz Vlak tempatan pesat’ kereta api dan juga Patnicheski kereta api tempatan. Walau bagaimanapun, Tempahan diperlukan untuk Expresen Vlak kereta api cepat dan kereta api antarabangsa. kereta api antarabangsa juga boleh didapati di Bulgaria termasuk Bulgaria Express, yang Black Keretapi Sea, Bucharest Istanbul Express dan begitu juga sesetengah kereta api lain meninggalkan dari Sofia. laluan utama Bulgaria kita mengambil 6-8 Jam (kereta api semalaman yang mungkin) Sofia, sudah tentu, stesen utama untuk sambungan antarabangsa. Basikal adalah dibenarkan dengan kereta api tetapi anda perlu membayar tambahan untuk mereka.

 

Bulgaria skyline

 

Perancang Eropah Route dengan Save Train a

Kerana ada satu juta sebab untuk perjalanan melalui Eropah, kami mendapati anda tiket paling murah. Eropah mempunyai yang paling stesen kereta api yang indah. Manakala juga mempunyai pemandangan yang paling indah, Termasuk jambatan dan pantai. Jadi selepas anda menguruskan negara yang anda melakukan perjalanan di Eropah Route Planner, mengambil 3 minit sekarang untuk menempah tiket kereta api murah di Eropah pada Jimat Train a. Bayar menggunakan semua kaedah pembayaran yang popular.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed