Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 30/01/2021)

New visoke hitrosti, čezmejnih vlakov odpreti linije po svetu. Poleg tega, so skoraj vedno premagati potovanje po zraku glede udobja, dobičkonosnost, in hitrost potovanja. Na tej točki, obstaja več železniških omrežij po vsem svetu! Vsakdo, ki je v čezmejnih vlakih jo ljubi!

Potovanje po Evropi, na vlaku je več o upočasnjevanju od hitrosti. Ko greš mimo lepe kulise na poti do končnega cilja, počutite se mirno in čudovito. Kot rezultat, odhod na čezmejne vlake postane čas za sprostitev, še nekaj časa na svoje in celo meditirati.

Torej, Poglejmo si nekaj najboljših čezmejnih vlakov v Evropi skupaj:

 

Eurostar Cross Border Vlaki

Povezovanje London s Amsterdamu, Avignon, Bruselj, malo, Lyon, Marseille, Pariz, in Rotterdam, Eurostar je verjetno najbolj priljubljena visoke hitrosti železniških storitev v Evropi. tudi, Getlink ločeno deluje in ima vlakov. Prav prečkanje Predor pod Rokavskim prelivom med Združenim kraljestvom in Francijo. Tek na mreži visoka hitrost linije, Vlaki Eurostar štetje osemnajst-car razred 373/1 vlaki in šestnajstih avtomobilov razreda 374 vlaki. Oni vodijo s hitrostjo do 186 mph (300 kilometrov na uro). Poleg tega, Eurostar nosi več potnikov kot letalskih družb kombiniranih. To je kar Eurostar prevladujoči železniškega operaterja na progah, ki jih upravlja.

Eurostar čezmejne vlaki vas bo popeljal skozi Velika Britanija, Francija, Belgija, in Nizozemska. Plus, to bo omogočilo, da uživajo v čudovitem razgledu teh poti poti.

Hannover do Rotterdam vlakih

London do Rotterdam vlakih

Hamburg do Rotterdam vlakih

Köln do Rotterdam vlakih

 

Čezmejno Vlaki iz Španije v Francijo

Thalys Cross Border Vlaki (francosko: [takšen])

Prvotno zgrajena okrog visoke hitrosti linije LGV Nord med Parizom in Brusljem, Thalys je francosko-belgijski operater vlakov za visoke hitrosti. Železnica Eurostar avtomobili delijo to skladbo, zaradi česar so eden najboljših čezmejnih vlakov. Thalys gre iz Pariza, Bruselj ali Amsterdam, da London preko Lille in predora pod Rokavskim prelivom in s francoskimi domačih TGV vlakov. Plus, Thalys služi Amsterdam in Köln, preveč! To je fantastična novica za vsakogar, ki ima rad, da imajo veliko možnosti za njihovo potovanje. Thalys International, NMBS / SNCB, in nemški železniški upravlja sistem, medtem ko THI Factory in NMBS / SNCB to deluje. Kot rezultat – z Thalys – vlak potuje v Evropi je vsekakor fantastično!

Amsterdam za Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Köln za Antwerp vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

NS International

Prej NS Hispeed, NS International je prevoznik v železniškem na Nizozemskem za vsakogar z veseljem oko za neverjetno potovanje izkušnja. NS International deluje mednarodna med mestnim in visoke hitrosti Čezmejno Vlaki s povezavami na:

– Belgija (Intercity Direct)

– Nemčija in Švica (Intercity-Express)

– Francija (Thalys)

Nad vsem, NS International trenutno deluje tako visoke hitrosti in brez visoke hitrosti storitve in je del Nederlandse Spoorwegen. podobno, NS International lahko uvedejo pol visoke hitrosti in visoke hitrosti storitve, nekje v bližnji prihodnosti.

Bruselj v Leiden vlakih

Antwerpen, da Leiden vlakih

Berlin za Haarlem vlakih

Pariz, da Haarlem vlakih

 

Čezmejno Vlaki – TGV (francosko: Hitrostjo vlaka Visoka)

SNCF upravlja TGV, ki je Francoz medkrajevni železniški prevoz visoke hitrosti in najboljši državni lasti nacionalni železniški operater. Čeprav je sprva osredotočen na Pariz, omrežje je, skozi leta, razširil. Zdaj povezuje glavna mesta po vsej Franciji (Marseille, malo, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) z okoliškimi državami. Obstajajo pa 110 milijonov potnikov na leto v Franciji, ki se peljejo s TGV. Po podatkih iz aprila 2007, TGV je vlak najhitrejši na kolesih na, doseže 574.8 km / h (357.2 mph). Občutili boste najboljše mednarodne povezave do Bruslja v Belgiji in Luksemburg na severu s TGV vlakov, zagotovo.

Mednarodna TGV na vzhodu vas bo v Frankfurt in München. podobno, vaš južno potovanje vas bo popeljal neposredno na Milanu v Italiji ali Barceloni v Španiji. Ne naredite potovalne napake, TGV je eden najbolj udobnih čezmejnih vlakov! Poleg tega, popeljal vas bo na najlepše romantično potovanje iz Pariz na obalah Sredozemlja. ali, krasen Bordeaux, Lyon in Marseille in svetovno znani Cannes. zato, Če želite doseči Francijo in / ali Švica z vlakom, lahko storite tako, da vožnja v čezmejnih vlakih s TGV Lyria upravlja.

Zürich, da Paris vlakih

Paris v Frankfurtu vlakih

Ženeva, da Paris vlakih

Pariz za Köln vlakih

 

Da bi dobili najboljše izkušnje vlak v tvojem življenju, po akcijskih cenah in razrešuje neprijeten pristojbin za rezervacijo, uporaba Shrani vlak

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)