Χρόνος διαβασματός: 6 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 01/01/2020)

Η Ευρωπαϊκή ήπειρος είναι γεμάτη από πλούσια ιστορία, αξιοσημείωτη ιστορίες, περιπέτειες, και μερικές φορές ένα μυστήριο. Κάθε ήπειρος έχει το δικό του σύνολο των μυστηριακό θέσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ευρώπη διαθέτει μερικά από τα πιο καταπληκτικά και μυστηριώδη μέρη του κόσμου. Μυστήριο πάντα έχει μια έκκληση στους τολμηρούς ταξιδιώτες. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί οι πιο τολμηροί ταξιδιώτες κάνουν το στόχο τους να επισκεφθούν αυτά τα μέρη. Save A Train έχει βάλει μαζί μια λίστα με τις πέντε πιο μυστηριώδη μέρη στην Ευρώπη που είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει και θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο έμπειρους ταξιδιώτες.

 

1. Πιο Μυστηριώδη Μέρη Της Ολλανδίας – Giethoorn

Το πρώτο μέρος που μπορούμε να προτείνουμε είναι μυστήριο με την έννοια ότι είναι αρκετά μοναδική. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ολλανδία και είναι πολύ πιθανόν ένα από τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε. Giethoorn είναι ένα χωριό που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Πολλοί την θεωρούν ως την τέλεια απόδραση από τη σύγχρονη ζωή. Δεν έχει δρόμους και σχεδόν καθόλου τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό. στην πραγματικότητα, είναι κάπως αποκομμένη από την υπόλοιπη Ολλανδία.

Οι δαπάνες του χρόνου στην Giethoorn θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να έχετε βγει από το σύγχρονο κόσμο και τα προβλήματά της εντελώς. Ο χρόνος θα πετάξει από, και θα νιώσετε εντελώς ανέμελη. Όσον αφορά την εμφάνιση και την αίσθηση του χωριού πάει, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το πόσο μικρό είναι. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι υπάρχουν πολύ λίγα δρόμους για να πάρει. στην πραγματικότητα, θα υπάρχουν πολύ περισσότερα κανάλια και βόλτες με βάρκα είναι διαθέσιμα από τους δρόμους για να οδοιπορικό. Τα σπίτια του χωριού, θα σας δώσει ένα παλιό κόσμο vibe.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

2. Σπήλαια πάγου Eisriesenwelt

Αν ποτέ βρεθείτε στην Αυστρία, θα πρέπει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης που υπάρχουν. Eisriesenwelt είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια πάγου που υπάρχουν στον κόσμο. στην πραγματικότητα, όταν μεταφραστεί στα αγγλικά, αυτό σημαίνει Κόσμο των Γιγάντων. Να περπατήσει σε αυτό το φανταστικό σπήλαιο θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είναι στο σύνολο της μια εξωγήινη ταινία. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εκπληκτικό σχετικά με Eisriesenwelt.

Πρώτα, το μέγεθος του το σπήλαιο πάγου μόνη της θα σας αφήσει με δέος. Περνάει μπορεί να πάρει περίπου μια ώρα και ένα μισό για να ολοκληρωθεί. κατα δευτερον, το εσωτερικό του σπηλαίου θα σας αφήσει με ελαφρά και εντυπωσίασε. Τα πολυάριθμα στοιχεία πάγο, γλυπτά πάγου, και τα τείχη πάγου είναι αρκετά εντυπωσιακό και να αφήσει πολλές χαμένες λέξεις. Μερικά από αυτά τα τεράστια σχηματισμούς πάγου είναι ψηλότερα από 20 μέτρα! Στο σκοτάδι της σπηλιάς, ο πάγος που φωτίζονται από το μαγνήσιο λαμπτήρες θα “να έρθει ζωντανός.” Καθώς το φως περνάει μέσα από το φως και χορούς στο παρασκήνιο, η αίσθηση της φυσικής μυστήριο σίγουρα θα χτυπήσει. Συμπερασματικά, κανέναν κοντά σε Werfen, Η αυστρία θα πρέπει να πάρετε το χρόνο για να επισκεφθείτε Eisriesenwelt.

Σάλτζμπουργκ σε Werfen Τρένα

Μόναχο σε Werfen Τρένα

Ίνσμπρουκ σε Werfen Τρένα

Βιέννη στο Werfen Τρένα

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Πιο Μυστηριώδη Μέρη Για Να Επισκεφτείτε Στην Ιταλία – Κατακόμβες Των Καπουτσίνων Στο Παλέρμο

ο Κατακόμβες των καπουτσίνων στο Παλέρμο μπορεί να στείλει ένα ρίγος κάτω τη σπονδυλική στήλη σας. Για άτομα που αναζητούν συγκίνηση που απολαμβάνουν την αίσθηση του τρόμου και δέος, οι κατακόμβες είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε. Οι κατακόμβες είναι τυλιγμένη με τη νοσηρότητα και το μυστήριο με την καθημερινότητα του ανθρώπου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη για να βρείτε τον εαυτό σας που θέτουν μεγάλα ερωτήματα της ζωής.

Η ιστορία πίσω από τις Κατακόμβες των Καπουτσίνων είναι αρκετά συναρπαστικό. Είναι ο τόπος ανάπαυσης για τα λείψανα χιλιάδων ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η πλειοψηφία στις κατακόμβες είναι οι μοναχοί και οι πλούσιοι της εποχής. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κοινά παιδιά, καθώς και. Η κατακόμβη εκτείνεται κάτω από ένα μοναστήρι και μια παρακείμενη εκκλησία. Το περπάτημα μέσα από τους διαδρόμους των κατακομβών, θα δείτε περίπου 8000 μουμιοποιημένα πτώματα. Μερικά από αυτά είναι αρκετά παλιά, ακόμα και χρονολογείται από το 1600. Τα σώματα είναι ταριχευμένος και καλά διατηρημένα. Συμπερασματικά, όπως τρομακτικό όπως οι κατακόμβες φαίνεται, είναι ένα δημοφιλής τουριστικός προορισμός και είναι αξίζει να επισκεφθείτε για εκείνους που μπορούν να το πάρω.

Marsala να Παλέρμο Τρένα

Bagheria να Παλέρμο Τρένα

Κατάνια με την Παλέρμο τρένα

Το τράπανι στο Παλέρμο Τρένα

 

4. Chateau De Brissac

ο Chateau de Brissac βρίσκεται στα νότια της πόλης: Ανζέρ, μια πόλη στην Κοιλάδα του Ποταμού Λίγηρα. Είναι το ψηλότερο κάστρο σε όλη τη Γαλλία. Αυτό το όμορφο γαλλικό κάστρο χτίστηκε τον 15ο αιώνα και έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Πριν από την ανακαίνισή του από τον Δούκα του Brissac, ήταν μεσαιωνικό κάστρο που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα. Ωστόσο, ο Δούκας ανακατασκευαστεί σε μεγάλο Αναγεννησιακό κάστρο.

Chateau de Brissac μπορεί να φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο Chateau κατά την πρώτη. Ωστόσο, πίσω από την καθημερινή πρόσοψη, υπάρχει μια μυστηριώδη μύθο που οδηγεί πολλούς να το επισκεφτούν. Πολλές οι ιστορίες φαντασμάτων που σχετίζονται με λόγους και chateau ίδια. Τα πιο δημοφιλή είναι ο μύθος της Πράσινης Κυρία. Σύμφωνα με το μύθο δολοφονήθηκε στο κάστρο, κάποια στιγμή στα μέσα του 15ου αιώνα. Η Dame Verte, ή, όπως έχει γίνει δημοφιλής, η Πράσινη Κυρία, να περιπλανηθεί στο κάστρο ακόμα. Πολλοί λένε ότι εντόπισαν μια γυναίκα σε πράσινο φόρεμα περπάτημα μέσα από τους λόγους ή να στέκεται στην κορυφή των πύργων. Οι σημερινοί κάτοικοι λένε ότι έχουν συνηθίσει να την, αλλά πολλοί τουρίστες έχουν φοβηθεί. Εκτός από το να την, πολλοί λένε ότι μπορείτε να την ακούσω να βογκάει όλο το κάστρο, τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί.

Παρίσι στο Le Mans τρένα

Ναντ στο Παρίσι τρένα

Παρίσι προς Ρεν τρένα

Rouen σε Paris Τρένα

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Πιο Μυστηριώδη Μέρη Για Επίσκεψη Στην Belgium – Dinant

Dinant είναι άλλη μια μικρή πόλη που εμπνέει μια αίσθηση μυστηρίου για τους επισκέπτες. Η πόλη βρίσκεται στην πόλη: Ναμούρ επαρχία του Βελγίου. Είναι το τέλειο μέρος για να πάτε αν είστε σχεδιάζει μια απόδραση το σαββατοκύριακο από την μεγάλη ζωή της πόλης. Ο συνδυασμός της πόλης ζωή και το γύρω φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. Τα βουνά στο παρασκήνιο της πόλης σε συνδυασμό με τον ποταμό Meuse που ρέει μέσα από την πόλη είναι αρκετή για να επιτρέψει σε κανέναν να κλωτσήσει πίσω και να χαλαρώσετε. Έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών επισκεπτών και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είσαι σε έναν άλλο κόσμο.

Βρυξέλλες σε Dinant Τρένα

Αμβέρσα, σε Dinant Τρένα

Γάνδη να Dinant Τρένα

Liege σε Dinant Τρένα

Dinant Belgium

 

Είστε έτοιμοι να δείτε τα πολλά μυστηριώδη μέρη που προσφέρει η Ευρώπη? Ξεκινήστε με αυτές τις πέντε πιο μυστηριώδη μέρη και να δείτε όπου ο δρόμος θα σας οδηγήσει. Φροντίστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας καλά και Βιβλίο Εισιτήρια Τρένων για την ώρα με Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “5 Οι περισσότεροι μυστηριώδη μέρη στην Ευρώπη” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / de προς / tr / ή το και περισσότερες γλώσσες.