Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 01/01/2020)

Det Europæiske kontinent er en fuld af rig historie, bemærkelsesværdige historier, eventyr, og nogle gange en gåde. Hvert kontinent har sit eget sæt af mystificerende steder. Imidlertid, ser det ud til, at Europa har nogle af de mest fantastiske og mystiske steder i verden. Mystery altid har en appel til eventyrlystne rejsende. Derfor, det kommer ikke som nogen overraskelse, hvorfor de mere dristige rejsende, der gør det til deres mål for at besøge disse steder. Gem et tog har sammensat en liste over de fem mest mystiske steder i Europa, der er sikker på at forbløffe og imponere selv den mest garvede rejsende.

 

1. Mest Mystiske Steder I Holland – Giethoorn

Det første sted vi kan anbefale, er mystisk i den forstand, at den er helt unik. Det ligger i Holland og er muligvis en af de mest behagelige steder, du kan besøge. Giethoorn er en landsby, der er som ingen anden. Mange anser det som den perfekte flugt fra det moderne liv. Det er ingen veje, og næppe nogen mennesker, der bor i det. Faktisk, det er lidt afskåret fra resten af Holland.

At tilbringe tid i Giethoorn vil gøre du føler dig som hvis du har forladt den moderne verden og dens problemer helt. Tiden vil flyve af, og du vil føle dig helt ubekymrede. Så vidt udseendet og fornemmelsen af landsbyen gå, den første ting du vil bemærke er, hvor lille den er,. Du vil også bemærke, at der er meget få vejene til at tage. Faktisk, der vil være langt flere kanaler, og bådture er tilgængelige end veje til trek. Husene i landsbyen vil give dig en gammel verden vibe.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

2. Eisriesenwelt isgrotter

Skulle du nogensinde finde dig selv i Østrig, skal du planlægge et besøg til en af de største naturlige vidundere, der findes. Eisriesenwelt er en af de største is-huler, der findes i verden. Faktisk, når de bliver oversat til engelsk, det betyder, at Verden af Giganter. At træde ind i dette fantastiske grotte vil gøre du føler dig som hvis du er på det sæt af en alien film. Der er flere ting, der er forbløffende om Eisriesenwelt.

for det første, den blotte størrelse af ice cave selv vil forlade du i ærefrygt. Gå igennem det, kan du tage cirka en time og en halv for at fuldføre. For det andet, det indvendige af den hule, vil efterlade dig kølig og imponeret. De mange is tal, isskulpturer, og is, væggene er ganske imponerende, og efterlader mange tabt for ord. Nogle af disse massive is formationer er højere end 20 meter! I den mørke hule, isen oplyst af magnesium lamper vil “at komme til live.” Når lyset går gennem lys og danser i baggrunden, den følelse af naturlige mysterium vil du helt sikkert hit. Afslutningsvis, nogen nær Werfen, Østrig har brug for at tage tid til at besøge Eisriesenwelt.

Salzburg til Werfen Tog

München til Werfen Tog

Innsbruck Werfen Tog

Wien for at Werfen Tog

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Mest Mystiske Steder At Besøge I Italien – Capuchin Katakomberne I Palermo

Det Capuchin Katakomberne i Palermo kan sende en gysen ned ad ryggen. For spændingen asylansøgere, der nyder den følelse af rædsel og ærefrygt, katakomberne er et fremragende sted at besøge. Disse katakomber er indhyllet af sygelighed og mystik til den daglige mand. Alt det kræver er et enkelt besøg for at finde dig selv anledning til nogle store livs spørgsmål.

Historien bag Capuchin Katakomberne er ganske fascinerende. Det er det sidste hvilested for resterne af tusindvis af mennesker fra alle samfundslag. De fleste i katakomberne er munke og de rige i den tid,. Imidlertid, der er et par almindelige folk, der så godt. Katakomber strækker sig under et kloster og en tilstødende kirke. Gå gennem gangene af katakomberne, vil du se omkring, 8000 mumificerede kroppe. Nogle af disse er ret gamle, selv går tilbage til 1600-tallet. De organer, der er balsameret og velbevaret. Afslutningsvis, så skræmmende som katakomberne synes, de er en populært turistmål og er et besøg værd for dem, der kan tage det.

Marsala til Palermo Tog

Bagheria til Palermo Tog

Catania til Palermo Tog

Trapani til Palermo Tog

 

4. Chateau De Brissac

Det Chateau de Brissac er i den sydlige del af Angers, en by i Loire-Floden Dalen. Det er den højeste slot i hele Frankrig. Denne smukke franske slot blev bygget i det 15. århundrede, og har modstået testen af tid. Før sin renovering af Hertugen af Brissac, det var en middelalderslot der dateres tilbage til det 11 århundrede. Imidlertid, Hertugen rekonstruerede det i en grand Renæssance stil slot.

Chateau de Brissac kan synes som en almindelig Chateau ved første. Imidlertid, bag den daglige facade, der er en mystisk legende, der driver mange til at besøge det. Mange spøgelseshistorier er forbundet med at have og chateau sig selv. De mest populære er legenden om den Grønne Dame. Ifølge legenden blev hun myrdet på slottet engang i midten af 15th århundrede. Den Grønne Dame, eller som hun er blevet populære, den Grønne Dame, siges at vandre slottet stadig. Mange siger, at de har spottet en kvinde i en grøn kjole, der går gennem den begrundelse, eller stå på toppen af tårne. De nuværende beboere siger, at de har vænnet sig til at hendes, men mange turister har været bange. Bortset fra at se hende, mange siger, at du kan høre hendes støn hele slottet, i de tidlige morgentimer.

Paris til Le Mans Tog

Nantes til Paris Tog

Paris til Rennes Tog

Rouen til Paris-Tog

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Mest Mystiske Steder At Besøge I Belgien – Dinant

Dinant der er en anden lille by, som inspirerer en følelse af mystik til besøgende. Byen ligger i provinsen Namur i Belgien. Det er det perfekte sted at gå til, hvis du planlægger en weekend getaway fra big city life. Den kombination af byens liv og den omkringliggende natur er bjergtagende. Bjergene i baggrunden af byen kombineret med Meuse-floden, der flyder gennem byen, er nok til at give alle mulighed for at sparke tilbage og slappe af. Det har erobret hjerter af mange besøgende, og vil gøre dig føle, at du er i en anden verden.

Bruxelles til Dinant Tog

Antwerpen til Dinant Tog

Gent til Dinant Tog

Liege til Dinant Tog

Dinant Belgium

 

Er du klar til at se de mange mystiske steder, som Europa har at tilbyde? Start med disse fem mest mystiske steder, og se hvor vejen fører dig. Sørg for at planlægge din ferie godt og Bog Toget Billetter til tiden med Red A Train!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 De fleste Mystiske steder i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)