Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 17/12/2022)

Påske festligheder i Europa varierer fra land til land og fra by til by. Det er en af ​​de mest betydningsfulde og ældste festivaler af Kristen Kirke. Påsken er fejringen af ​​Jesu Kristi opstandelse fra graven.

Datoen fest til påske skifter hvert år. Det er typisk fejres den første søndag efter fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det sker på forskellige tidspunkter hvert år, der spænder fra sent marts til sent April.

I kristendommen, Holy Week er ugen før påske og inkluderer Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfredag ​​og Påskelørdag. I Europa, mange lande fejrer påsken ved belysning enorme brande, der undertiden kaldes Judas brande. I første omgang, disse bål betød at fejre ankomsten af ​​foråret. Her er et hurtigt kig på hvordan nogle af dine foretrukne europæiske lande fejrer påsken.

 

Start af påske i Holland

I Holland, forberedelserne til påske begynder en dag før fasten. Denne dag er kendt som ”Vastenavond” eller Hurtig Eva. I løbet af denne tid, Holland får den mest betydelige bølge af udenlandske turister, der ønsker at tage del i deres festligheder.

Folk går i kirke til påske tjenester, som ofte følger med en festlig måltid. Børn gå på æg indianerlejr på jagt efter flotte indrettede kogte æg eller chokoladeæg. Eiertikken er et yndet påskespil, hvor folk banker æg sammen. Målet med spillet er at knække den anden persons æg uden at bryde dit.

Antwerpen til Amsterdam Tog

Antwerpen til Breda Tog

Bruxelles til Amsterdam Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

 

dutch flag

 

Påske Festligheder i Frankrig

Den franske fejre påske ved at deltage i en særlig gudstjeneste, en festlig måltid, og et påskeæg jagt. Du vil se butikker og bagerier med chokolade kaniner, klokker, og tegn på forår.

Den franske elsker også chokoladeæg, bruge dem bredt for børns påske æg jagter. Den franske har også et æg-rullende konkurrence, der involverer rullende rå æg ned ad en skråning. Der er også en børns spil, der involverer kastede friske æg i luften. Den første til at bryde et æg bestemmes taberen, der vil give nogle af deres slik til et andet barn.

En interessant påske tradition i Frankrig er de glaskupler Volantes eller ”flyvende klokker.” Ingen kirkeklokker ring mellem fredag ​​og påske søndag morgen. Det er først efter, at påskesøndag gudstjenesten, at klokkerne ringer, fejrer Jesu opstandelse. Frankrig er også kendt for sin Korsfæstelse reenactments.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

 

Påske Festligheder i Italien

påske i Italien omtales af italienerne som La Pasqua. I modsætning til de andre europæiske lande, vil du ikke se påske kanin eller påske æg jagter i Italien. Denne glade fest handler om elskede traditioner.

Religiøse processioner afholdes i italienske byer og byer på fredag ​​og lørdag før påske. Påskesøndag, forventer fødevarer skal spille en væsentlig rolle i festlighederne. Det er traditionen, at festlighederne inkluderer artiskokker og Angelino eller et stegt babylam og for de kræsne, Ged er også på menuen. Og folk giver due-formet eller krone-formet brød som gaver.

I Rom, en vigil sker i St.. Peterskirken Påskelørdag. Det starter ved 9 pm og går indtil midnat, da det bringer i starten af ​​påskemorgen. Påskesøndag, den mest ventede masse begynder med paven levere en velsignelse på verandaen.

På grund af paven og Vatikanet, Rom er en destination for påske festlighederne i Europa. Folk kommer fra hele verden for at deltage i festlighederne og deltage i Vatikanet Palmesøndag masse. Fordi det er gratis, det kan få temmelig overfyldt.

Milano til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Siena til Rom Tog

Lucca til Rom Tog

Easter Festivities in Italy

 

 

Hvis du planlægger at deltage i påske masse i Rom, er det bedst at bestille dine billetter tidligt. Bestil dine pladser på forhånd at nyde de bedste priser. På grund af populariteten af ​​påske festlighederne i byer som Rom, Paris, og Amsterdam, det er altid klogt at planlægge.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feaster-festivities-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)