Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 30/12/2019)

Lahko bi rekli, da je Švica najbolj znana po svoji zasneženih vrhov in okusno čokolado, vendar pa je toliko bolj v lepi državi, kot se zdi na prvi pogled. Vlak Izleti v Švici so eden od najboljših načinov, da uživajo lepa pokrajina. Izkoristite svoj čas preživel tam. V toplo vreme naredi vaše potovanje še bolj prijetno. To so nekatere od najbolj slikovit Poti vlakov v Švici v Poletje.

 

Ledenik Express med St. Moritz in Zermatt je eden od izletov vlaka v Švici

To je verjetno ena izmed najbolj znanih švicarskih scensko vlaki in z dobrim razlogom. Vlak potovanja med St. Moritz in Zermatt preko Chur, Andermatt, in Brig. To je cel dan vlak izlet, vendar mnogi ljudje odločijo, da to storite preko nekaj dni. Ti preživijo nekaj časa na različnih destinacije spotoma. Poletje je eden izmed najbolj priljubljenih časih iti in tam so do štiri izleti na dan v tem obdobju. Večina scenic del tega potovanje vlak je odsek med Chur in St. Moritz. Tukaj boste potovali čez pogosto fotografirali Landwasser viadukt ki se konča v predor.

Zürich na St Moritz vlakih

Zermatt na St Moritz vlakih

Lyon do St Moritz vlakih

Basel na St Moritz vlakih

 

Zlati Pass Line v Ženevo

Ni vlaka Izleti v Švici bi bil popoln brez vožnje na Golden Pass Line. Vlak vozi iz jezera Luzernu v Ženevo ali Zürich v Ženevo za tiste, ki imajo manj časa na svojih rokah. Vsako potovanje je prav tako spektakularna kot drugi. Obstajajo pogledi osem Švica je čudovite modre jezera, preko treh gorskih prelazov in med dvema jezikovnih regijah (Francosko in nemško govoreči Švici). Ob celotno potovanje zahteva preklapljanje vlakov večkrat, vendar znamenitosti so dobro vredno. Potniki morajo pridrži sedež na nekaterih vlakih in avtomobili. Bodi prepričan načrtuj vnaprej za to potovanje!

Lyon do ženevskih vlakih

Zürich na ženevskih vlakih

Paris v Ženevo vlakih

Luzern na ženevskih vlakih

 

 

Jungfraujoch vrh Evrope

Čeprav je lahko poletje v Švici boste zagotovo videli tiste znamenite bele vrhove skozi vse leto, in če so zasnežene gore, kaj želite od Jungfraujoch postaji je mesto, morate obiskati. To je najvišja postaja v Evropi in jih je mogoče doseči z lovljenje vlak z Kleine Scheidegg. Pogled iz voženj vlakov v Švici so nekaj posebnega in pot do tja je odlična kopičenje v velikem finalu. To potovanje je zagotovo eden dodati na seznam.

Obstaja veliko neverjetno vlakov izlet, naj sprejmejo vendar so med top najbolj slikovitih Poti vlakov v Švici v prihajajočem poletju. Kaj je boljši način za uživajte v soncu in se v čudes te čudovite dežele, kot z vlakom? Ne moremo razmišljati o bolj popoln način za prikaz Švico tako prihranite nekaj denarja in potovanje vlak.

 

Vozovnice vlakov v evropsko potovanje? Zakaj ne bi 3 minut na naši spletni strani, da bi našli najcenejše vlak potovanja v Švici za vlakovne potovanje. Prijava v našo spletno stran zdaj Knjiga vlaki vstopnice.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)