Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 11/09/2021)

Suntem enumerând 5 Cele mai multe păduri frumoase din Europa tocmai la timp pentru sărbătorile de sezon festive! Chintesența bântuită de vacanță pentru majoritatea iubitorilor de călătorie este plaja. Dar Europa are mult mai mult decât un țărm de explorat. Vino alaturi de noi ca vom lua o Stomp în jurul valorii de unele dintre cele mai frumoase păduri din Europa.

Uita de plajele aglomerate cu copiii lor zgomotoase și vânzători sâcâi. Uneori nu se poate bate pacea și liniștea o pădure bună. Fiind în natură este cu adevărat terapeutică, așa că haideți să luăm un gambol cu ​​frunze în jurul celor mai frumoase dintre cele mai frumoase din Europa.

 

Prima noastră pe lista celor mai frumoase paduri In Europa – Pădurea bavareză, Germania

Pădurea bavareză parc național este primul și cel mai mare parc național din Germania, și unul dintre cele mai frumoase păduri din Europa. De ce s-ar putea cere? Credem că recursul se află în pustietati simplu, dar abundente. Datorită omul lăsând în pace! Parcul promite peisaj îți taie răsuflarea, varfuri maiestuoase (cele mai cunoscute fiind Marele Falkenstein, Lusen, și Grosser Rachel), pentru drumeții extinse și trasee ciclism, lacuri oglindă, oportunități de sport, o plimbare Treetop fascinant, și altele.

Dorind să ia familia într-o aventură interesantă și unică în timp ce în parc? Plimbarea Treetop (Baumwipfelbad) la Bavarian Forest National Park promite o întâlnire strânsă cu natura și aventură pentru întreaga familie. O pasarelă de lemn lungă de 1.300 de metri, fără bariere, îi conduce pe vizitatori la baza turnului de observație în formă de cupolă, oferind vederi fantastice ale pădurii pe drum. Puteți alege, de asemenea, să participe la activități interesante pe traseu. in orice caz, cel mai bun este salvat pentru ultima. De pe puntea de observare înaltă de 44 de metri, te să sărbătoare cu ochii pe vederi neîntrerupte ale pădurii și chiar Alpi acoperit de zăpadă.

Ulm la trenuri Fussen

München la trenuri Fussen

Stuttgart la trenuri Fussen

Nürnberg la trenuri Fussen

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Pădurea Trillemarka Rollagsfjell, Norvegia

Bine ați venit în pustie sălbatice! Trillemarka Rollagsfjell Nature Preserve este una dintre ultimele zone forestiere virgine din națiune. Acesta este du-te-a plasa pentru drumeții între creșterea pădurilor vechi, schi de pe munte neatinse, și pescuit în r cu adevărat pitorescIvers și lacuri. Există, de asemenea, o abundență, 93 in total, de specii Red cotate. Asigurați-vă că o excursie pe jos la statuia numită Madonna și copilul, situat 100 metri în afara parcului, pentru vederi incredibile vale și dincolo. Adu-o mulțime de straturi, deoarece clima se schimbă drastic în întreaga zonă.

 

Belluno Dolomiții, Italia

Parcul Național al Munților Dolomiți Belluno se extinde de la valea Cismon până valea Piave și a fost fondată în 1990 pentru a proteja acest teritoriu valoare naturală enormă, care a atins deja nota de-a lungul secolelor pentru frumusetea florei sale exclusive și rarității. prin urmare, decizia a fost făcută pentru a proteja sale 32000 hectare panoramei naturale uimitoare din sporturi de iarna dezvoltare.

Zona este acum un patrimoniul național în valoare de inestimabilă în cazul în care, corect, regulile naturii. Ceea ce ne place la acest parc este locația neatinsă și inaccesibilă la granița Alpilor de sud-est, care, în timpurile preistorice a văzut formarea ghețarilor (ultimul peste dispariția 10000 cu ani în urmă!).

Există diferențe între Tre Cime di Lavaredo iar Belluno Dolomiții, cunoscut sub numele de munți pal datorită culorii Rockface. podișuri Revigorant și rockfaces vertiginoase: acestea sunt haunts de vulturi aurii, creaturi aproape legendare datorită harului lor, sunt nobili și maiestuoși înălțându-se prin cer și raritatea speciei lor.

Sperăm că v-am dat destule motive pentru vizite Belluno Dolomiți și de ce noi considerăm că este una dintre cele mai frumoase păduri din Europa.

Trento a Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bolzano Bozen la Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bologna Trenurile Lacul Garda Peschiera

Veneția Trenurile Lacul Garda Peschiera

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

cazuri bijuterie, Franţa

Spectaculosul Parc National des Ecrins este una dintre cele zece parcuri naționale franceze și al doilea ca mărime după Vanoise. The 1000 km patrati arie protejata incaleca departamentele Hautes Alpes și Isere, se întinde între Bourg d'Oisans, Briancon, și Embrun. Parcul rămâne cea mai mare parte, datorită locației sale nealterate de la distanță și, desigur,, este pe lista noastră cu cele mai frumoase păduri din Europa.

Terenul montan zimțat al parcului este definit de ghețarii care se prăbușesc și râurile cu curgere rapidă, care au creat văi abrupte înguste. In vara, excursioniști, alpiniști, bicicliști montani, iar alergătorii de râu se deplasează în parc pentru a se bucura de climatul minunat și de peisajul care lasă falca. In iarna, rachete de zapada, coliba coliba schi de tură și alpinism sunt populare. The Statiune de schi Alpe d'Huez se află chiar dincolo de limitele parcului. Care este 10 km în sus pe serpentine de la Bourg d'Oisans.

Marsilia la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Aeroportul Lyon către trenurile din Paris

Lyon Trenurile Avignon

 

 

Ultima noastră pe lista celor mai frumoase paduri In Europa – Pădure într-un stadion de fotbal, Olanda

Atractivitatea nesfarsita Naturii este o instalație de artă temporară care transformă Worthersee stadion de fotbal. Se află în Klagenfurt, iar acum este o pădure și o instalație de artă!

În jurul 300 copaci, unele greutate de până la șase tone fiecare va fi transplantate cu atenție pe terenul de fotbal existent. Acest, da impresia unei păduri din centrul Europei. Odată transplantat, pădurea va avea o viață proprie, schimbați culorile pe măsură ce sezonul se transformă și atrageți viata salbatica.

Du-te la vizita 10 am până 10 pm de zi cu zi (intrare liberă)!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Ești gata să miros pământul proaspăt și mușchi umed? Pentru a se bucura de senzatia de lumina soarelui sclipitoare prin copaci și umbre tremurătoare pe pământ? Apoi, hop pe Salvați un tren si rezerva bilet de tren la una dintre cele mai frumoase păduri din Europa, în câteva minute!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Top 5 Cele mai multe păduri frumoase în Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)