Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 25/01/2021)

Németországban természetesen egy gyönyörű ország. De amikor elkezd gondolkodni várak, szeretni fogja azt még. És mindez azért, mert Németország, sokak szerint, A vár főváros a világon.

Van egy egész sereg látványos kastélyokat Németországban meg kell látogatni. Ebben a cikkben, fogunk koncentrálni csak a legszebbek közül. Majd azt is kapsz info, hogy hogyan tudsz elérni őket vonattal, hoz örömére, vonat szerelmeseinek!

 

Neuschwanstein - a leglátványosabb vár Németország

Sokan tudják, hogy az egyik legszebb kastély az egész világon, nem csak Németország. Ha nem az, hogy, ez minden bizonnyal híres, hogy kiindulva a Disney kastély. Ha megnézzük ezt tündérmese kastély, rájössz, hogy miért. Akkor biztosan érti, hogy miért ez az egyik leglátványosabb kastélyok Németországban!

Neuschwanstein kétségtelenül fenséges, de hogyan juthatunk el oda? A jó dolog az, hogy Németország a legtöbb helyen keresztül csatlakozik a vonat. A legközelebbi vasútállomás a vár Füssen. azonban, elérheti, hogy állomás München vagy bármely más nagy német városok.

Ulm Füssen vonatok

München Füssen vonatok

Stuttgart Füssen vonatok

Nuremberg Füssen vonatok

 

 

Hohenzollern - a legvarázslatosabb vár Németország

Hohenzollern kastély nem csupán a leglátványosabb kastélyok Németország - ez a leginkább mágikus egy. Megtalálható az tartományban Baden-Württemberg tartomány, Stuttgart közelében. Baden-Württemberg tartomány a leginkább alulértékelt Egy Németországban, de ha egyszer látni ezt a várat, Ön köteles megváltoztatni a véleményét!

azonban, szerzés a vár problémás lehet, jóllehet teljesen megéri. A legjobb módja az, hogy a vonat a Stuttgart a Hechingen. Akkor meg kell venni a hosszú túra és mászni egy meredek dombon, hogy elérjük a várat. csak viccelek! Akkor egy shuttle busszal vagy taxival Hechingen a vár egészen közel van a város.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern Sigmaringen - a legszebb kastély Németországban

A mi szerény vélemény, felsorolása nem a leglátványosabb kastélyok Németországban lehet említés nélkül Hohenzollern Sigmaringen. Ez a legkiterjedtebb és legszebb vára, amit valaha is feküdt a szemét! És ha ez nem lenne elég, ez is teljesen lélegzetelállító.

Hohenzollern-Sigmaringen tehát Baden-Württembergben; így ez teljesen érthetetlen, hogy miért az emberek nem dicséri a tartományban, mint a legszebb Németországban!

Ami utazás - hiszen megtalálható a vár város, ez könnyen elérhető vonattal. A legjobb módja az, hogy a vonat Ulm vagy a Stuttgart, majd séta a kastély.

Frankfurt Ulm vonatok

Stuttgart Ulm vonatok

Lipcse Ulm vonatok

Nuremberg Ulm vonatok

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

A kastély áll egyedül, egy kis dombon, és úgy néz ki, igazán látványos. azonban, ez nem olyan magányos, ha figyelembe vesszük, hogy ez még mindig lakott! Igen, a Eltz család tartotta a várat 33 generációk!

Mikor jön a közlekedés, akkor meg kell járni, vagy kap egy busz vagy taxival Hatzenport. azonban, ez teljességgel lehetséges, hogy a kisváros vonattal Koblenz - a legközelebbi nagyváros.

Frankfurt Hatzenport vonatok

Bonn Hatzenport vonatok

Köln Hatzenport vonatok

Düsseldorf Hatzenport vonatok

 

Így van ez, teljes listáját a leglátványosabb kastélyok Németországban. Reméljük, hogy akkor látogasson el legalább az egyiket a következő utazás! Ha szeretne többet megtudni arról, vonattal, hogy ezek a várak, bátran lépjen kapcsolatba velünk bármikor.

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)