Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 17/12/2021)

Una dintre cele mai bune moduri de a înflori dragostea este să petreci ceva timp singur, doar voi doi, și reconectați-vă. Viața modernă este atât de agitată și ocupată, este ușor să lași magia și conexiunea specială pe care o ai să dispară în fundal. Asa de, am adunat unele dintre cele mai izolate locații, cel 12 cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate să reaprindă scânteile și focul.

Sub pini, cu vedere la ocean din casa ta în copac, veți găsi aceste locuri magnifice în cele mai uluitoare locații.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Scoţia

Munții verzi luxuriante, teritorii vaste, și dealuri în care te poți îmbrățișa în timp ce privești Oceanul Atlantic. Peisajul pitoresc scoțian este una dintre cele mai epice priveliști din lume. Între drumeții, ascunzându-se în duba ta, sau cabană drăguță, Isle of Sky este una dintre cele cele mai căutate destinații pentru călătoriile de cuplu.

în plus, Isle of Sky este renumită pentru insulele sale uluitoare, iazuri, și pete ca de zâne. Asa de, te-ai putea plimba cu ușurință, și explorați împreună în aer liber. Peisajul mistic aproape divin din Insula Cerului are o mulțime de locuri romantice pentru iubitorii de singurătate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că veți fi întrerupt de călători curioși și puteți petrece timp de cea mai bună calitate romantică împreună.

 

Best Places For Solitude Lovers: Scotland

 

2. Indonezia

Natura sălbatică și neîmblânzită din Indonezia este cunoscută pentru că este unul dintre cele mai romantice decor din lume. în plus, cel rezervații naturale în Indonezia găzduiesc nenumărate cascade, piscine naturale, și se întreabă unde se poate ascunde cei îndrăgostiți departe de lume pentru un timp singur.

in orice caz, daca tu preferă priveliști uluitoare ale oceanelor Indian și Pacific, atunci cazarea într-o casă privată retrasă în copac va fi perfectă. Indonezia este renumită pentru magnifica sa vacanță ecologică cazare. Cabine din lemn, case în copaci, iar vilele sunt cele mai romantice închirieri de vacanță din Indonezia. În Bali, Ubud, cu vedere la ocean sau la junglă, Indonezia este una dintre primele 5 cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate.

 

Sunny day in Indonesia

 

3. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Bled, Slovenia

Trezirea cu priveliștile lacului în mijlocul munților, Lacul Bled este o destinație fermecătoare pentru evadarea unui cuplu în Slovenia. Amplasat în Alpii Iulieni, cu păduri în jur, celebrul castel Bled, și o insulă pe care poți înota, Lacul Bled este extrem de romantic. Apele turcoaz care oglindesc copacii și munții din jur creează o atmosferă unică și senină pentru un mic dejun în doi.

în plus, multi dintre închirieri de vacanță pe lacul Bled vin cu un mal privat, direct din cabina ta privată. Asa de, chiar dacă Lacul Bled este o destinație populară de vacanță în Slovenia, cu siguranță poți găsi o mică bucată retrasă de rai pentru evadarea ta în singurătate.

 

Solitude Lovers - Fog picture: Bled, Slovenia

 

4. Alpii francezi

A te îmbrățișa lângă foc într-o noapte cu zăpadă adânc în Alpi este unul dintre cele mai romantice lucruri din lume. În timpul iernii, munții alpini francezi sunt acoperiți cu zăpadă, sclipind la soare într-o dimineață însorită de iarnă. Aerul este crocant și proaspăt, exuberant cu o înghițitură de cafea neagră înainte de a-ți începe ziua pe pârtii.

Noaptea priveliștile sunt deosebit de romantice în adâncul Alpilor, când ies stelele, și singura lumină în mile vine de la capsul tău de glamping. În cazul în care nu știai că Ron-Alpii este unul dintre cele mai multe glamping romantic în Ron-Alpii din Franţa. Retras, intim, luxos, si unic, perfect pentru dragoste și singurătate.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

A Couple Sitting On Snowy French Alps

 

5. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Piemont Italia

O altă destinație grozavă pentru o evadare romantică în Europa este Piemontul din Italia. The minunată regiune viticolă este situat între Franța și Elveția, la poalele Alpilor. Piemontul găzduiește unele dintre cele mai frumoase închirieri pentru iubitorii izolați din văile Val di Susa.

Pe lângă degustarea de vinuri, ai putea face drumeții romantice, și termină cu un picnic romantic. O altă modalitate grozavă de a petrece timp împreună este să vizitați castele medievale, iar Piemontul are niște castele minunate. Asa de, Piemontul este o locație fantastică pentru o retragere a unui cuplu în Italia.

De la Milano la Torino cu un tren

Lacul Como spre Torino cu trenul

De la Genova la Torino cu un tren

De la Parma la Torino cu un tren

 

Piedmont Italy Is For Solitude Lovers

 

6. La Sage Elveția

De la Chamonix la Zermatt, La Sage la Le Prelet, sau Arolla, sunt trei dintre trasee de drumeții celebre în La Sage. Traseele sunt destul de lungi, dar priveliștile sunt epice și merită toate eforturile tale. în plus, priveliștile pe care le întâlniți pe drum sunt unele dintre cele mai frumoase din lume.

Deoarece aceste trasee sunt destul de lungi, veți avea o mulțime de locuri unde să vă așezați, Relaxați-vă, și ai o natură magnifică pentru tine. Mulțimile de turiști vor rămâne cu mult în urmă, și vei fi doar tu, cerul, iarbă verde, văile de dedesubt, și persoana iubită lângă tine. Nu există loc mai bun în Elveția pentru o perioadă romantică și de solitudine împreună.

Basel către Interlaken cu un tren

Geneva la Zermatt cu un tren

Berna către Zermatt cu un tren

Lucerna la Zermatt cu un tren

 

Above the clouds in La Sage Switzerland

 

7. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Toscana Italia

Vin, vile italiene, și sute de mile între micile orașe fermecătoare, nimic nu poate depăși Toscana ca o escapadă romantică pentru iubitorii de singurătate. Peisajul asemănător unei cărți poștale face orice inimă să bată mai repede de uimire și adaugă la atmosfera magică. Când voi doi ajungeți în Toscana, vă veți pierde complet și veți lăsa toate necazurile în urmă.

Vremea în Monticchiello, de exemplu, un sat de secol cincisprezece, este unul dintre cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate din Toscana. Ai putea să te plimbi prin acest sat străvechi, schimbă săruturi, în interiorul zidurilor sale, pasaje de piatră și admirați priveliștile dealurilor verzi ale Toscanei.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

 

 

8. Pădurea Neagră Germania

Cel dens, Pădurea Neagră veșnic verde din sud-vestul Germaniei este atât de vastă încât orice cuplu poate ieși complet în afara radarului. De la drumeții la relaxare, Pădurea Neagră este o destinație uimitoare pentru o retragere a unui cuplu. De exemplu, Dacă sunteți un cuplu iubitor de exterior, puteți găsi multe trasee grozave de drumeții în Pădurea Neagră, precum traseul către cascadele Triberg, și poate să faci un picnic în apropiere.

Alternativ, puteți merge la Baden-Baden pentru o perioadă de relaxare într-un spa luxos sau pur și simplu rămâneți și relaxați-vă în cada cu hidromasaj privată în aer liber. Oricum, călătorind în Pădurea Neagră va fi o promisiune pentru momente magice, pentru iubitorii de singurătate din Europa.

De la Offenburg la Freiburg cu un tren

De la Stuttgart la Freiburg cu un tren

De la Leipzig la Freiburg cu un tren

Nuremberg la Freiburg cu un tren

 

A Small Waterfall In the Black Forest, Germany

 

9. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Coasta de Nord a Irlandei de Nord

Cu stânci fantastice și vederi magnifice, coasta de nord a Irlandei este una dintre cele mai impresionante regiuni din Marea Britanie. Irlanda de Nord avea orașe mici și ciudate de pe litoral, cu mici căsuțe fermecătoare, și o potecă care duce direct la o vedere a oceanului. Asa de, există suficiente locuri romantice izolate pentru a privi apusul sau pentru a te plimba de-a lungul țărmului.

De exemplu, Portul Ballintoy are un peisaj stâncos și un țărm pentru plimbări romantice și picnicuri. Un alt loc foarte romantic este Giant Causeway, un loc unic de explorat alături de celălalt semnificativ. Coasta de Nord a Irlandei este un loc frumos de vacanță pentru iubitorii de singurătate.

 

The Best Place For Solitude Lovers: North Coast Of Northern Ireland

 

10. Muntele Ferdi Austria

Între fermecătoarea Vale a Enns și lanțul muntos Dachstein, Muntele Fredi este unul dintre cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate. Pini groși, culmi dramatice dinaintea ta, și liniște de jur împrejur, Muntele Fredi creează decorul perfect pentru o evadare romantică.

în plus, această regiune retrasă găzduiește unele dintre cele mai romantice cabane acasă departe de casă. Cu saună privată, terasă, și vedere exclusivă asupra munților austrieci, Muntele Fredi este unul dintre 12 cele mai bune destinații amoroase, pentru un timp magic de calitate. De fapt, Fredi este atât de îndepărtat, cel mai bun mod de a ajunge la el este cu mașina, deoarece nu există transport public în acest loc special din munții austrieci.

München la Hallstatt cu un tren

Innsbruck la Hallstatt cu un tren

Passau la Hallstatt cu un tren

Rosenheim la Hallstatt cu un tren

 

A Couple On Ferdi Mountain, Austria

 

11. Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate: Algarve Portugalia

plaje nisipoase, golfuri dramatice, apă turcoaz, iar soarele îți sărută fața, nu există loc mai visător decât Algarve. Ponta Da Piedade cu pivnițele sale, stânci, arcurile în tonuri de miere împotriva apei turcoaz este una dintre cele mai uluitoare imagini din lume, și una dintre cele mai romantice. O altă plajă minunată pe care să te pierzi este Praia da Rocha. Retras, Liniște, frumoasa, și perfect pentru ca păsările tale iubite să rătăcească, soare baie, si relaxeaza-te.

Pietrele naturale din Algarve sunt un paradis uimitor al verii. Plajele și golfurile roșiatice sunt perfecte pentru distracția romantică la malul mării. Privește apusul, sari in apa, sau bea un pahar de vin, romantismul este în aer în Algarve. Pentru a încheia totul, această frumusețe retrasă se află în imediata apropiere a Lagos, ca să poți fugi oricând vrei.

 

Paddling On Algarve, Portugal

 

12. Cotswolds Anglia

Răspândit în cinci județe, conace din Cotswolds, iar podurile de piatră par să fi fost înghețate în timp. Această regiune pitorească găzduiește moșia Highgrove a Prințului de Wales și case fermecătoare de piatră. Cineva poate crede că au călătorit înapoi în timp, în intimitatea propriei dvs. cabane. în plus, deoarece există o arhitectură rafinată, potrivit pentru membri regali, grădinile frumoase nu stau cu mult în spatele grădinii Reginei din Palatul Buckingham.

Asa de, în timp ce Cotswolds este puțin departe, izolat în mediul rural englezesc, este locul perfect pentru iubitorii de singurătate. Alegerea între drumeții, si degustare de branza, poate fi una dificilă când sunteți în vacanță, dar un lucru este sigur, Cotswolds este o destinație foarte romantică în Anglia.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Cotswolds England countryside

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie la acestea 12 Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „12 Cele mai bune locuri pentru iubitorii de singurătate” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-places-solitude-lovers%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)