Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 30/12/2019)

S-ar putea spune că Elveția este cel mai bine cunoscut pentru ei vârfuri înzăpezite si ciocolata delicioasa, dar există atât de mult mai mult la țară frumoasă decât îndeplinește ochi. Tren excursii în Elveția sunt una dintre cele mai bune moduri de a se bucura de frumos rural. Profitați la maximum de timpul petrecut acolo. The vreme caldă face dvs. călătorie chiar mai placuta. Acestea sunt unele dintre cele mai pitorești Trips de tren în Elveția Vară.

 

Glacier Express între St. Moritz și Zermatt este unul dintre călătorii de tren în Elveția

Acesta este, probabil, una dintre cele mai cunoscute trenuri pitorești elvețiene și cu un motiv bun. Trenul călătorii între St. Moritz și Zermatt prin Chur, Andermatt, și Brig. Este un plin călătorie cu trenul zi, dar mulți oameni opta pentru a face acest lucru peste cateva zile. Ei petrec ceva timp la diferite destinații pe parcurs. Vara este una dintre cele mai populare ori pentru a merge și există până la patru excursii pe zi în această perioadă. Cel mai parte pitoresc din prezentul călătoria cu trenul este secțiunea dintre Chur și St.. Moritz. Aici vei călători peste adesea fotografiate Landwasser Viaduct care se termină într-un tunel.

Zurich către trenuri St Moritz

Zermatt la trenuri St Moritz

Lyon la trenuri St Moritz

Basel Trenurile St Moritz

 

Aur Pass Line la Geneva

Nu există tren excursii în Elveția ar fi completă fără o plimbare pe Aur Pass Linia. Trenul merge de la Lacul Lucerna la Geneva sau de la Zurich la Geneva, pentru cei care au mai puțin timp pe mâinile lor. Fiecare călătorie este la fel de spectaculos ca și celălalt. Există vederi de opt lui Elveția lacuri albastre magnifice, peste trei treceri de munte și între două regiuni lingvistice (Franceză și Elveția vorbitoare de limbă germană). Luând întreaga călătorie necesită trecerea trenurilor de mai multe ori, dar atracțiile sunt bine în valoare de. Pasagerii trebuie să rezerva locul lor pe unele dintre trenuri și autoturisme. Asigurați-vă că planifica pentru această călătorie!

Lyon Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Lucerna la trenuri Geneva

 

 

Jungfraujoch Partea de sus a Europei

Desi poate fi Summertime în Elveția vă sunt obligate pentru a vedea aceste celebre vârfuri albe pe tot parcursul anului și, dacă munții înzăpeziți sunt ceea ce doriți decât stația de Jungfraujoch este un loc trebuie să vizitați. Aceasta este cea mai mare stație în Europa și se poate ajunge prin prinderea unui tren de la Kleine Scheidegg. Punctele de vedere din excursiile de tren în Elveția sunt ceva special, iar călătoria pentru a ajunge acolo este perfect acumularea de la marea finală. Aceasta excursie este cu siguranta una pentru a adăuga la lista.

Există mai multe excursii incredibil de tren pentru a lua, dar acestea sunt printre cele mai pitorești Trips de tren în Elveția în vara viitoare. Ce modalitate mai bună de a bucurați-vă de soare și să ia în minunile acestei frumoase țări decât cu trenul? Nu ne putem gândi la o cale mai perfectă pentru a vedea Elveția asa economisi niște bani și de călătorie cu trenul.

 

Rezervarea unui bilet de tren pentru călătorii în european? De ce nu luați 3 minute pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai ieftine excursii de tren în Elveția pentru călătoriile de tren. Conectați-vă la site-ul nostru acum carte trenuri de bilete.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)