Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 17/12/2021)

En av de beste måtene for kjærlighet å blomstre på er å tilbringe litt tid alene, bare dere to, og koble til igjen. Det moderne livet er så hektisk og travelt, det er lett å la magien og den spesielle forbindelsen du har forsvinne i bakgrunnen. Så, vi har samlet noen av de mest ensomme stedene, de 12 beste stedene for ensomhetselskere å tenne opp igjen gnister og ild.

Under furutrærne, utsikt over havet fra trehytta, du vil finne disse praktfulle stedene på de mest fantastiske stedene.

 

1. Beste steder for ensomhetselskere: Skottland

Overdådig grønt høyland, store landområder, og åser hvor du kan kose deg mens du ser på Atlanterhavet. Det skotske naturskjønne landskapet er en av de mest episke utsiktene i verden. Mellom fotturer, gjemmer seg i varebilen din, eller søt liten hytte, Isle of Sky er en av de mest ettersøkte reisemål for par.

Dessuten, Isle of Sky er kjent for sine fantastiske øyer, dammer, og fe-lignende flekker. Så, du kan lett vandre rundt, og utforske naturen sammen. Det mystiske nesten guddommelige landskapet på Isle of Sky har mange romantiske steder for ensomhetselskere, så du trenger ikke bekymre deg for å bli avbrutt av nysgjerrige reisende og kan ha den beste romantiske kvalitetstid sammen.

 

Best Places For Solitude Lovers: Scotland

 

2. Indonesia

Den ville og utemmede naturen i Indonesia er kjent for å være en av de mest romantiske settingene i verden. Dessuten, de naturreservat i Indonesia er hjemsted for utallige fossefall, naturlige bassenger, og lurer på hvor den forelskede kan gjemme seg bort fra verden for litt alenetid.

derimot, hvis du foretrekker fantastisk utsikt av det indiske hav og Stillehavet, da vil det være perfekt å bo i en bortgjemt privat trehytte. Indonesia er kjent for sin storslåtte miljøvennlig ferie overnattingssteder. Trehytter, trehus, og villaer er de mest romantiske ferieboligene i Indonesia. På Bali, Ubud, med utsikt over havet eller jungelen, Indonesia er en av de beste 5 beste stedene for ensomhetselskere.

 

Sunny day in Indonesia

 

3. Beste steder for ensomhetselskere: Blødd, Slovenia

Våkne opp til utsikt over innsjøen midt i fjellene, Lake Bled er et sjarmerende reisemål for parferie i Slovenia. Sett i de julianske alper, med skoger rundt, det berømte Bled-slottet, og en øy du kan svømme til, Bled Lake er ekstremt romantisk. Det turkise vannet som speiler trærne og de omkringliggende fjellene skaper en unik og rolig atmosfære for en frokost for to.

Dessuten, mange av ferieutleie ved Bledsjøen kommer med en privat strand, rett fra din private hytte. Så, selv om Bledsjøen er et populært feriemål i Slovenia, du kan definitivt finne et lite bortgjemt stykke himmel for din ensomhetsferie.

 

Solitude Lovers - Fog picture: Bled, Slovenia

 

4. De franske Alpene

Å kose seg ved bålet en snørik natt dypt inne i Alpene er noe av det mest romantiske i verden. Om vinteren er de franske alpefjellene alle dekket av snø, glitrende i solen på en solrik vintermorgen. Luften er sprø og frisk, sprudlende med en slurk svart kaffe før du begynner dagen nedover bakkene.

Om natten er utsikten spesielt romantisk dypt inne i alpene når stjernene kommer frem, og det eneste lyset i miles kommer fra glamping poden din. I tilfelle du ikke visste at Rhone-Alpene er en av de mest romantisk glamping i Rhone-Alpene i Frankrike. Tilbaketrukket, intim, luksuriøs, og unik, perfekt for romantikk og ensomhet.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

A Couple Sitting On Snowy French Alps

 

5. Beste steder for ensomhetselskere: Piemonte Italia

Et annet fantastisk reisemål for en romantisk ferie i Europa er Piemonte i Italia. De nydelig vinområde ligger mellom Frankrike og Sveits, ved foten av Alpene. Piemonte er hjemsted for noen av de vakreste utleiestedene for bortgjemte elskere i dalene i Val di Susa.

I tillegg til vinsmaking, du kan dra på romantiske fotturer, og avslutt med en romantisk piknik. En annen fin måte å tilbringe tid sammen på er å besøke middelalderslott, og Piemonte har noen fantastiske slott. Så, Piemonte er et fantastisk sted for et pars retrett i Italia.

Milano til Torino med et tog

Comosjøen til Torino med et tog

Genova til Torino med et tog

Parma til Torino med et tog

 

Piedmont Italy Is For Solitude Lovers

 

6. La Sage Sveits

Fra Chamonix til Zermatt, La Sage til Le Prelet, eller Arolla, er tre av kjente turstier i La Sage. Løypene er ganske lange, men utsikten er episk og verdt all innsatsen. Dessuten, utsikten du møter på veien er noe av det vakre i verden.

Siden disse stiene er ganske lange, du vil ha mange steder å lene deg tilbake, slappe av, og ha storslått natur helt for deg selv. Massene av turister vil være langt bak, og det blir bare deg, himmelen, grønt gress, dalene nedenfor, og din kjære ved din side. Det finnes ikke noe bedre sted i Sveits for en romantisk og ensomhet sammen.

Basel til Interlaken med tog

Genève til Zermatt med tog

Bern til Zermatt med tog

Lucerne til Zermatt med tog

 

Above the clouds in La Sage Switzerland

 

7. Beste steder for ensomhetselskere: Toscana Italia

Vin, italienske villaer, og hundrevis av mil mellom fortryllende småbyer, ingenting kan toppe Toscana som en romantisk ferie for ensomhetselskere. Det postkortlignende landskapet får ethvert hjerte til å slå raskere av forundring og bidrar til den magiske atmosfæren. Når dere to ankommer Toscana, du vil fullstendig miste deg selv og legge igjen alle problemer.

Monticchiello, for eksempel, en landsby fra det 15. århundre, er et av de beste stedene for ensomhetselskere i Toscana. Du kan vandre rundt i denne eldgamle landsbyen, utveksle kyss, innsiden av veggene, steinpassasjer og beundre utsikten over Toscanas grønne åser.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

 

8. Schwarzwald Tyskland

Den tette, eviggrønne Schwarzwald i det sørvestlige Tyskland er så stort at alle par kan gå helt utenfor radaren. Fra fotturer til avslapping, Schwarzwald er et fantastisk reisemål for et pars retrett. For eksempel, Hvis du er et friluftselskende par, du kan finne mange flotte turstier i Schwarzwald, som stien til Triberg-fossene, og kanskje ha en piknik i nærheten.

Alternativt, du kan ta turen til Baden-Baden for en avslappende tid i et luksuriøst spa eller bare bli inne og slappe av i ditt private utendørs boblebad. Uansett, reiser til Schwarzwald vil være et løfte om magiske øyeblikk, for ensomhetselskere i Europa.

Offenburg til Freiburg med tog

Stuttgart til Freiburg med tog

Leipzig til Freiburg med tog

Nürnberg til Freiburg med tog

 

A Small Waterfall In the Black Forest, Germany

 

9. Beste steder for ensomhetselskere: Nordkysten av Nord-Irland

Med fantastiske klipper og storslått utsikt, Nordkysten av Irland er en av de mest imponerende regionene i Storbritannia. Nord-Irland hadde sjarmerende små kystbyer, med små sjarmerende hytter, og en sti som fører rett til utsikt over havet. Så, det er nok romantiske bortgjemte steder for å se solnedgangen eller gå langs kysten.

For eksempel, Ballintoy havn har et steinete landskap og kyst for romantiske turer og piknik. Et annet veldig romantisk sted er Giant Causeway, et unikt sted å utforske sammen med din partner. Nordkysten av Irland er et vakkert feriested for ensomhetselskere.

 

The Best Place For Solitude Lovers: North Coast Of Northern Ireland

 

10. Ferdi-fjellet Østerrike

Mellom den sjarmerende Enns-dalen og fjellkjeden Dachstein, Fredi Mountain er et av de beste stedene for ensomhetselskere. Tykke furutrær, dramatiske topper foran deg, og ro rundt omkring, Fredi Mountain skaper den perfekte setting for en romantisk ferie.

Dessuten, denne bortgjemte regionen er hjemsted for noen av de mest romantiske hjem-borte-fra-hjemmet-hyttene. Med egen badstue, terrasse, og eksklusiv utsikt over de østerrikske fjellene, Fredi Mountain er en av de 12 beste kjærlighetsdestinasjoner, for litt magisk kvalitetstid. Faktisk, Fredi er så fjern, den beste måten å nå det på er med bil siden det er nr offentlig transport til dette spesielle stedet i de østerrikske fjellene.

München til Hallstatt med tog

Innsbruck til Hallstatt med tog

Passau til Hallstatt med tog

Rosenheim til Hallstatt med tog

 

A Couple On Ferdi Mountain, Austria

 

11. Beste steder for ensomhetselskere: Algarve Portugal

sandstrender, dramatiske viker, turkis vann, og solen kysser ansiktet ditt, det er ikke noe sted drømmere enn Algarve. Ponta Da Piedade med sine kjellere, klipper, buer i honningtoner mot det turkise vannet er et av de mest fantastiske bildene i verden, og en av de mest romantiske. En annen fantastisk strand å gå seg vill på er Praia da Rocha. Tilbaketrukket, stille, vakker, og perfekt for kjærlighetsfuglene dine å vandre rundt, sol-bad, og slappe av.

Algarves naturperler er et fantastisk sommerparadis. Strendene og rødlige vikene er perfekte for romantisk moro ved sjøen. Stirre inn i solnedgangen, hoppe i vannet, eller ta et glass vin, romantikk er i luften i Algarve. For å toppe det hele, denne bortgjemte skjønnheten ligger i umiddelbar nærhet til Lagos, slik at du kan stikke av når du måtte ønske det.

 

Paddling On Algarve, Portugal

 

12. Cotswolds England

Spredt over fem fylker, Cotswolds herregårder, og steinbroer ser ut til å ha blitt frosset i tid. Denne pittoreske regionen er hjemmet til Prince of Wales Highgrove-eiendom og sjarmerende steinhus. Man kan tro de har reist tilbake i tid, i privatlivet til din egen hytte. Dessuten, som det er utsøkt arkitektur, egnet for kongelige, de fine hagene faller ikke langt bak dronningens hage i Buckingham Palace.

Så, mens Cotswolds er litt langt unna, tilbaketrukket på den engelske landsbygda, det er det perfekte stedet for ensomhetselskere. Valget mellom fotturer, og ostesmaking, kan være vanskelig når du er på ferie, men en ting er sikkert, Cotswolds er et veldig romantisk reisemål i England.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Cotswolds England countryside

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 12 Beste steder for ensomhetselskere.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 beste steder for ensomhetselskere" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-places-solitude-lovers%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)