Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 25/01/2021)

Duitsland is natuurlijk een prachtig land. Maar als je begint te denken over kastelen, je zal genieten van het zelfs nog meer. En dat allemaal omdat Duitsland, volgens vele, het kasteel hoofdstad van de wereld.

Er is een hele reeks van spectaculaire kastelen in Duitsland die u nodig hebt om te bezoeken. In dit artikel, we zullen concentreren op alleen de mooiste onder hen. We zullen ook informatie geven over hoe u kunt hen bereiken met de trein, naar de vreugde van alle treinminnaars!

 

Schloss Neuschwanstein - Het Kasteel meest spectaculaire in Duitsland

Velen kennen het als een van de mooiste kastelen in de hele wereld, niet alleen Duitsland. Als dat niet, het is zeker bekend voor het zijn een inspiratie voor de Disney Kasteel. Wanneer u een kijkje op deze te nemen sprookje kasteel, je je realiseert waarom. Je kan zeker begrijpen waarom het is een van de meest spectaculaire kastelen in Duitsland!

Schloss Neuschwanstein is ongetwijfeld majestueus, maar hoe kom je er? Het goede ding over Duitsland is dat de meeste plaatsen verbinden met de trein. Het dichtstbijzijnde treinstation naar het kasteel is in Füssen. Echter, kunt u die zender uit te bereiken München of enige andere grote Duitse steden.

Ulm naar Fussen Treinen

Treinen München naar Fussen

Treinen Stuttgart naar Fussen

Treinen van Neurenberg naar Fussen

 

 

Hohenzollern - Het Kasteel meest magische in Duitsland

Het kasteel van Hohenzollern is niet alleen een van de meest spectaculaire kastelen in Duitsland - het is de meest magisch een. U kunt deze vinden in de provincie Baden-Württemberg, in de buurt van Stuttgart. provincie Baden-Württemberg is de meest onderschatte één in Duitsland, maar zodra je zien dit kasteel, je bent gebonden aan uw mening te veranderen!

Echter, om naar het kasteel kan problematisch zijn, zij volledig waard. De beste manier is om een ​​trein te nemen van Stuttgart naar Hechingen. Dan moet je een take lange wandeling en beklim een ​​steile heuvel naar het kasteel te bereiken. ik maak maar een grapje! U kunt een shuttle bus of een taxi van Hechingen nemen zoals het kasteel is heel dicht bij de stad.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern Sigmaringen - Het Kasteel Grootst in Duitsland

In onze bescheiden mening, geen lijst van de meest spectaculaire kastelen in Duitsland kan niet compleet zijn zonder vermelding van Hohenzollern Sigmaringen. Het is de meest uitgebreide en mooiste kasteel die je ooit zult uw ogen op te leggen! En alsof dat nog niet genoeg is, het is ook volkomen adembenemend.

Hohenzollern-Sigmaringen derhalve in Baden-Württemberg; dus het is volledig verbijsterend waarom mensen niet de provincie als het zijn prijzen mooiste één in Duitsland!

Als voor het reizen - omdat je het kasteel kunt vinden in een stad, het is gemakkelijk bereikbaar per trein. De beste manier is om een ​​trein te nemen van Ulm en Stuttgart en loop dan naar het kasteel.

Treinen van Frankfurt naar Ulm

Treinen Stuttgart naar Ulm

Treinen Leipzig naar Ulm

Treinen van Neurenberg naar Ulm

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Het kasteel staat alleen op een kleine heuvel, en het ziet er echt spectaculaire. Echter, het is niet zo eenzaam als je rekening mee houden dat het nog steeds bewoond! Ja, de Eltz familie is het kasteel voor gehouden 33 generaties!

Als het gaat om daarheen, je zal moeten lopen of krijgen een bus of taxi vanaf Hatzenport. Echter, het is heel goed mogelijk om de kleine stad te komen met de trein van Koblenz - de dichtstbijzijnde grote stad.

Treinen van Frankfurt naar Hatzenport

Treinen van Bonn naar Hatzenport

Treinen van Keulen naar Hatzenport

Treinen van Düsseldorf naar Hatzenport

 

Dus daar heb je het, een compleet overzicht van de meest spectaculaire kastelen in Duitsland. Wij hopen dat u ten minste een van hen zullen bezoeken op uw volgende reis! Als u meer wilt weten over het reizen met de trein naar deze kastelen, voel je vrij om Neem contact op te allen tijde.

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)