Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 01/01/2020)

Continentul European este unul plin de istorie bogată, povestiri remarcabile, aventuri, și, uneori, un mister. Fiecare continent are propriul set de locații de mistificatoare. in orice caz, se pare că Europa are unele dintre locurile cele mai uimitoare și misterioase din lume. Mister are întotdeauna un apel la călători aventuros. Prin urmare, nici nu e de mirare de ce mai îndrăzneți călători scopul lor de a vizita aceste locuri. Salvați un tren a pus împreună o listă de cele cinci cele mai misterioase locuri din Europa care sunt sigur de a uimi și impresiona chiar și cele mai maturate de turiști.

 

1. Cele Mai Misterioase Locuri Din Olanda – Giethoorn

În primul rând, putem recomanda este misterios, în sensul că este destul de unic. Acesta este situat în țările de Jos și este destul de probabil una dintre cele mai placute locuri unde se poate vizita. Giethoorn este un sat care este ca nimeni altul. Multi considera ca evadarea perfectă din viața modernă. Nu are nici drumuri și nici oamenii care trăiesc în ea. De fapt, este un fel de tăiat de restul țărilor de Jos.

Petrecerea timpului în Giethoorn va face să te simți ca și cum ai fi părăsit lumea modernă și problemele ei complet. Timpul va zbura de, și te vei simți complet lipsită de griji. În ceea ce privește aspectul satului merge, primul lucru pe care veți observa este cat de mic este. De asemenea, veți observa că există foarte puține drumuri pentru a lua. De fapt, acolo va fi cale mai multe canale și plimbări cu barca disponibile decât drumurile de la trek. Casele din sat vă va oferi o lume veche vibe.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

2. Peșterile de gheață Eisriesenwelt

Ar trebui să vă găsiți vreodată în Austria, trebuie să planificați o vizită la una dintre cele mai mari minuni naturale care există. Eisriesenwelt este una dintre cele mai mari peșteri de gheață care există în lume. De fapt, atunci când tradus în engleză, aceasta înseamnă Lume de Giganți. Pas cu pas în această peșteră fantastic va face sa te simti ca si cum esti pe platourile de un extraterestru film. Există mai multe lucruri care sunt uimitoare despre Eisriesenwelt.

in primul rand, dimensiunea mare de peștera de gheață se va lăsa în venerație. Trece printr-aceasta poate dura aproximativ o oră și jumătate pentru a finaliza. În al doilea rând, interiorul peșterii va lăsa rece și impresionat. Numeroase figuri de gheață, sculpturi din gheață, și pereți de gheață sunt destul de impresionante și lasă multe de pierdut pentru cuvinte. Unele dintre aceste masive formațiunile de gheață sunt mai înalt decât 20 metri! În întuneric de peșteră, gheață iluminate de lămpi va magneziu “vin în viață.” Așa cum lumina trece prin lumină și dansuri în fundal, sentimentul de mister natural, cu siguranta va te-a lovit. În concluzie, cineva apropiat Werfen, Austria trebuie să ia timp pentru a vizita Eisriesenwelt.

Salzburg pentru Werfen Trenuri

Munich spre Werfen Trenuri

Innsbruck spre Werfen Trenuri

Vienna spre Werfen Trenuri

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Cele Mai Misterioase Locuri Pentru A Vizita În Italia – Catacombele Capucinilor Din Palermo

The Catacombele capucinilor din Palermo puteți trimite un fior pe șira spinării. Pentru doritorii de senzatii tari care se bucura de sentimentul de frică și uimire, catacombele sunt un loc excelent pentru a vizita. Aceste catacombe sunt învăluită de morbiditate și mister pentru omul de zi cu zi. Este nevoie doar de o vizită pentru a vă găsi prezintă câteva mari întrebări ale vieții.

Povestea din spatele Catacombele Capucine este destul de fascinant. Este locul de veci rămășițele a mii de oameni din toate categoriile de viață. Majoritatea din catacombe sunt călugări și bogat de timp. in orice caz, există câteva comune, cei de acolo la fel de bine. Catacomba se întinde sub o manastire si o biserica adiacente. De mers pe jos prin coridoarele din catacombe, veți vedea aproximativ 8000 corpuri mumificate. Unele dintre acestea sunt destul de vechi, chiar și datând de la 1600. Corpurile sunt îmbălsămat și bine conservate. În concluzie, la fel de înfricoșător ca catacombe par, sunt o destinație turistică populară și sunt în valoare de o vizită pentru cei care pot lua.

Marsala la Palermo Trenuri

Bagheria spre Palermo Trenuri

Catania la Palermo Trenuri

Trapani și Palermo Trenuri

 

4. Chateau De Brissac

The Chateau de Brissac este în partea de sud a Angers, un oraș în Valea Râului Loire. Acesta este cel mai înalt castel din Franța. Acest frumos castel francez a fost reconstruit în secolul al 15-lea și a rezistat testului de timp. Înainte de renovarea acesteia de către Ducele de Brissac, a fost o castel medieval care datează din secolul al 11-lea. in orice caz, Ducele reconstruit într-un mare stil Renascentist, castelul.

Chateau de Brissac-ar putea părea un obișnuit Chateau la prima. in orice caz, spatele de zi cu zi fatada, există o legendă misterioasă care îi face pe mulți să-l viziteze. Numeroase povești cu fantome sunt asociate cu motive și chateau sine. Cel mai popular este legenda Doamna Verde. Conform legendei, ea a fost ucisă în castel cândva la mijlocul secolului 15. Dame Verte, sau ca ea a devenit popular, Doamna Verde, se spune că a călători castelul încă. Mulți spun că au văzut o femeie într-o rochie verde de mers pe jos prin grădină sau în vârful turnurilor. Curent locuitorii spun că s-au obisnuit cu ea, dar mulți turiști au fost de speriat. În afară de a o vedea, mulți spun că puteți auzi gemetele ei de-a lungul castel în primele ore ale dimineții.

Paris Trenurile Le Mans

Nantes la trenuri Paris

Paris Trenurile Rennes

Rouen să Paris Trenuri

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Cele Mai Misterioase Locuri Pentru A Vizita În Belgia – Dinant

Dinant este un mic oraș care inspiră un sentiment de mister pentru vizitatori. Orașul se află în provincia Namur din Belgia. Acesta este locul perfect pentru a merge la dacă sunteți de planificare o evadare de week-end de la big city life. O combinație de viața în oraș și la peisajul natural înconjurător este uluitoare. Munți în fundal a orașului, combinate cu fluviul Meuse, care curge prin oraș sunt suficiente pentru a permite oricui să lovi cu piciorul spate și relaxați-vă. Acesta a capturat inimile multor vizitatori și va face sa te simti ca esti in alta lume.

Bruxelles spre Dinant Trenuri

Antwerp spre Dinant Trenuri

Ghent la Dinant Trenuri

Liege spre Dinant Trenuri

Dinant Belgium

 

Ești gata pentru a vedea numeroase locuri misterioase pe care le oferă Europa? Începe cu aceste cinci cele mai misterioase locuri și vezi unde te duce drumul. Asigurați-vă că pentru a planifica vacanta ta de bine și Rezerva Bilete De Tren la timp cu Save A Train!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai multe locuri misterioase din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)