Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 01/01/2020)

Di benua Eropa adalah satu-satunya yang penuh sejarah yang kaya, cerita yang luar biasa, pengembaraan, dan kadang-kadang suatu misteri. Setiap benua telah menetapkan sendiri mempunyai lokasi. Walau bagaimanapun, ia seolah-olah Eropah yang mempunyai beberapa yang paling menakjubkan dan misteri tempat di dunia. Misteri selalu memiliki rayuan untuk pelancong mencabar. Oleh itu, ia datang sebagai kejutan mengapa lebih berani pelancong membuat matlamat mereka untuk mengunjungi tempat-tempat ini. Simpan Kereta Api telah meletakkan bersama-sama senarai lima paling misteri tempat di Eropah yang pasti untuk mengherankan dan menarik perhatian bahkan yang paling berpengalaman pelancong.

 

1. Tempat Yang Paling Misteri Di Belanda – Giethoorn

Tempat pertama kita boleh mengesyorkan adalah misteri dalam rasa yang agak unik. Ia terletak di Belanda dan mungkin salah satu yang paling tempat-tempat yang menyenangkan anda boleh melawat. Giethoorn ini adalah sebuah kampung yang seperti yang lain. Banyak yang menganggap itu sebagai percutian yang sempurna dari kehidupan moden. Ia telah tidak ada jalan-jalan dan hampir tidak ada orang yang hidup di dalamnya. sebenarnya, ia adalah jenis terpisah dari seluruh Belanda.

Menghabiskan waktu di Giethoorn akan membuat anda merasa seolah-olah anda telah meninggalkan dunia moden dan itu benar-benar masalah. Masa yang akan terbang oleh, dan anda akan merasa benar-benar riang. Sejauh ini tampak dan merasa kampung pergi, hal pertama yang anda akan melihat adalah bagaimana kecil itu adalah. Anda juga akan melihat bahawa di sana sangat beberapa jalan untuk mengambil. sebenarnya, akan ada cara yang lebih terusan dan perahu yang tersedia dari jalan-jalan untuk perjalanan. Rumah-rumah di desa ini akan memberikan anda sebuah dunia lama vibe.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

2. Eisriesenwelt Gua-Gua Es

Yang harus anda pernah menemukan diri anda di Austria, kau harus pelan lawatan ke salah satu yang terbesar keajaiban alam yang wujud. Eisriesenwelt adalah salah satu yang terbesar gua-gua es yang wujud di dunia. sebenarnya, ketika diterjemahkan ke dalam bahasa inggeris, ia bermakna Dunia Gergasi. Melangkah ke dalam ini hebat gua akan membuat anda merasa seolah-olah anda sedang di set luar angkasa film. Ada beberapa hal yang menakjubkan tentang Eisriesenwelt.

Pertama, saiz semata-mata ais gua itu sendiri akan meninggalkan anda kagum. Akan melalui ia boleh mengambil anda kira-kira satu setengah jam untuk menyelesaikan. Kedua, bahagian dalam gua akan meninggalkan anda dingin dan kagum. Banyak angka ais, ukiran ais, dan dinding es agak mengagumkan dan meninggalkan banyak kehilangan kata-kata. Beberapa besar pembentukan ais yang lebih tinggi daripada 20 meter! Dalam gelap gua, ais diterangi oleh lampu akan magnesium “datang hidup-hidup.” Seperti cahaya yang pergi melalui cahaya dan tarian di latar belakang, rasa asli misteri pasti akan memukul anda. Kesimpulannya, sesiapa yang berdekatan Werfen, Austria perlu mengambil masa untuk melawat Eisriesenwelt.

Salzburg untuk Werfen Kereta api

Munich untuk Werfen Kereta api

Innsbruck untuk Werfen Kereta api

Vienna untuk Werfen Kereta api

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Tempat Yang Paling Misteri Untuk Melawat Di Itali – Capuchin Katakombe Palermo

yang Capuchin Katakombe Palermo boleh mengirim menggigil bawah tulang belakang anda. Untuk thrill yang menikmati rasa ketakutan dan kagum, makam bawah tanah adalah tempat yang sangat baik untuk melawat. Katakombe ini yang diselimuti oleh penyakit dan misteri untuk orang setiap hari. Semua ia mengambil adalah satu lawatan untuk mencari diri anda menyamar besar kehidupan soalan.

Cerita belakang Capuchin Katakombe agak menarik. Ia adalah tempat peristirahatan terakhir untuk tetap ribu orang-orang dari semua lapisan masyarakat. Kebanyakan dalam katakombe adalah sami dan kaya masa. Walau bagaimanapun, ada beberapa orang biasa di sana juga. Itu sebuah bilik bawah tanah terbentang di bawah sebuah biara dan bersebelahan gereja. Berjalan melalui koridor yang katakombe, anda akan melihat kira-kira 8000 tubuh yang diawetkan. Ini agak lama, bahkan sejak tahun 1600-an. Tubuh yang diawetkan dan dipelihara. Kesimpulannya, sebagai menakutkan katakombe seolah-olah, mereka adalah popular tujuan wisata dan layak dikunjungi untuk orang-orang yang boleh mengambilnya.

Suite ke Palermo Kereta api

Bagheria ke Palermo Kereta api

Catania untuk Trains Palermo

Trapani ke Palermo Kereta api

 

4. Chateau De Brissac

yang Chateau de Brissac adalah di selatan Marah, sebuah kota di Loire River Valley. Ia adalah istana yang tertinggi di seluruh Perancis. Ini cantik perancis castle telah dibina semula pada abad ke-15 dan telah bertahan dari ujian waktu. Sebelum renovasi dengan Duke of Brissac, ia adalah satu istana zaman pertengahan itu tanggal kembali ke abad ke-11. Walau bagaimanapun, Duke semula ke grand Renaissance gaya castle.

Chateau de Brissac mungkin kelihatan seperti biasa Chateau pada mulanya. Walau bagaimanapun, di belakang setiap hari fasad, ada legenda misteri yang mendorong banyak untuk melawat. Banyak cerita hantu yang berkaitan dengan alasan dan chateau sendiri. Yang paling popular adalah legenda dari Wanita Hijau. Menurut legenda dia dibunuh di istana kadang-kadang di pertengahan abad ke-15. Wanita Hijau, atau seperti dia telah menjadi popular, Wanita Hijau, dikatakan untuk berkeliaran di istana masih. Banyak yang mengatakan mereka telah melihat seorang wanita di sebuah pakaian hijau berjalan melalui alasan atau berdiri di atas menara. Semasa penduduk mengatakan mereka telah terbiasa dengan dia, tapi banyak pelancong telah takut. Selain daripada melihat dia, banyak yang mengatakan bahwa anda dapat mendengar dia erangan di seluruh istana di awal pagi.

Paris untuk Trains Le Mans

Nantes untuk Trains Paris

Paris untuk Trains Rennes

Rouen untuk Paris Kereta api

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Tempat Yang Paling Misteri Untuk Melawat Di Belgia – Dinant

Dinant lain kota kecil yang memberi inspirasi rasa misteri untuk pengunjung. Kota ini adalah di Namur wilayah Belgia. Ia adalah tempat yang tepat untuk pergi ke jika anda berencana liburan akhir pekan dari kota besar kehidupan. Kombinasi dari kota hidup dan sekitarnya semula jadi pemandangan yang menakjubkan. Gunung di latar belakang kota digabungkan dengan sungai Meuse mengalir melalui kota yang cukup untuk membolehkan siapapun untuk menendang kembali dan bersantai. Ia telah menangkap hati banyak pengunjung dan akan membuat anda merasa seperti anda di dunia lain.

Brussels untuk Dinant Kereta api

Antwerp untuk Dinant Kereta api

Ghent untuk Dinant Kereta api

Liege untuk Dinant Kereta api

Dinant Belgium

 

Adakah anda bersedia untuk melihat banyak misteri tempat-tempat yang Eropah tawaran? Mulai dengan ini lima tempat yang paling misteri dan melihat di mana jalan membawa anda. Pastikan untuk rencana anda liburan dengan baik dan Buku Tiket Kereta Api pada masa dengan Save A Train!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Paling Misteri Tempat di Eropah” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)