Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 18/11/2022)

99% af dyrelivssøgere vælger at rejse til Afrika for en episk safaritur. Imidlertid, vi har valgt 10 verdens bedste naturdestinationer, fra Europa til Kina, de mindre rejste, men mest mindeværdige og specielle steder.

 

1. Jiuzhaigou I Kina

Hjem til 40% af de vilde dyrearter, og fauna i Kina, Jiuzhaigou-dalen er 4800 meter i højden. Jiuzhaigou-dalen er en af ​​de 10 verdens bedste dyrelivsdestinationer med en betagende landskab og rig økosystem.

I Jiuzhaigou-dalen, du vil have en uvurderlig chance for at se den gigantiske panda, rød panda, Sichuan er en sang, og den snavsede abe. Dette er blot nogle få af de andre sjældne dyr, der lever i Jiuzhaigou-dalen i århundreder. Disse truede arter lever i et vandfaldsområde, søer, kalksten bjerge, og Krast formationer, et sted med bemærkelsesværdig skønhed, der vil løfte dit humør og din vilde ferie til et helt nyt niveau.

Hvor er Jiuzhaigou-dalen i Kina?

Den smukke Jiuzhaigou-dal ligger i Sichuan-provinsen i Kina og er tilgængelig fra Beijing eller Chengdu.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. Bedste verdensdestinationer i verden: Shennongjia I Kina

For at se Sichuan Snub-nosed Monkey behøver du ikke rejse langt, fordi denne sjældne abe bor i skovene i det centrale Kina. det er rigtigt, Shennongjia Naturreservat i Hubei-provinsen er den frække abe hjem, hvid bjørn, overskyet, almindelige leoparder, og asiatisk sort bjørn.

Desuden, Shennongjia Nature Reserve er enestående smuk med høje toppe og lave floder. Fra vinter til sommer, udsigten over den vilde natur ændrer sig hele året rundt, lovende en anden oplevelse, når du beslutter dig for at besøge. Imidlertid, det bedste tidspunkt at besøge er maj til september, og du skal bestille dine billetter.

Hvor er Shennongjia naturreservat i Kina?

Shennongjia-reserven ligger i centrum af Kina, og det er bedst at oprette din vilde base i Muyu by.

 

 

3. Bedste verdensdestinationer i verden: Mount Huangshan i Kina

En inspiration for digtere og forfattere, det er ikke overraskende, at Mount Huangshan er en fantastisk destination for vilde dyr i verden. Huangshan findes i en subtropisk klimazone i Anhui-provinsen. Derfor, ud over den plettede ørn, og asiatisk vildkat, planterne og blomsterne her er de smukkeste og mest specielle i hele Kina.

De sjældne vilde dyr’ levested er gamle fyrretræer og granitiske klippeformationer, hvor du kunne svæve over skyerne. Alt du skal gøre er at vælge en af 70 toppe i området for betagende naturskøn udsigt af naturreservatet. Bundlinie, med så meget at se, skal du booke 2-3 dage til en uforglemmelig vilde ferie i Huangshan.

Hvor er Mount Huangshan naturreservat i Kina?

Mount Huangshan er 3 timer væk fra Shanghai ved lyntog, i Anhui-provinsen.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. Bedste verdensdestinationer i verden: Liguria for delfiner i Italien

Ligurien og Fem lande er berømte for deres farverige og naturskønne kystlinje og byer. Hvis du ikke vidste det, Ligurien er også en fantastisk destination for hval- og delfinsafari. Fra maj til september, du kan tage på en af ​​de mange bådture i Ligurien på jagt efter det fascinerende marine liv i Italien.

De maleriske kyster og klipper på Cinque Terre er fulde af skjulte bugter, og vidundere under havet. Så, fra båden eller dykning i, og snorkling, du vil blive forbløffet over det marine dyreliv i Ligurien. En naturferie i Ligurien er utvivlsomt en af ​​de bedste måder at tilbringe sommeren på.

La Spezia til Riomaggiore med et tog

Firenze til Riomaggiore med et tog

Modena til Riomaggiore med et tog

Livorno til Riomaggiore med et tog

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Wildlife Holiday i Pyrenæerne

Rovfugle som kongeørnen svæver over dit hoved, og gemen og ibex i stierne, Pyrenæerne er en anden smuk naturdestination i verden. Forbløffende bjergtoppe, snedækkede hætter, og blomstrende natur, den franske Pyrenæer-park er en af ​​Europas største rejsemål for vilde dyr.

Så, ud over vandreture i de storslåede Pyrenæer, du kunne tage på en bjørnesporingsrejse, eller bytte fugle fotografering tur. Selvom de franske Pyrenæer er et populært feriemål i Europa, området er stort, og du skal ikke bekymre dig om, at de andre rejsende skræmmer væk vilde og smukke dyr.

Hvad er den bedste måde at komme til de franske Pyrenæer på?

At tage Eurostar fra London, og derefter er TGV-toget fra Paris eller Lille til Toulouse den bedste rejserute til Pyrenæerne.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Dejligt at Toulouse med et tog

Bordeaux til Toulouse med et tog

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. Bedste verdensdestinationer i verden: Camargue I Frankrig

Camargue nationale reserve i Frankrig blev oprettet i 1972 og er en beskyttet nationalpark. stadig, laguner og sumpområder er de mest beskyttede lande i Europa, og her er hjemsted for 400 fuglearter og den større lyserøde flamingo.

Her har du også en chance for at gå langs den største flod i Europa, Delta, og se efter de vilde heste. i øvrigt, some af de specielle fugle, du kan se her, er de lilla hejrer, Lille terner, og den sorthårede måge.

Det bedste tidspunkt at gå er om sommeren, når fuglene ankommer og grå heste.

Hvad er den bedste måde at rejse til Camargue på?

Du kan tage et tog fra Paris til Nimes, Marseille, eller Arles, og derefter bussen.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe I Østrig

517 kilometer dyreliv, Fisser Hofe i det vestlige Tyrol er en af ​​Østrigs bedst velholdte hemmeligheder. Ikke mange kender til dette sted, men her finder du smukke steder til fotografering af vilde dyr.

Om foråret er Fisser Hofe i fuldt flor, og du er måske heldig nok til at fange den udsøgte Apollo sommerfugl. Måske, du vil se en sort ørn i horisonten, eller den anden vilde skind, stenbuk, og vildsvin. Imidlertid, den bedste måde at se de sjældne dyr på er ved at vandre op ad bjerget, til 3000 meter, i en af ​​de mange stier i Fisser Hofe.

Hvad er den bedste måde at komme til Fisser Hofe i Østrig?

Du kan rejse med OBB-tog fra store byer i Østrig til Fiss by i Tyrol. Salzburg, Wien, eller Innsbruck til Fiss med OBB-tog er populære togrejseruter.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. Bedste verdensdestinationer i verden: Dyreliv i Donau-floden

Fra Schwarzwald i Tyskland, over hele Europa til Rumænien, Donau-floden er en af ​​de bedste vilde destinationer i verden. Derfor, som en stor kilde til vand og mad, det er ikke overraskende, at Donau-floden er et af de bedste steder at få øje på truede arter.

For eksempel, den lille europæiske isfisk er en af ​​de storslåede 400 fuglearter, der lever i Donau-floden. Desuden, jegn Zemplen Hills, og Aggtelek nationalpark, du kunne se 73 pattedyrarter, som rødreven og den brune hare.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Merfelder Bruch naturreservat i Tyskland

Hjem til den sidste flok vilde heste i Europa, og en af ​​de smukkeste seværdigheder nogensinde er synet af løbende vilde heste. Derfor, Hohe Mark park er et yndet rejsemål for dyrelivsovervågning.

Desuden, midt i skovene og de grønne lande, du kan være heldig at få øje på den smukke Dulmen Pony. Dulmen Pony er en hesteavl, bor i Merfelder Bruch, i byen med de vilde heste, eller Rhinen-Westfalen. Merfelder Bruch er et fristed for begge heste racer, der lever frit i deres naturlige habitat.

Hvad er den bedste måde at rejse til Merfelder Bruch på?

At tage toget fra Storbritannien eller hvor som helst i Tyskland til Kolon og Nordrhein-Westfalen. Derefter kan du deltage i en tur eller leje en bil til Merfelder Bruch.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. Bedste verdensdestinationer i verden: Wengen-blomster i de schweiziske alper

Alle de vidunderlige steder på vores 10 verdens bedste dyrelivsdestinationer er hjemsted for de sjældneste vilde dyr i Europa. Imidlertid, Wengen er hjemsted for fantastiske vilde dyr og er en botanisk himmel. Placeret i de schweiziske alper, synspunkter her er absolut imponerende, med snedækkede bjerge, grønne frodige dale, vandfald, og den mest spektakulære blomst.

I juli pryder de vilde sommerfugle den sjældne Lady Slipper Orchid, trompet gentianer, saxifrages, og andre spektakulære blomster langs Eiger-gletsjeren. Disse fantastiske blomster vokser i de høje højder i de schweiziske alper, op ad den smukke Lauterbrunnen-dal. Så, være parat til at vandre op til skyerne og den klare blå himmel for at se disse vidundere i naturen.

Hvad er den bedste måde at komme til Wengen Bernese Oberland?

Tag et tog til Lauterbrunnen-dalen, og derefter et tog op til landsbyen Wengen.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig tur til en, eller alle 10 verdens bedste naturdestinationer: over hele Europa eller Kina med tog.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "De 10 bedste verdensdestinationer i verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)