Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/01/2021)

abdit acan telat rencana hiji ngewa dina Maret, nyanghareupan Easter gawena. Jeung budak mahluk dina liburan, ayeuna nya éta waktos pikeun mendakan kasempetan pikeun ngadu ka pulo-pulo anu leutik sareng anu dipikacinta, naek kapal kana hébat munggaran petualangan perjalanan kulawarga taun, neuleumkeun diri di sababaraha kota paling gaib di dunya atanapi hadir salah sahiji loba festival Éropa dina Maret. Aya seueur tempat anu saé di Éropa Pikeun Didatangan dina Maret.

 

sakumaha didadarkeun di, March oge awal usum festival di Eropa, jadi aya ton kasempetan sangkan gumbira kalayan locals, jadi eta dina hiji jeruk-diideuan paway di Perancis kidul, atanapi di The London Kopi Festival.

Siap pikeun manggihan tempat Great di Éropa Pikeun Tingali dina Maret? Baca on!

 

kolecer angin sarta Tulip kembang nu bagian tina tempat Great di Éropa Pikeun Tingali dina Maret

 

tempat hébat di Éropa nepi ka Tingali dina Maret: London

Sabab sebutkeun, 'Dinten anu goréng di London masih langkung saé tibatan dinten anu saé dimana waé' janten tangtosna, London kedah aya dina daptar tempat hébat kami di Éropa Pikeun Didatangan dina Maret.

March mangrupakeun bulan hébat nganjang ka Kensington Istana Kebon, Kew Kebon, atawa salah sahiji London séjén kebon luhur, sakumaha sagara sahiji crocuses na daffodils mekar di sakuliah ibukota.

Mun anjeun tempo ngadatangan loba luhur atraksi, lajeng urang nganjurkeun lalaki diri a diskon kartu wisata atawa beus wisata tikét ceurik. Ieu tiket na bundles bisa nyalametkeun anjeun sawatara duit serius!

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Kebon Kew

The London Kopi Festival

Simkuring fans badag tina kopi. Simkuring malah geus ditulis ngeunaan endah warung kopi Ieuh saencan. janten, didieu nyaeta séjén pikeun nulis ngeunaan salaku bagian tina tempat Great urang di Éropa Pikeun Tingali dina Maret – kopi festival London dina Maret!

The 2019 UK Kopi Minggu ngalir ti 30-31 Maret 2019. Puncak baristas sareng penikmat kopi bangsa urang babarengan dina Brick Lane pikeun ngarayakeun kopi. Bakal aya leuwih ti 250 artisan kopi na gourmet warung kadaharan, tastings sarta demonstrasi, bengkel interaktif, jalan dahareun, cocktails dumasar-kopi, musik live, DJs, paméran seni sarta sangkan leuwih.

Hoyong uninga langkung sarta meunang tiket? Kantor leuwih dieu: https://www.londoncoffeefestival.com

Lyon ka London Eurostar Train

Cologne ka London Kareta

Lille ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

acara Maret Taunan lianna di London

  • Gabung di celebrations Poé St Daud taunan di London jeung pihak Welsh, festival dahareun, jeung rugbi. 1 Mar
  • Keun kana tumpukan nikmat tina pancakes atanapi crepes on pancake Poé (Shrove Salasa) di London, atawa nyekel sagala aksi nu pancake-flipping dina hiji lomba pancake. 5 Mar
  • Ngubaran mum anjeun ka dinten kaluar di London dina Hari Ibu. Anjeun nimu nyatu senang hal ngalakonan jeung mum, kaasup teas soré, cruises walungan, balanja, sarta musicals. 31 Mar
  • beers anyar sampel, hadir brewery tur na mingle jeung cider séjén, bir, tapi, sareng penggemar lager di London Beer Week. TBC

Antwerp ka London Kareta

Maastricht ka London Kareta

Bruges ka London Kareta

Liege ka London Kareta

 

London Maret acara olahraga

  • Ngamankeun hiji tempat nempoan alus sapanjang Thames Championship Kursus bulan ieu ningali crews rowing ti sakumna dunya nyandak dina Sirah tina Balap Walungan jeung Wanita urang Eights Kepala tina Balap Walungan. 16 jeung 30 Mar
  • Gabung di runners atawa lalajo tina sela salaku London ciri Satengah Marathon angin cara na ngaliwatan Westminster jeung Kota di London. 24 Mar

Pikeun leuwih lengkep tempat Great di Éropa Pikeun Tingali dina Maret di London, nyandak katingal di urang kajadian almenak jeung pituduh ka naon on di London. Jeung nyekel anu pangalusna panggung London jeung kami Buku téater.

 

tempat hébat di Éropa nepi ka Tingali dina Maret: Zermatt di Swiss

Mun anjeun teu ngaliwatan Winter tiis acan, saterusna Zermatt di Swiss mangrupakeun alungan geulis alus pikeun manggihan salju. Salah sahiji anu kawéntar resorts di Eropa, bubuk biasana alus malah nepi ka ahir April.

Salaku lolobana Zermatt urang ski aréa perenahna di luhur 2000 méter, euweuh kakurangan salju lamun datang ka cinyusu ski. salju bisa jadi patchy di kota. Sanajan, naék gunung, anjeun nimu hal béda. salju seger, lagu kacekel, sarta nyatu senang téh ngantosan bisa kapanggih. Supados ngalaman potensi pinuh ku salju seger, bari masih tinggal aman, nyewa hiji pituduh ski pikeun sababaraha ski kaluar-piste.

Zermatt teu ukur daya tarik pikeun maranéhanana kalawan napsu pikeun petualangan, tapi ogé boga sawatara kagiatan éndah pikeun maranéhanana jiwa kirang Dongeng teuing. Usum wandering di Zermatt dianggap antara paling endah di wewengkon. Hiji peta sagala hikes usum bisa kapanggih dina ramatloka pariwisata Zermatt. Aya butuh pituduh a, salaku trails anu ditandaan ogé, groomed, jeung tengtrem.

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

tempat hébat di Éropa nepi ka Tingali dina Maret: kalér, Holland

Lamun geus dilongok Kebon di London ningali kembang, naha henteu neruskeun trend? Nyekel hiji karéta ka Holland! mekar Tulip taunan Holland urang mangrupakeun fenomena nu metot rébuan travelers unggal taun. Jeung alesan alus! March mangrupakeun waktos hébat nganjang anjeun bakal yakin kantun panongton. Ieu teu hartosna yén tulip dirina bisa jadi teu geus mucunghul sakumaha acan. Anjeun masih bisa ngarasakeun acara spektakuler ti bule salju, daffodils, jeung pink anca sarta Violet gondok. Anu terakhir muncul pas di margin antara Maret sareng April. Tangtosna, kondisi cuaca rupa-rupa ku sataun, kitu éta pangalusna konsultasi ramatloka Tulip dedicated bangsa urang pikeun apdet kembang mingguan, nu mimitian dina bulan Maret.

 

Buku lalampahan karéta salajengna anjeun ngagunakeun Simpen Train a

tempat hébat di Éropa Pikeun Tingali di pos blog Maret, yakin anjeun? Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan hiji tikét karéta on saveatrain.com. Eusian tempat jeung titimangsa nu hoyong ngarambat sarta kami bakal nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun, tur anjeun tiasa mayar lalampahan karéta anjeun dina sababaraha cara.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgreat-places-europe-march%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)