Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 24/04/2020)

Semua orang melayan seperti berbeza. Sesetengah menikmati pengalaman yang datang dari perjalanan manakala pada hujung yang lain ada yang hanya perjalanan kerana tekanan rakan sebaya atau keluarga tekanan. Apapun alasan apabila ia datang kepada ke luar, lagi terdapat cara yang berbeza bagaimana orang suka untuk merancang. Walau bagaimanapun, tanpa mengira keutamaan individu, ada beberapa perkara yang perlu tidak supaya anda tidak menghadapi bersusah-payah kemudian, seperti Menempah tiket kereta api saya atau tiket kapal terbang untuk perkara itu.

 

Buku saya Keretapi Tiket

 

Menjaga keperluan

Perjalanan bagi sesetengah orang seperti saya sepakan yang mereka perlukan dalam kehidupan dan satu cara untuk melarikan diri dari tekanan kehidupan harian. Walau bagaimanapun, ada beberapa perkara yang saya suka untuk mendapatkan dilakukan seperti menempah tiket kereta api saya atau tiket pesawat terlebih dahulu supaya saya boleh mendapatkan beberapa tawaran dalam talian untuk merancang lebih baik. oleh Tempahan tiket kereta api saya dalam talian atau terlebih dahulu untuk perkara yang akan memastikan bahawa saya tidak perlu menghadapi masa kekecewaan terakhir ketersediaan bukan tiket atau ruang. Sesetengah orang akan suka untuk hanya membawa beg mereka dan berlepas. Ini mungkin hanya bergantung kepada destinasi bahawa anda dalam perjalanan ke.

Amsterdam untuk Trains London

Lyon ke London dengan Keretapi

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

 

Pra-perancangan diperlukan atau tidak?

Jika anda melancong dalam negara, yang hanya mendapat kereta api atau tempahan bas akan menyelesaikan isu-isu. Pilihan lain adalah perjalanan ke negara-negara di mana tidak ada keperluan visa iaitu, mereka sesuatu yang dipanggil visa semasa ketibaan. Di negara-negara, anda hanya boleh menempah dan menaiki pesawat untuk dan semua urusan rasmi yang lain dijaga apabila anda mencapai anda destinasi. Sebagainya perjalanan atau mengembara macam ini, tidak ada perancangan lebih diperlukan. Walau bagaimanapun, apabila terdapat formaliti seperti visa dan semua untuk dijaga. Perancangan perjalanan yang perlu dilakukan terlebih dahulu. Akan ada tempahan daripada tiket kereta api, yang perlu dilakukan lebih awal supaya mengepos tempahan visa anda yang boleh dihantar untuk pemprosesan. Hanya sekali visa diluluskan, anda semua ditetapkan untuk perjalanan. Terdapat mungkin atau tidak mungkin menjadi keperluan untuk perancangan lagi bergantung siapa anda melancong dengan dan bagaimana anda suka untuk merancang perjalanan anda.

Tiket Berlin ke Munich Train

Frankfurt ke Munich dengan Keretapi

Trier untuk Trains Munich

Stuttgart ke Kereta api Munich

 

perancangan pra tidak, peta

 

Perjalanan - Satu pengembaraan

perjalanan memberikan anda peluang untuk melihat tempat-tempat baru dan meneroka budaya baru anda. Ia membuka fikiran lagi dan membolehkan anda untuk berfikir di luar kotak. Walau bagaimanapun, selalu ada formaliti dan had-had yang yang datang dengan tujuan tertentu. Kebanyakan masa ia memastikan visa dan lain-lain anda dokumen perjalanan berada di tempat supaya anda tidak perlu menjalani sebarang kekecewaan apabila anda memulakan perjalanan atau semasa perjalanan untuk perkara itu. perjalanan Happy!

Tiket Brussels ke Lyon Train

London untuk Trains Lyon

Marseille ke Kereta api Lyon

Tiket Geneva ke Lyon Train

 

Apabila anda telah selesai merancang perjalanan anda, laman web yang terbaik untuk Order Trains tiket adalah Save A Train

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplanning-your-travel%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)