Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Så du har endelig gjort det. Du har sat ind til din ferie på arbejde, købte dine flybilletter, og tog over til Ungarn for en velfortjent ferie. Og mens det er alt sammen meget godt – trods alt, Budapest er en smuk by – sælger ikke selv kort ved kun stikning rundt i hovedstaden. Europa er et godt tilsluttet kontinent med tusindvis af muligheder for togrejser, og dette inkluderer Ungarn. Så når du har set den Szechenyi Termiske Bade og nød en pint på øl Spa, hovedet ud af byen på en af ​​disse 3 bedste Budapest dagsture med tog.

 

1. Debrecen, Ungarn

Den næststørste by i Ungarn og også kendt som hovedstad for den store ungarske slette, denne travle by er hjemsted for 200,000 mennesker. Historisk og smuk, Debrecen er bare 2 timer og 15 minutter fra Budapest med tog. Dens nærhed gør dette til en fremragende kandidat til Budapest dagsture med tog.

The Great Kirke i Debrecen er byens omdrejningspunkt, og fungerer som et symbol på protestantismen i Ungarn. Der er også mange museer for dig at besøge, såsom Deri Museum, som huser nogle af de mest historiske stykker i hele Ungarn.

Glem ikke at afprøve nogle af de lokal mad og vin, såvel. Hvis du er en ægte sommelier, du kan vælge “Bikaner”, en lokalt produceret vin, der oversætter til “tyrens blod”. Det er produceret i Ungarn, i den berømte ’Valley of Beautiful Women’ region. Mums!

Hvis du er en fan af den termiske bade, Debrecen også er du dækket. I en afvigelse fra tradition, Aquaticum Spa ligner mere en indendørs vand park. Med en høj hvælvet loft og farverige vandrutsjebaner, disse termiske bade er sjove for hele familien.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Bedste Budapest dagture med tog: Wien, Østrig

Til denne næste post i Budapest dagsture med tog, vi forlader Ungarn helt og på vej til Østrig, Ungarns vestlige nabo. Hovedstaden i Østrig, Wien er en smuk by, og hjem til over 2 million indbyggere. Ligesom en stor del af Ungarn, Wien ligger også langs Donau. I modsætning til den lille by, imidlertid, Wien er pakket fuld af forskellige kvarterer, museer, seværdigheder, og sorter af fødevarer.

Kendt som et knudepunkt for kultur og kunst, det sporter også en blomstrende kaffescene, og du finder hundreder af caféer langs dens snoede gader. Wien er også hjemsted for Schonbrunn, sommerboligen for Hapsburgs og en af ​​mange storslåede bygninger i hele byen.

Hvis du rejser i vinteren, Wien er et must-stop for dens julemarkeder. Disse fantastiske markeder er intet mindre end magisk med blinkende kulørte lamper, gløgg, og varm komfort mad.

Selvom rejsen er lang for en dag tur fra Budapest via tog, der er hurtige muligheder med nonstop muligheder. Endnu bedre, du kommer til at kontrollere et andet europæisk land fra din Bucket liste.

Budapest til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Bedste Budapest dagture med tog: Wiener Neustadt, Østrig

Endelig, vi er kommet til vores sidste post, en mellemstor by beliggende syd for Wien. Ja, det er rigtigt, Vi har tilføjet en anden østrigsk dagstur til denne liste. Hvorfor det? Nå fordi Wiener Neustadt (bortset fra at have en humoristisk navn), er en travle by næsten 50,000 mennesker, og det har det hele med hensyn til ting at gøre.

Beliggende kun 30 km fra Wien og meget tæt på den ungarsk-østrigske grænse er den perfekte Budapest-dagstur med tog, denne byens historie er fyldt med kampe for kontrol fra forskellige imperier. På trods af disse kampe- eller måske på grund af dem – Wiener Neustadt udviklede sig til en vigtig militær træningsplads med opførelsen af ​​Maria Theresa Military Academy i 1700'erne.

Forlader fortiden bag, dag Wiener Neustadt er hjemsted for mange forskellige aktiviteter, herunder masser af udendørs vandreture og parker. Du kan besøge Myra Falls for nogle fantastiske vandreture, eller hoved til Gesaeuse Nationalpark at tage den friske luft ind.

Byen har også mange monumenter, museer, og gallerier dedikeret til illustration af byens historie. Hvis alt dette lyder som for meget for dig – bare rolig. Efter en hel dag med aktiviteter hovedet til Linsberg Asia Therme Spa for en chance for at køle ned (eller opvarmning!) og slappe af.

Budapest til Wiener Neustadt

Salzburg til Wien Tog

Wien til Wiener Neustadt

Prag til Wiener Neustadt

 

 

Bonus emne: Prag

Den tjekkiske hovedstad er en smule for langt for Budapest dagsture med tog, men denne by er ikke at være forpasset. Det er, hvis du elsker historie, arkitektur, mad, og drikkevarer. Selv om det er næsten 8 timer med tog fra Budapest, hvis du er på vej på denne måde er det en god idé at rejse via Wien (du ved, at awesome by, vi har nævnt ovenfor).

Generelt billig og fuld af gamle bygninger, -en velbevaret middelalderplads, og verdens ældste operativsystem astronomiske ur, Prag er et must-gøre på din europæiske ferie. Tag det langsomt her og nyde en gåtur på tværs af Karlsbroen, fuldført i 1402. Eller endnu bedre, tag din fineste kongelige uniform på og gå til Vysehrad for dagen for at tjekke de gamle ruiner af det tidligere slot.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

Bundlinie

Budapest dagsture med tog og Budapest er en vidunderlig by at besøge. Fra sine smukke boulevarder til sine berømte termiske bade, byen er ikke en til at gå glip af. Men selv gør en fordel og hovedet ud hver gang i et stykke tid for at udforske nogle af de mere lokale magi for dig selv. Uanset om du nipper nogle tyrens blod vin eller springe ud til et nyt land helt, se seværdigheder på din ferie.

En af de bedste måder at gøre Budapest dagsture med tog – nyde den bekvemmelighed og sikkerhed for rejser med tog og brug Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “3 Bedste Budapest dagture med tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-budapest-dag-ture-tog/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)