Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 30/09/2022)

Disneyland Parijs is vaak de eerste Internationale Disney Park voor vele fans om te bezoeken. Wil je weten hoe je de beste Disneyland vakantie in Parijs te plannen tijdens de winter en de zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres! Gelegen in Marne-la-Vallée, een voorstad van Parijs, Disneyland Parijs is over 45 minuten van het centrum van de stad met de trein. De hele toevlucht bestaat uit 7 officiële Disney-thema-hotels, verschillende partner hotels, de Disney Village entertainment en winkelcentrum, en de twee parken: Parc Disneyland en het Walt Disney Studios Park. Opgewonden om te bezoeken? Hier delen we een aantal van onze beste tips voor het ervaren van een winter dag of zomervakantie in Disneyland Paris.

 

KANTTEKENING:

Als je een bezoek aan Europa voor de eerste keer, waarom niet onze lijst weer te geven wat je niet kunt missen als je een bezoek aan Europa: HIER

 

Recent Nieuws over Disneyland Vakantie in Parijs in de winter en de zomer

Disneyland Parijs is op zoek fantastisch! Dit is een gids op hoe je de beste Disneyland vakantie in Parijs te plannen tijdens de winter en de zomer, maar het is eerlijk gezegd geweldig in elk seizoen. Kort geleden, dankzij de grootschalige verbouwingen vóór het jubileum van Disney Paris, een groot deel van het park is hersteld in zijn oorspronkelijke pracht. Het feest zelf is beëindigd, maar er is nog goed nieuws. Het merendeel van de nieuwe entertainment verblijft! Yay! Het zal ook verder worden aangevuld met Halloween en Kerstmis entertainment tot het einde van het jaar.

Als u denkt over een bezoek aan het begin van 2019, het Legends of the Force Star Wars-evenement loopt vanaf januari 12 marcheren 17, 2019, en de Pirates & Vanaf januari vindt het Prinsessenfestival plaats 19 marcheren 17, 2019. Daarna, het Marvel-seizoen van Super-Heroes loopt vanaf maart 23 tot en met juni 16, 2019, en de Leeuw koning en Jungle Festival vindt plaats van juli tot september 2019, gevolgd door de Halloween en Kerstmis- seizoenen.

Parijs naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Brussel naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

Lyon Airport naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Lille naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains


WANNEER moet u een bezoek Disneyland Parijs?

Als je een langetermijnplanner bent en je volledig voorbereid wilt zijn op je Disneyland-vakantie in Parijs tijdens de winter en zomer, dan zal deze info je lachen. Disneyland Paris heeft haar lange termijn plannen die Marvel betrekken aangekondigd, Star Wars, Bevroren en als onderdeel van een $2.5 miljard revitalisering van de Walt Disney Studios Park.

Deze multi-jaar herontwikkeling van Walt Disney Studios Park zal uitrollen in fasen te beginnen in 2021. Zelfs dan, het is zeer waarschijnlijk dat de kleinere elementen aan het vroege einde van dat bereik zullen debuteren. Het grootste deel van de uitbreiding zal voorafgaand aan de Paris culmineren 2024 Olympische zomerspelen.

Den Haag naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Maastricht naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

Keulen naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Frankfurt naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

 

WINTERREIS:

De weer in Parijs rond maart /april, en september tot en met november is koud, maar we genieten! Dit zijn de meest gematigde tijden van het jaar, en hoewel het kan sneeuw in de winter, het is meestal niet te koud medio november. (Mid-tot-eind december zou kunnen worden duwen je geluk, Hoewel.)

Als u denkt over een bezoek aan het begin van 2019, het Legends of the Force Star Wars-evenement loopt vanaf januari 12 marcheren 17, 2019, en de Pirates & Vanaf januari vindt het Prinsessenfestival plaats 19 marcheren 17, 2019. Daarna, Marvel seizoen van Super-Heroes loopt van maart 23 tot en met juni 16, 2019, en de Lion King en Jungle Festival vindt plaats van juli tot september 2019, gevolgd door de Halloween en Kerstmis seizoenen.

 

Disneyland Parijs in CHRISTMAS

zonder twijfel, het meest amusant tijd om Disneyland Parijs te bezoeken is Kerstmis-rechts rond half november, wanneer het begint. Typisch, Disney's Betoverende Kerst loopt van begin november tot begin januari. Het is een uitstekende tijd om Disneyland Parijs te bezoeken voor wat extra seizoensgebonden entertainment en prachtige decoraties rondom het park. Plus, kun je niet verslaan het gevoel van de Stad van Paris tijdens de vakantiemaanden.

Stuttgart naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Genève naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

Marseille naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Luxemburg naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains


HOEVEEL DAGEN VOOR Disneyland Vakantie in Parijs in de winter en de zomer?

Als je een enorme fan, dan op een dag is te rekken. Wij wensen u een goede loopschoenen! Ideaal, jij wil 3 dagen in Disneyland Parijs. Er is veel te verkennen in Parc Disneyland, en het park is ongelooflijk gedetailleerd, dus van plan de toewijzing 2 of 2.5 dagen voor dat park is uw beste weddenschap.

De meeste mensen kunnen het Walt Disney Studios Park bereiken in een halve dag of een dag. Er is een assortiment van plezierige attracties er. Als u nog slechts één dag om te ervaring Disneyland Parijs, sla de studio's en gewoon doen het Disneyland park.Winter 2019/2020: Boek vroeg en bespaar

Bekijk alle producten

Plan vooruit en op te slaan, met de beste beschikbaarheid op Winter 2019/2020 met aankomsten uit 7e november 2019 naar 1st april 2020. Organiseer uw droomvakantie Alvast!

Opstaan ​​om 25% Uit uw Hotel & Park Ticket Package *

+

Gratis halfpension **

voor de gehele duur van uw verblijf als je verblijf in een Disney Hotel of op Disney's Davy Crockett Ranch.

Of

Gratis ontbijt en lunch of diner ***

tijdens je twee dagen in de Disney Parken als je verblijft in Les Villages Nature Parijs.

Als u van plan bent om te komen tot een ander tijdstip, kijk al hun actuele aanbiedingen hier.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

HET BESTE rijdt op Disneyland Vakantie in Parijs in de winter en de zomer

Hier is wat wij denken dat u moet voorrang worden gegeven tijdens een bezoek aan Disneyland Park. Sommigen van hen zullen in de oren klinken als je naar de Amerikaanse parken geweest, maar er zijn meestal genoeg verschillen (ofwel onervaren of esthetische) te maken versies van Parijs uniek gevoel. En de beste rit hier is een echte unieke attractie die klassieke Disney-trucs combineert met een betoverende nieuwe verhaallijn.

Amsterdam naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Antwerpen naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

Rotterdam naar Disneyland Marne-la-Vallée Trains

Straatsburg naar Disneyland Marne-La-Vallée Trains

10. Indiana Jones et le Temple du Risico-Indiana Jones en de Temple of Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. Avontuur Eiland

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Alice's Curious Labyrinth

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-The Mysteries of the Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Lair De Taniere Dragon-The Dragon's

The Dragon’s Lair

 


4. Het is een kleine wereld

Disneyland Paris its a small world

 


3. Grote Donderberg

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. piraten van de Caraïben

Pirates of the Caribbean


1. Phantom Manor

Phantom Manor

 

Klaar voor Disneyland Vakantie in Parijs in de winter en de zomer en de mooiste versie van Disneyland in de wereld? Spring op een trein naar Parijs met de hulp van SaveAtrain Geen peaky extra kosten, Dit betekent meer geld voor ritten! Boek een ticket in een paar minuten.

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)