Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 17/12/2021)

Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun mekar cinta nyaéta nyéépkeun waktos nyalira, ngan anjeun duaan, jeung nyambung deui. Kahirupan modern jadi hectic jeung sibuk, Gampang ngantepkeun sihir sareng sambungan khusus anu anjeun parantos luntur kana latar tukang. janten, kami geus dikumpulkeun sababaraha lokasi paling katiisan, éta 12 tempat pangalusna pikeun pencinta katiisan rekindle nu Sparks jeung seuneu.

Handapeun tangkal pinus, nyanghareup sagara ti treehouse Anjeun, anjeun bakal manggihan ieu tempat megah di lokasi paling breathtaking.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Skotlandia

dataran luhur héjo lavish, lahan lega, sareng bukit dimana anjeun tiasa cuddle nalika anjeun ningali Samudra Atlantik. Bentang endah Skotlandia mangrupikeun salah sahiji pandangan anu paling epik di dunya. Antara hiking, nyumput jauh dina van Anjeun, atawa kabina leutik lucu, Pulo Langit mangrupakeun salah sahiji most wanted couple’s trips destinations.

Sumawona, Pulo Langit kasohor kapuloan anu narik ati, balong, jeung bintik-bintik kawas dongeng. janten, anjeun bisa kalayan gampang ngumbara di sabudeureun, sarta ngajajah ker hébat babarengan. Pamandangan mistik anu ampir ketuhanan di Pulo Langit ngagaduhan seueur tempat romantis pikeun pencinta katiisan, ku kituna anjeun teu kudu salempang ngeunaan lalaki interrupted ku travelers panasaran tur bisa boga pangalusna waktos kualitas romantis babarengan.

 

Best Places For Solitude Lovers: Scotland

 

2. Indonesia

Alam liar sareng liar di Indonésia dipikanyaho janten salah sahiji setting anu paling romantis di dunya. Sumawona, éta cadangan alam di Indonésia aya loba curug, pools alam, sareng keajaiban dimana anu asih tiasa nyumput jauh ti dunya pikeun sababaraha waktos nyalira.

Sanajan, lamun resep pintonan breathtaking tina samudra Hindia jeung Pasifik, mangka tetep dina treehouse swasta secluded bakal sampurna. Indonesia kawentar ku megahna libur ramah-eco panginepan. Kabina-bina kai, imah tangkal, sareng villa mangrupikeun tempat liburan anu paling romantis di Indonésia. Di Bali, Ubud, kalawan pintonan sagara atawa leuweung, Indonésia mangrupa salah sahiji luhur 5 tempat pangalusna pikeun pencinta katiisan.

 

Sunny day in Indonesia

 

3. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Bled, Slovénia

Bangun kana pintonan danau di tengah gunung, Lake Bled mangrupakeun tujuan menawan pikeun getaway pasangan di Slovénia. Disetél dina Julian Alps, kalawan leuweung sabudeureun, puri Bled kawentar, jeung hiji pulo anjeun bisa ngojay ka, Bled Lake pisan romantis. Cai pirus mirroring tangkal jeung gunung sabudeureun nyiptakeun atmosfir unik tur hening pikeun sarapan dua.

Sumawona, loba nu rentals libur on Lake Bled datangna kalawan basisir swasta, langsung ti kabin pribadi Anjeun. janten, sanajan Lake Bled mangrupakeun tujuan libur populér di Slovénia, Anjeun pasti bisa manggihan sapotong secluded saeutik sawarga pikeun getaway katiisan Anjeun.

 

Solitude Lovers - Fog picture: Bled, Slovenia

 

4. Pegunungan Alpen Perancis

Cuddling up ku seuneu dina peuting salju jero di Alps mangrupakeun salah sahiji hal paling romantis di dunya. Dina usum tiis, gunung Alpine Perancis sadayana ditutupan ku salju, sparkling di panonpoé dina isuk usum cerah. Hawa rangup jeung seger, exuberating kalawan sip kopi hideung saméméh anjeun ngawitan dinten anjeun handap lamping.

Peuting pintonan utamana romantis jero di Alps nalika béntang kaluar, sarta hijina lampu dina mil asalna tina pod glamping Anjeun. Bisi anjeun teu terang Rhone-Alps salah sahiji anu pang glamping romantis di Rhone-Alps di Perancis. Cicingeun, raket, mewah, jeung unik, sampurna pikeun roman jeung katiisan.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

A Couple Sitting On Snowy French Alps

 

5. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Piedmont Italia

Tujuan terrific séjén pikeun getaway romantis di Éropa nyaéta Piedmont di Italia. The wewengkon anggur denok lokasina antara Perancis jeung Swiss, di suku Alps. Piedmont mangrupikeun tempat pikeun sababaraha nyéwa anu paling indah pikeun pencinta terpencil di lebak Val di Susa.

Salian tasting anggur, Anjeun tiasa angkat ka jalan romantis, jeung rengse kalayan piknik romantis. Cara séjén anu hadé pikeun nyéépkeun waktos babarengan nyaéta nganjang istana abad pertengahan, sarta Piedmont boga sababaraha istana endah pisan. janten, Piedmont mangrupikeun lokasi anu saé pikeun mundur pasangan di Italia.

Milan ka Turin Kalayan Karéta

Lake Como ka Turin Kalayan Karéta

Genoa ka Turin Kalayan Karéta

Parma ka Turin Kalayan Karéta

 

Piedmont Italy Is For Solitude Lovers

 

6. La Sage Swiss

Ti Chamonix ka Zermatt, La Sage mun Le Prelet, atanapi Arolla, nyaeta tilu tina hiking trails kawentar di La Sage. Jalan satapak rada panjang, tapi pintonan anu epik jeung patut sagala usaha anjeun. Sumawona, pintonan anjeun sapatemon dina jalan sababaraha geulis di dunya.

Kusabab jalur ieu rada panjang, anjeun bakal boga nyatu spot diuk deui, Tenang, sareng gaduh sifat anu megah sadayana pikeun diri anjeun. Balaréa wisatawan bakal jauh katinggaleun, sarta eta bakal ngan anjeun, langit, jukut héjo, lebak handap, sareng anu dipikacinta di sisi anjeun. Teu aya tempat anu langkung saé di Swiss pikeun waktos romantis sareng sepi babarengan.

Basel ka Interlaken Ku Train

Jenéwa ka Zermatt Kalayan Karéta

Bern ka Zermatt Kalayan Karéta

Lucerne ka Zermatt Kalayan Karéta

 

Above the clouds in La Sage Switzerland

 

7. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Toscana Italia

Inuman anggur, villas Italia, sarta ratusan mil antara kota leutik enchanting, euweuh bisa luhureun Toscana salaku getaway romantis pikeun pencinta katiisan. Pamandangan anu siga kartu pos ngajantenkeun manah manah langkung gancang kalayan kaheranan sareng nambihan suasana magis. Nalika anjeun dua sumping di Toscana, anjeun bakal kaleungitan diri sareng ngantunkeun sadaya masalah.

Monticchiello, salaku conto, kampung abad lima belas, mangrupa salah sahiji tempat pangalusna pikeun pencinta katiisan di Toscana. Anjeun tiasa ngumbara di sabudeureun désa kuno ieu, silih cium, jero tembokna, petikan batu jeung admire pintonan ti pasir héjo Toscana urang.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

 

8. Hideung Leuweung Jerman

Nu padet, Leuweung Hideung evergreen di kidul-kulon Jérman téh jadi lega nu mana wae pasangan bisa balik lengkep off-the-radar. Ti hiking ka santai, nu Hideung Leuweung mangrupa tujuan endah pikeun mundur sababaraha urang. Salaku conto, Mun anjeun pasangan outdoor-asih, anjeun tiasa manggihan loba hiking trails hébat dina Hideung Leuweung, kawas jalan satapak ka curug Triberg, jeung sugan piknik caket dieu.

Alternatipna, Anjeun tiasa angkat ka Baden-Baden pikeun waktos santai dina spa anu mewah atanapi ngan ukur cicing sareng bersantai di bak panas luar pribadi anjeun.. Jalan anu mana waé, ngumbara ka Leuweung Hideung bakal jangji pikeun moments gaib, pikeun pencinta katiisan di Éropa.

Offenburg mun Freiburg Jeung A Train

Stuttgart ka Freiburg Kalayan Karéta

Leipzig ka Freiburg Kalayan Karéta

Nuremberg ka Freiburg Kalayan Karéta

 

A Small Waterfall In the Black Forest, Germany

 

9. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Basisir Kalér Irlandia Kalér

Kalawan cliffs hebat jeung pintonan megah, basisir kalér Irlandia mangrupakeun salah sahiji wewengkon paling impressive di Inggris. Irlandia Kalér ngagaduhan kota-kota sisi laut anu aneh, kalawan pondok menawan leutik, jeung jalan satapak nu ngarah lempeng ka tempoan sagara. janten, Aya cukup spot terpencil romantis pikeun lalajo Panonpoé Tilelep atawa leumpang sapanjang basisir.

Contona, Ballintoy Harbour boga bentang taringgul jeung basisir pikeun walks romantis tur piknik. Tempat romantis anu sanés nyaéta Giant Causeway, tempat unik ngajajah kalawan signifikan Anjeun séjén. Basisir Kalér Irlandia mangrupakeun tempat libur geulis keur pencinta katiisan.

 

The Best Place For Solitude Lovers: North Coast Of Northern Ireland

 

10. Ferdi Gunung Austria

Antara lebak Enns menawan jeung rentang gunung Dachstein, Fredi Mountain mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun pencinta katiisan. Tangkal pinus kandel, puncak dramatis saméméh anjeun, jeung serenity sabudeureun, Fredi Gunung nyiptakeun setting sampurna pikeun getaway romantis.

Sumawona, wewengkon terpencil ieu imah sababaraha paling romantis home-jauh-ti-imah lodges. Kalawan sauna swasta, tarasi, sarta pintonan ekslusif pagunungan Austria, Fredi Gunung mangrupakeun salah sahiji 12 tujuan cinta pangalusna, pikeun sababaraha waktos kualitas gaib. Kanyataanna, Fredi jauh pisan, Cara anu pangsaéna pikeun ngahontal éta nyaéta ku mobil sabab henteu aya angkutan umum ka tempat husus ieu di pagunungan Austria.

Munich ka Hallstatt Kalayan Karéta

Innsbruck ka Hallstatt Kalayan Karéta

Passau ka Hallstatt Kalayan Karéta

Rosenheim ka Hallstatt Kalayan Karéta

 

A Couple On Ferdi Mountain, Austria

 

11. Tempat Pangalusna Pikeun Pecinta Sorangan: Algarve Portugal

Pantai keusik, coves dramatis, cai pirus, jeung panonpoé kissing beungeut anjeun, teu aya tempat anu ngalamun tibatan Algarve. Ponta Da Piedade kalawan cellars na, gawir, arches dina nada madu ngalawan cai pirus mangrupakeun salah sahiji gambar paling breathtaking di dunya, sareng salah sahiji anu paling romantis. pantai sejen éndah mun leungit on nyaeta Praia da Rocha. Cicingeun, tentrem, geulis, sareng sampurna pikeun manuk cinta anjeun ngumbara, mandi-sun, sarta bersantai.

gems alam Algarve urang téh paradise usum panas stunning. Pantai sareng coves beureum saulas sampurna pikeun kasenangan romantis ku laut. Neuteup panonpoe, luncat kana cai, atanapi gaduh sagelas anggur, roman aya dina hawa di Algarve. Ka luhureun sagala, kageulisan terpencil ieu caket sareng Lagos, ku kituna anjeun bisa kabur iraha wae anjeun hayang.

 

Paddling On Algarve, Portugal

 

12. Cotswolds Inggris

Nyebarkeun ka lima kabupaten, Cotswolds manor, jeung sasak batu sigana geus beku dina waktu. Wewengkon anu indah ieu mangrupikeun bumi perkebunan Highgrove Pangeran Wales sareng bumi batu anu pikaresepeun. Hiji panginten aranjeunna parantos ngumbara deui dina waktosna, dina privasi pondok anjeun sorangan. Sumawona, sakumaha aya arsitéktur exquisite, cocog pikeun royals, Kebon rupa teu digolongkeun jauh balik taman Ratu di Istana Buckingham.

janten, sedengkeun Cotswolds rada jauh, terpencil di padesaan Inggris, éta tempat sampurna pikeun pencinta katiisan. Pilihan antara hiking, jeung tasting kéju, tiasa janten sesah nalika liburan, tapi hiji hal anu pasti, Cotswolds mangrupikeun tujuan anu romantis pisan di Inggris.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Cotswolds England countryside

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan kana ieu 12 Tempat Pangalusna pikeun Pecinta Kasepian.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun tulisan blog kami "12 Tempat Anu Pangsaéna Pikeun Pecinta Kasepian" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fbest-places-solitude-lovers%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)