Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 11/09/2021)

Vi notering 5 De fleste smukke skove i Europa lige i tide til den festlige sæsonferie! Indbegrebet af ferie tilholdssted for de fleste rejse elskere er stranden. Men Europa har mere end en kyst at udforske. Tag med os når vi tager en stomp omkring nogle af de smukkeste skove i Europa.

Glem alt om overfyldte strande med deres larmende børn og chikane Hawkers. Nogle gange kan du ikke slå den fred og ro i en god skov. At være i naturen virkelig er terapeutisk, så lad os tage en grøn gambol omkring nogle af Europas mest frondescent fineste.

 

Vores 1st på listen over de smukkeste skove i Europa – Den bayerske Skov, Tyskland

Den bayerske Skov Nationalpark er Tysklands første og største nationalpark, og en af ​​de smukkeste skove i Europa. Hvorfor kan du spørge? Vi tror, ​​at appel ligger i dens enkle, men rigelige ørkenen. Takket være den mand, der forlader det godt alene! Parken lover en betagende landskab, majestætiske toppe (de mest berømte dem bliver Store Falkenstein, Lusen, og Grosser Rachel), omfattende vandre og cykelstier, spejl søer, idrætstilbud, en fascinerende trætop gåtur, og mere.

Ønsker at tage familien med på en spændende og unikt eventyr, mens i parken? Den Treetop gåtur (Baumwipfelbad) hos Bavarian Forest National Park lover en nærkontakt med naturen og eventyr for hele familien. En 1.300 meter lang træbarrierefri gangbro fører besøgende til bunden af ​​det kuppelformede observationstårn, tilbyder en fantastisk udsigt over skov på vej. Du kan også vælge at deltage i spændende aktiviteter undervejs. Imidlertid, det bedste er gemt til den sidste. Fra det 44 meter høje observationsdæk, du kommer til fest dine øjne på uforstyrret udsigt over skov og selv de sneklædte alper.

Ulm til Füssen Tog

München til Füssen Tog

Stuttgart til Füssen Tog

Nürnberg til Füssen Tog

The Bavarian Forest, Germany, One Of the Most beautiful forests in Europe

 

Trillemarka Rollagsfjell Skov, Norge

Velkommen til den vilde vildmark! Trillemarka Rollagsfjell Nature Preserve er en af ​​de sidste jomfruelige skovområder i nationen. Dette er din gå til sted for vandreture blandt gammel skov vækst, skiløb på uberørte bjerge, og fiskeri i virkelig maleriske rIvers og søer. Der er også en overflod, 93 i alt, af Red Børsnoterede arter. Sørg for at vandre til statuen hedder Madonna og barnet, placeret 100 meter uden for parken, for en utrolig udsigt over dalen og videre. Bringe masser af lag, da klimaet drastisk ændrer hele området.

 

Belluno Dolomitterne, Italien

Nationalparken af ​​Belluno Dolomitterne strækker sig fra Cismon dalen indtil Piave dalen og blev grundlagt i 1990 at sikre denne område enorm naturværdi, som allerede har opnået notat gennem århundreder for skønheden i sine eksklusive flora og dens sjældenhed. følgelig, blev det besluttet at beskytte sin 32000 hektar af den vældig naturlige panorama fra vinter sport udvikling.

Området er nu et national kulturarv site af uvurderlig værdi, hvor, rette, regler natur. Hvad vi elsker ved denne park er den uberørte og utilgængelige placering ved grænserne til de sydøstlige Alper, der i forhistorisk tid oplevede dannelsen af ​​gletschere (den sidste forsvinder i løbet af 10000 år siden!).

Der er forskelle mellem de Tre Cime di Lavaredo og Belluno Dolomitterne, kendt som de blege bjerge på grund af farven på rockface. Forfriskende plateauer og svimlende rockfaces: det er de huserer i kongeørne, skabninger næsten legendariske grund af deres nåde, de er ædle og majestætiske svæver gennem himlen og deres arts sjældenhed.

Vi håber, vi gav dig nok grunde til at besøg Belluno Dolomitterne, og hvorfor vi mener, det er en af ​​de smukkeste skove i Europa.

Trento til Gardasøen Peschiera Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera Tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Tog

Most beautiful forests in Europe - Belluno Dolomites, Italy

 

Jewel sager, Frankrig

Den spektakulære Parc National des Ecrins er en af ​​de ti franske nationalparker og den næststørste efter Vanoise. Det 1000 kvadratkilometer beskyttet område skræver Hautes Alpes og Isere afdelinger, strækning mellem Bourg d'Oisans, Briançon, og Embrun. Parken er stadig det meste uspolerede takket være sin afsides beliggenhed og selvfølgelig, det er på vores liste over de smukkeste skove i Europa.

Parkens taggede bjergrige terræn er defineret af tumlende gletschere og hurtigtstrømmende floder, der har skabt stejle smalle dale. I sommers, vandrere, klatrere, mountainbikere, og flodløbere strømmer til parken for at nyde det vidunderlige klima og det kæbende landskab. Om vinteren, snesko, hytte til hytte ski touring og bjergbestigning er populære. Det skisportssted af Alpe d'Huez sidder lige uden for grænserne af parken. Som er 10 km op switchbacks fra Bourg d'Oisans.

Marseille til Lyon Tog

Paris til Lyon Tog

Lyon Lufthavn til Paris Tog

Lyon til Avignon Tog

 

 

Vores Sidste på listen over de smukkeste skove i Europa – En skov i et fodboldstadion, Holland

Den uendelige Type of Nature er en midlertidig kunstinstallation, der transformerer Worthersee fodbold stadium. Det er beliggende i Klagenfurt, og er nu en skov og en kunstinstallation!

Rundt om 300 træer, nogle vejer op til seks ton hver vil blive omhyggeligt transplanteret over eksisterende fodboldbane. Dette, give indtryk af en centraleuropæisk skov. Når transplanteret, skoven vil tage på en sit eget liv, skift farver, når sæsonen vender og tiltrækker dyreliv.

Gå besøg fra 10 am indtil 10 alle ugens dage (gratis adgang)!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

A Forest In A Football Stadium, Netherlands

 

Er du klar til at lugte den friske jord og vådt mos? At nyde følelsen af ​​sollyset flimrende gennem træerne og støbning flimrende skygger på jorden? Så hop ind på Gem et tog og Book togbillet til en hvilken som helst af de smukkeste skove i Europa, inden for få minutter!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Top 5 Smukkeste skove i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-forests-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)