Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

jegt er ikke for sent at planlægge en evakuering i marts, forud for kapløb påske. Med børnene at være på ferie, nu er det tid til at finde muligheden for at besøge hyggelige små øer med en elsket, påbegynde den første store familie rejse eventyr årets, fordybe dig i nogle af verdens mest magiske byer eller deltage i en af ​​de mange europæiske festivaler i marts. Der er masser af gode steder i Europa at besøge i marts.

 

Som sagt, Marts er også begyndelsen af ​​festivalen sæson i Europa, så der er tonsvis af muligheder for at gøre lystig med lokale, det være sig på en citrus-inspireret karneval i det sydlige Frankrig, eller på The London Coffee Festival.

Klar til at opdage store steder i Europa for at Kom i marts? Læs videre!

 

vindmølle og tulipan blomster er en del af de store steder i Europa for at besøg i marts

 

Store steder i Europa til Kom i marts: London

Som de siger, “en dårlig dag i London er stadig bedre end en god dag andre steder” så selvfølgelig, London måtte være på vores liste over fantastiske steder i Europa at besøge i marts.

Marts er en stor måned for at besøge Kensington Palace Gardens, Kew Gardens, eller et af Londons anden øverste haver, som hav af krokus og påskeliljer blomstrer hele hovedstaden.

Hvis du overvejer at besøge mange top seværdigheder, så anbefaler vi at få dig selv en turist rabatkort eller en tour bus combo billet. Disse billetter og bundter kunne spare dig nogle alvorlige penge!

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Kew gardens

The London Coffee Festival

Vi er store fans af kaffe. Vi har endda skrevet om fantastiske caféer her Før. Så, her er en anden til at skrive om som en del af vores store steder i Europa for at besøg i marts – London kaffe festival i marts!

Det 2019 UK Kaffe uge løber fra 30-31 marts 2019. Nationens toppe baristaer og kaffekendere mødes på Brick Lane for at fejre kaffe. Der vil være mere end 250 håndværker kaffe og gourmet madboder, smagsprøver og demonstrationer, interaktive workshops, Gade mad, kaffe-baserede cocktails, Live musik, DJs, kunstudstillinger og så meget mere.

Vil du vide mere og få billetter? Smut over her: https://www.londoncoffeefestival.com

Lyon til London Eurostar Train

Köln til London Tog

Lille til London Tog

Luxembourg til London Tog

 

Andre Årlige begivenheder March i London

  • Deltag i den årlige St. Davids Day festlighederne i London med walisiske parter, mad festivaler, og rugby. 1 mar
  • Tuck i en lækker stak af pandekager eller pandekager på Pancake Day (fastelavn) i London, eller fange alle de pandekage-spejlvende indsats på en pandekage kapløb. 5 mar
  • Forkæl din mor til en dag i London på Mors Dag. Du kan finde masser af sjov ting at gøre med mor, herunder eftermiddagste, flodkrydstogter, handle ind, og musicals. 31 mar
  • Prøve nye øl, deltage bryggeri ture, og blandede med andre cider, øl, men, og pilsnerfans i London Beer Week. TBC

Antwerpen til London Tog

Maastricht til London Tog

Brugge til London Tog

Liege til London Tog

 

London March sportsbegivenheder

  • Sikre en god visning sted langs Themsen Championship Course i denne måned for at se roning besætninger fra hele verden tage på Leder af floden Race og kvindernes ottere Leder af floden Race. 16 og 30 mar
  • Deltag løberne eller se fra sidelinjen som London Vartegn Halvmarathon snor sig gennem Westminster og City of London. 24 mar

For flere Store steder i Europa at besøge i marts London, tage et kig på vores arrangementskalender og vejlede dig til hvad der er på i London. Og fange det bedste af London-scenen med vores teater guide.

 

Store steder i Europa til Kom i marts: Zermatt i Schweiz

Hvis du ikke er over vinterkulden endnu, derefter Zermatt i Schweiz er en temmelig god indsats for at finde sne. En af de mest berømte resorts i Europa, pulveret er normalt godt selv indtil udgangen af April.

Som de fleste af Zermatts ski område ligger over 2000 meter, Der er ingen mangel på sne, når det kommer til foråret skiløb. Sneen kan være pletvis i byen. Imidlertid, op ad bjerget, du finder noget andet. Frisk sne, uberørte spor, og masser af sjov er venter på at blive opdaget. For at opleve det fulde potentiale af den friske sne, mens der stadig opholder sig sikker, leje en ski-guide for nogle off-piste skiløb.

Zermatt ikke kun appellere til dem med en appetit på eventyr, men det har også nogle vidunderlige aktiviteter for de mindre eventyrlystne sjæle også. Vinter vandring i Zermatt anses for at være blandt de mest naturskønne i regionen. Et kort over alle de vinter vandreture kan findes på Zermatt turisme hjemmeside. Der er ikke behov for en guide, da stierne er godt markeret, velplejede, og sikker.

Zürich til Zermatt Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

 

Store steder i Europa til Kom i marts: nordøst, Holland

Hvis du har besøgt haverne i London for at se blomsterne, hvorfor ikke fortsætte tendensen? Fang et tog til Holland! Hollands årlige tulipan flor er et fænomen, der tiltrækker tusindvis af rejsende hvert år. Og med god grund! Marts er et godt tidspunkt at besøge som du vil være sikker på at gå glip af folkemængderne. Dette betyder, at tulipanerne selv måske ikke er dukket op endnu. Du kan stadig nyde et spektakulært show af sne hvide, påskeliljer, og smuk pink og violet hyacint. Sidstnævnte kommer lige ud i margenen mellem marts og april. Selvfølgelig, vejrforhold variere fra år, så det er bedst at konsultere nationens dedikerede tulipan hjemmeside for ugentlige blomst opdateringer, som begynder allerede i marts.

 

Book din næste togrejse hjælp Gem et tog

Store steder i Europa til at Kom i marts blogindlæg, overbevist dig? Hvorfor ikke tage 3 minutter og finde en togbillet på saveatrain.com. Udfyld dato og klokkeslæt, som du gerne vil rejse, og vi vil give dig den bedste pris for din rejse, og du kan betale for din togrejse på flere måder.

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgreat-places-europe-march%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)