Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2021)

Este greu de spus ce constituie ca cel mai bun și cel mai rău meteo, așa că atunci când am început să scrie țările din Europa cu cele mai bune vreme nu am știut cum să se apropie de această. Dupa toate acestea, asta e tot individuală, nu-i aşa? Așa că am decis să teza noastră cu privire la acest 365 zile de soare, briza ușoară și fără averse de ploaie fac pentru clima ideală, și începe acolo.

 

Am pus împreună o listă a țărilor europene, în funcție de condițiile meteorologice lor, și este de până la tine pentru a decide în cazul în care doriți să mergeți următoare:

1 Țara noastră pentru țările din Europa cu cele mai bune vreme este: Spania

Un climat mediteranean, o infrastructură solidă de transport, oportunități excelente de a călători, precum și diverse activități de socializare și petrecere a timpului liber, Spania face destul de mult o țară de vis. Situat în sud-vestul Europei, Spania contează cu siguranta pentru una dintre cele mai multe călătorii de tren pitorești din Europa. Spania Prognoza meteo cu fierbinte, veri uscate și ușoare, ierni ploioase. Din moment ce Spania este una dintre cele mai mari țări europene, ea are mai mult de un climat. Asa de, vă puteți aștepta la un climat mai influențat continental în vastul platou central: pregătiți-vă pentru cald, veri uscate și ierni reci. Traducere: daca esti călătoresc în Spania și pe planul de ședere pentru câteva luni, aduce un costum de baie și o jachetă.

 

 

Portugalia – 1 pe Europa Țările cu cele mai bune vreme

Pentru aceia dintre voi care prefera sa se bucure de 22 ° C, în medie, aproape pe parcursul întregului an decât transpire la 35 ° + grade C, Portugalia este prima pe Europa Țările cu cele mai bune vreme. Portugalia este clasificat ca fiind clima Csb (acest termen se referă la clima mediteraneană); un umed cald temperat climat de pădure, cu veri uscate, și ierni umede. Dacă călătoriți cu trenul, opta pentru Portugalia, în timpul lunilor de vară. Cea mai tare luna din Portugalia este iulie, cu o temperatură medie de 24 ° C, iar cea mai rece este ianuarie la 12 ° C. Vei prinde cele mai multe ore de soare pe zi în luna august. Plus, puteți oricând tur Europa de Vest cu trenul pentru cea mai bună impresie, indiferent de condițiile climatice ale țărilor pe care doriți să le vedeți.

 

Grecia

O altă țară mediteraneană, care vă va lăsa în dragoste cu această parte a Europei. Grecia este tipic climatului mediteranean. Turiști și localnici iubesc pentru verile calde și uscate, ușoară și ierni ploioase, și perioade extinse de soare în cea mai mare a anului. Grecia este doar una dintre aceste țări din Europa cu cele mai bune vreme și trebuie să mergi la mai mult de o dată pentru a aprecia pe deplin frumusetea ei. Vorbind de climat mediteranean perfecte, este corect să menționăm prea Italia, cu toate că vânturile sale de vară poate aduce foarte fierbinte, neplăcut meteo nu toată lumea se bucură de.

 

Londra nu este în Europa Țările cu cele mai bune vreme

Marea Britanie – Cel mai rău de pe lista țărilor europene cu cea mai bună vreme

Deși arhitectural absolut superba, istoric, și cultural, Marea Britanie nu este una dintre țările din Europa cu cele mai bune vreme. Bine, dacă nu se bucură de ceață constantă, ploaie, nori și atât de mult gri pe care le uita ce arate alte culori cum ar fi. Aerul umed și lipsa de predictibilitate sa de ansamblu nu ajută nici. In timp ce Marea Britanie are surprize însorite aici și acolo, noi nu vă sfătuim să (vreodată!) du-te fără o umbrelă și un tricou de schimb. Check out aceste 4 de călătorie cu trenul esențiale de pre-excursie în Europa înainte de a merge în excursie.

Amsterdam Trenurile Londra

Lille la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Islanda

Probabil una dintre țările europene cele mai uimitoare, Islanda se mândrește cu fiordurile sale uluitoare, fără sfârșit peisaje verzi smarald, vârfuri de munte alb-zăpadă, și cascade spectaculoase. Oh, Să nu uităm ghețarii gigantice, primaveri calduroase și gheizere, iar unele dintre friendliest, oameni din lume! in orice caz, din pacate, această țară scandinavă este cunoscut pentru vreme sale imprevizibile și urât. Islanda are aproximativ 320 zile de nori gri gros, 215 zile de ploaie, viscole, și viscole. Nu este pentru cei care doresc să se bucure de o vacay soare.

  • in orice caz, dacă sunteți o persoană de Vacanța de iarnă, Islanda ar fi pe partea de sus a listei de Europa Țările cu cele mai bune vreme.

 

Găsiți-vă țările din Europa preferate cu cele mai bune vreme pentru tine! și bucurați-vă călătoria! Opta pentru o plimbare cu trenul si rezerva bilete de tren cu Salvați un tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)