Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 01/01/2020)

Az Európai kontinensen az egyik tele gazdag történelmi, figyelemre méltó történetek, kalandok, néha egy-egy rejtélyt. Minden kontinens megvannak a saját rejtélyes helyek. azonban, úgy tűnik, hogy Európa néhány, a leginkább lenyűgöző, titokzatos helyek a világon,. Rejtély, mindig van egy fellebbezés, hogy kalandos utazók. Ebből adódóan, ez nem meglepő, miért a merészebb utazó legyen a cél, hogy látogasson el ezek a helyek. Ments meg egy vonatot állított össze egy listát az öt legtöbb titokzatos helyen Európában, amelyek biztos, hogy meglepje lenyűgözni még a tapasztalt utazók.

 

1. A Titokzatos Hely Hollandia – Giethoorn

Az első hely, ahol tudjuk, ajánlani, titokzatos abban az értelemben, hogy ez elég egyedi. Nem található Hollandia, nagy valószínűséggel ez az egyik legkellemesebb helyen lehet látogatás. Giethoorn egy falu, mint senki más,. Sokan úgy vélik, ez a tökéletes menekülés a modern élet. Nincs út, alig van ember élt benne. Valójában, ez a fajta vágva a többi Hollandia.

Eltöltött idő Giethoorn, hogy úgy érzi, mint ha maradt a modern világban a problémák teljesen. Az idő repül által, úgy érzi, teljesen gondtalan. Amennyire a megjelenés, a falu menni, az első dolog, amit észre fogja venni, milyen kicsi ez. Azt is észre, hogy nagyon kevés az utakon, hogy. Valójában, lesz több csatornák, csónakázás rendelkezésre, mint az utakon, hogy trek. A ház a falu, kapsz egy régi világ vibe.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

2. Eisriesenwelt Jégbarlang

Ha valaha is találja magát Ausztria, meg kell tervezni a látogatás egyik legnagyobb természeti csodája, hogy létezik. Eisriesenwelt az egyik legnagyobb jégbarlang, hogy létezik a világon. Valójában, amikor fordították le angol, ez azt jelenti, A World of Giants. Lépett be ezt a fantasztikus a barlang, hogy úgy érzi, mint ha a készlet egy földönkívüli film. Van néhány dolog, ami megdöbbentő arról, Eisriesenwelt.

Először, a puszta mérete a jég barlang maga hagyja, hogy a félelem,. Át is eltarthat, hogy körülbelül másfél órás teljes. Másodszor, a belső barlang fogja hagyni, hogy hűvös van, s lenyűgözve. A számos jég adatok, jégszobrok, jég falak egészen lenyűgöző hagyni sok elveszett szavak. Néhány ezek a hatalmas jég formáció magasabb, mint 20 méter! A sötétben a barlang, a jég által megvilágított magnézium lámpa “életre kelnek.” Mint a fény megy át a fény táncol a háttérben, az ész a természeti rejtély biztosan ütni. Összefoglalva, valaki a Werfen, Ausztria kell az időt, hogy látogassa Eisriesenwelt.

Salzburg, hogy Werfen Vonat

München Werfen Vonat

Innsbruck, hogy Werfen Vonat

Bécsi Werfen Vonat

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. A Legtöbb Titokzatos Helyek Látogatása Olaszországban – Kapucinus Katakombák Palermo

Az Kapucinus Katakombák Palermo küldhet reszket le a gerinc. Az izgalmat keresők, hogy élvezze az érzés, a terror, megfélemlítés, a katakombák egy kiváló hely, hogy látogassa. Ezek a katakomba körül, morbiditás, valamint rejtély, hogy a mindennapi ember. Csak egy látogatás találja magát pózol valami nagy élet kérdései.

A történet mögött a Kapucinus Katakombák elég érdekes. Ez a végső nyughelye a továbbra is több ezer ember az élet minden területéről. A többség a katakombák vannak, szerzetesek, valamint a gazdag az idő. azonban, van néhány közös emberek ott is. A katakomba nyúlik alatt egy kolostor, valamint egy szomszédos templom. Séta a folyosókon, a katakombák, látni fogja, kb. 8000 mumifikálódott holttesteket. Ezek közül néhány nagyon régi, még nyúlik vissza, hogy az 1600-as években. A testek bebalzsamozva, jól konzervált. Összefoglalva, olyan rémisztő, mint a katakombák tűnik, ők egy népszerű turisztikai célpont s megér egy látogatást azok számára, hogy bírja.

Marsala, hogy a Palermo Vonatok

Bagheria, hogy a Palermo Vonatok

Catania Palermo vonatok

Trapani, hogy a Palermo Vonatok

 

4. Chateau De Brissac

Az Chateau de Brissac a dél-Angers, egy város a Loire-Folyó Völgyében. Ez a legmagasabb várat egész Franciaország. Ez a gyönyörű francia kastélyt építették újjá a 15 században már kiállta az idő próbáját. Mielőtt a felújítás által a Herceg Brissac, volt egy középkori vár hogy nyúlnak vissza a 11 században. azonban, a Herceg felújított, hogy egy grand Reneszánsz stílusú kastély.

Chateau de Brissac tűnhet, mint egy átlagos Chateau először. azonban, mögött a mindennapi homlokzat, van egy titokzatos legenda, hogy a meghajtók sok, hogy látogassa meg. Számos szellem történetek kapcsolódó alapon, chateau magát. A leg -- bb népszerű a legenda szerint a Zöld Hölgy. A legenda szerint meggyilkolták a kastély valamikor a közepe 15.. A Dame Verte, vagy, ahogy ő lett népszerű, a Zöld Hölgy, azt mondta, hogy járják a kastély még mindig. Sokan azt mondják, hogy észrevett egy nőt, zöld ruhában sétál az alapon, vagy állandó tetején a torony. A jelenlegi lakosok azt mondják, hogy megszokta a, de sok turista volt fél. Eltekintve látni őt, sokan azt mondják, hogy hallod, nyög az egész kastélyt a kora reggeli órákban.

Paris Le Mans vonatok

Nantes Párizs vonatok

Párizs Rennes vonatok

Rouen, hogy Paris a Vonatok

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. A Legtöbb Titokzatos Helyek Látogatása Belgiumban – Dinant

Dinant egy kis városban, ami inspirál egyfajta rejtélyes látogatók. A város a Namur tartomány Belgium. Ez a tökéletes hely, hogy menjen, ha azt tervezi, hogy egy hétvége, a nagy, városi élet. A kombináció a város életét, valamint a környező természeti táj lélegzetelállító. A hegyek a háttérben, a város kombinálva a Meuse folyó keresztül a város ahhoz, hogy valaki rúg vissza lazítson. Ez elfogta a szívét a sok látogatót, hogy úgy érzi, mint egy másik világ.

Brüsszel, hogy Dinant Vonatok

Antwerpen, hogy Dinant Vonatok

Gent, hogy Dinant Vonatok

Liege, hogy Dinant Vonatok

Dinant Belgium

 

Készen állsz, hogy lássuk, a számos titokzatos helyek, hogy Európa kínál? Kezdjük az öt legtöbb titokzatos helyek, hol az út visz. Győződjön meg róla, hogy a terv a nyaralás, valamint Könyv Vonatjegy időben a Save A Train!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 A legtöbb Titokzatos Helyek Európában” rá a helyszínen? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)