Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Deci, în cele din urmă ai făcut-o. Ai introdus pentru vacanta ta la munca, ți-am cumpărat bilete de avion, și ne-am îndreptat spre Ungaria pentru o vacanță binemeritată. Și în timp ce asta e tot bine și bună – dupa toate acestea, Budapesta este un oras frumos – nu te vinde scurt de numai lipirea în jurul capitalei. Europa este un continent bine conectat cu mii de opțiuni de călătorie cu trenul, iar aceasta include Ungaria. Deci, odată ce ați văzut Băile termale Szechenyi și sa bucurat de o halbă de bere la Spa, capul afară din oraș pe una dintre aceste 3 Cele mai bune excursii de o zi cu trenul Budapesta.

 

1. Debrecen, Ungaria

Al doilea oraș ca mărime din Ungaria și, de asemenea, cunoscut sub numele de capitala Câmpiei Maghiare, acest oraș plin de viață este casa 200,000 oameni. Istoric și frumos, Debrecen este doar 2 ore și 15 minute de la Budapesta cu trenul. imediata apropiere a acestuia face ca acest lucru un candidat excelent pentru Budapesta excursii de o zi cu trenul.

Biserica Mare din Debrecen este punctul focal al orașului, și funcționează ca un simbol al protestantismului în Ungaria. Există, de asemenea, numeroase muzee pentru tine de a vizita, cum ar fi Muzeul Deri, care găzduiește unele dintre cele mai piese istorice în toată Ungaria.

Nu uitați să încercați unele dintre mâncare tradițională și vin, de asemenea. Dacă ești un adevărat somelier, puteți opta pentru “Bikaner”, un vin produs la nivel local, care se traduce prin “sânge taur”. Este produs în Ungaria, în faimoasa „Valea femei frumoase“ regiune. yum!

Daca esti un fan al băi termale, Debrecen, de asemenea, te-a acoperit. Într-o abatere de la tradiție, Aquaticum Spa seamănă mai mult cu un interior parc de apă. Dispunând de un tavan boltit înalt și tobogane cu apă pline de culoare, aceste băi termale sunt distractive pentru întreaga familie.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Cele mai bune excursii de o zi cu trenul Budapesta: Viena, Austria

Pentru acest următoarea intrare din Budapesta excursii de o zi cu trenul, plecăm Ungaria în totalitate și poziția în Austria, vecinul de vest al Ungariei. Capitala Austriei, Viena este un oraș superb și acasă la peste 2 milioane de locuitori. La fel ca o mare parte din Ungaria, Viena se află, de asemenea, de-a lungul Dunării. Spre deosebire de micul oraș, in orice caz, Viena este plin de diferite cartiere, muzee, atracții, și soiuri de alimente.

Cunoscut ca un centru de cultură și artă, De asemenea, are o scenă înfloritoare a cafelei și veți găsi sute de cafenele de-a lungul străzilor sale întortocheate. Viena este, de asemenea, acasa, la Schonbrunn, reședința de vară a Habsburgilor și una dintre numeroasele clădiri mărețe din oraș.

Dacă călătorești iarna, Viena este un must-stop pentru ei pieţe de Crăciun. Aceste piețe capricioase sunt nimic scurt de magic cu luminițele de basm, vin fiert fiert, și mâncare caldă confort.

Deși călătoria este lungă pentru o excursie de o zi de la Budapesta cu trenul, există opțiuni rapide disponibile cu opțiuni non-stop. Chiar mai bine, veți obține pentru a verifica o altă țară europeană off dvs. lista.

Budapesta Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Cele mai bune excursii de o zi cu trenul Budapesta: Wiener Neustadt, Austria

In cele din urma, am ajuns la ultima intrare, un oraș de mărime medie situat la sud de Viena. da, asta e corect, am adăugat o altă excursie de o zi austriacă la această listă. De ce e așa? Ei bine, pentru că Wiener Neustadt (în afară de a avea un nume plin de umor), este un oraș plin de viață de aproape 50,000 oameni, și are totul în termeni de lucruri de făcut.

Situat la doar 30 km de Viena și foarte aproape de granița maghiară-austriacă este excursia perfectă de o zi cu trenul la Budapesta, Istoria acestui oraș este plin de lupte pentru controlul de la diferite imperii. În ciuda acestor bătălii- sau poate din cauza lor – Wiener Neustadt a evoluat într-un important teren de pregătire militară odată cu construirea Academiei Militare Maria Tereza în anii 1700.

Părăsirea spatele rămas singur, astăzi Wiener Neustadt găzduiește numeroase activități diverse, inclusiv o mulțime de drumeții în aer liber și parcuri. Puteți vizita Myra Falls pentru unele drumetii fabulos, sau cap la Gesaeuse parc național să preia aerul proaspăt.

Orasul are, de asemenea, multe monumente, muzee, și galerii dedicate ilustrând istoria orașului. Dacă acest toate sună ca prea mult pentru tine – nu vă faceți griji. După o zi plină de activități cap la Linsberg Asia Therme Spa pentru o șansă să se răcească (sau încălzire!) si relaxeaza-te.

Budapesta Wiener Neustadt

Salzburg Trenurile Viena

Viena, Wiener Neustadt

Praga către Wiener Neustadt

 

 

Bonus Subiect: Praga

Capitala cehă este un pic prea departe pentru excursii de o zi cu trenul Budapesta, dar acest oraș nu trebuie ratat. Asta este, dacă vă place istoria, arhitectură, alimente, și băuturi. Deși este aproape 8 ore cu trenul de la Budapesta, dacă te îndreaptă în acest fel este o idee bună de a călători prin Viena (tu stii, acel oraș minunat am menționat mai sus).

În general, ieftin și plin de clădiri vechi, A piața medievală bine conservată, și cea mai veche de operare din lume Ceasul Astronomic, Praga este un must-do in vacanta ta europeană. Ia-o încet aici și să se bucure de o plimbare peste Podul Carol, completat in 1402. Sau chiar mai bine, îmbrăcați-vă cea mai bună uniformă regală și mergeți la Vysehrad pentru o zi pentru a vedea ruinele antice ale fostului castel.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

Linia de fund

Budapesta excursii de o zi cu trenul și Budapesta este un oraș minunat pentru a vizita. De la bulevardele sale frumoase la băile sale termale renumite, orașul nu este una de dor. Dar fă-ți o favoare și capul afară de fiecare dată într-un timp pentru a explora unele dintre magie mai locale pentru tine. Fie că sunteți sorbindu vin de sânge unele taur sau sărind peste off într-o nouă țară cu totul, a se vedea obiectivele turistice de pe vacanta ta.

Una dintre cele mai bune moduri de a face Budapesta excursii de o zi cu trenul – bucura de confortul și siguranța călătoriilor cu trenul și utilizarea Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “3 Cele mai bune excursii de o zi cu trenul Budapesta” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-budapest-day-trips-train/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)