Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 24/04/2020)

Vsi obravnava potovanja drugače. Nekateri uživajo izkušnje ki prihaja iz potovanja, medtem ko na drugi strani nekateri samo potujejo zaradi pritiska ali družina pritisk. Ne glede na razlog, ko gre za potovanja, spet pa obstajajo različni načini, kako ljudje radi načrtujejo. Vendar, ne glede na posameznikove preference, obstajajo določene stvari, ki jih je ne, tako da vam ne soočajo hassles pozneje, všeč Rezervirajte svojo vozovnico ali letalske vozovnice za to zadevo.

 

Knjiga My Train vstopnice

 

Skrb za potrebe

Potovanje za nekatere ljudi, kot sem jaz s kamerami, ki jih potrebujejo v življenju in sredstvo za pridobivanje proč od stresnega vsakdanjika. Vendar, obstaja nekaj stvari, ki mi je všeč, da se naredil kot Rezervirajte svojo vozovnico ali letalske vozovnice vnaprej, tako da lahko dobim nekaj takega na spletu za načrtovanje bolje. Z Rezervaciji moje vozovnico spletu ali prej za to zadevo bi zagotovili, da mi ne bi bilo treba soočiti zadnji trenutek razočaranje nedostopnosti vozovnic ali prostora. Nekateri ljudje bi radi samo opravljajo svojo torbo in vzlet. To je mogoče odvisno le na destinacija da potujete v.

Amsterdam za London vlakih

Lyon v London z vlakom

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

 

Pre-načrtovanje potrebna ali ne?

Če potujete v državi, pravkar dobili vlaka ali avtobus rezervacijo bi razvrstiti vprašanja. Druga možnost je, potujejo v države kjer se ne zahteva vizum, tj, so nekaj, kar se imenuje vizuma ob prihodu. V teh državah, lahko samo rezervacijo in vkrcati na letalo in vse druge formalnosti poskrbljeno, ko dosežete svoj destinacija. Torej, na potovanjih ali potovanja kot ti, ni veliko načrtovanja potrebno. Vendar, ko so formalnosti, kot vizum in vse bo poskrbljeno. Treba je načrtovanje potovanja, ki se opravi v vnaprej. Tam bo rumen od vozovnice za vlak, kar bo treba storiti tudi vnaprej, tako da objavite preprosto vizo se lahko pošlje v obdelavo. Šele ko je vizum se odobri, ste pripravljeni potovati. Morda obstaja ali ne bi bilo treba za nadaljnje načrtovanje odvisno katero potujete in kako vam je všeč, da načrt vaše potovanje.

Železniške vozovnice Berlin do München

Frankfurt do Münchna z vlakom

Trier v München vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

 

predhodno načrtovanje ni, zemljevid

 

Potovanje - avantura

Potovanja vam daje priložnost videti nove kraje in raziskovanje novih kultur. To pa odpira um in vam omogoča, da razmišljati zunaj polja. Vendar, vedno obstajajo nekatere formalnosti in omejitve, ki ne prihajajo s potovanjem. Večino časa pa je zagotoviti, da vaš vizum in drugi potne listine so v mestu, tako da vam ni treba opraviti nobenega razočaranja, ko začnete potovanje ali med potovanjem za to zadevo. Srečno potovanje!

Karte za Bruselj do Lyon

London za Lyon vlakih

Marseille, da Lyon vlakih

Železniške vozovnice Ženeva - Lyon

 

Ko ste končali načrtovanje vašega potovanja, najboljše spletne strani za Da bi vlaki vstopnice je Prihranite vlaku

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplanning-your-travel%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)