Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 10/04/2021)

Treinreizen in de winter naar Parijs komt met vele extraatjes. Allereerst, het is de meest comfortabele manier van reizen. De stoelen zijn ruim, zodat u meer beenruimte dan je zou doen op een vlak. Going met de trein is ook een van de veiligste manieren om uw bestemming te bereiken, vooral in de winter.

 

Vergeet niet dat de wintermaanden zijn brutaal in andere delen van het continent. Sneeuw, natte sneeuw, en vriestemperaturen maken het uitdagend en beangstigend voor bestuurders om de navigeren wegen. Reizen met de bus of de auto betekent trotseren het koude weer en de ijzige wegen. De wegen zijn glad, en een auto of bus kan uit de hand glijden.

Ongeacht de sombere, vriesweer, Parijs blijft een droom bestemming het hele jaar door. Er is geen behoefte te missen op alles wat Parijs te bieden heeft alleen vanwege het kouder klimaat. Hier is de reden waarom je moet bezoeken Parijs in de winter en waarom reizen per trein is de beste manier om er te komen:

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Winter in Parijs

Winter in Parijs valt tussen december en Februari. Velen zullen beweren dat de beste tijden voor een bezoek aan Parijs zijn tussen april en juni. Echter, er is niet te ontkennen dat Parijs in de winter magisch.

Elk jaar, de Lichtstad transformeert in een Winter Wonderland. Al in november, de stad straalt helderder met een spectaculair etalages en sprankelend Kerstmis- bomen. Stel je voor twinkelende lichtjes glinsterende in tegenstelling tot de grijze luchten. Schaatsen in Parijs is ook een droom. Vind je zelfs een rechtbank opgericht op de Eiffeltoren.

Januari en februari zijn ook de beste tijd om Parijs te bezoeken musea. Tijdens de wintermaanden, genieten museum drukte die lichter zijn en de lijnen die korter zijn. En als je alles over het nachtleven, Parijs staat bekend om het hele jaar door. Ook, als je een savvy klant die wil om de beste shopping aanbiedingen te krijgen, winter Sales in Parijs loopt van januari tot half februari. De wintermaanden zijn ook de goedkoopste tijd om te verblijven in de hotels want ze bieden korting op de prijzen in deze tijd van het jaar.

Lyon naar Parijs Treinen

Genève naar Parijs Treinen

Montpellier naar Parijs Treinen

Nice naar Parijs Treinen

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Trein reizen naar Parijs met snelheid en in stijl

Als u op zoek bent naar de beste manier om Parijs te krijgen, je zult zien dat het reizen per trein is hoe het te doen comfortabel en gemakkelijk. Als u in Europa woont of bent op weg naar Parijs van een Europese stad, meerdere hogesnelheidstreinen gaan in en uit Parijs elke dag. De volgende lijst laat zien hoe snel je van een aantal van Europa's grote steden kunnen in Parijs aankomen als je een van de vele hogesnelheidstreinen beschikbaar kiezen:

  • Londen naar Parijs op Eurostar – 2 uur en 23 notulen
  • Amsterdam naar Parijs Thalys – 3 uur en 20 notulen
  • Brussel naar Parijs op de IC - 1 uur en 35 notulen
  • Utrecht naar Parijs op IC - 3 uur en 32 notulen
  • Rotterdam naar Parijs Thalys - 2 uur en 40 notulen

 

Als u wilt reizen naar Parijs voor minder, contact met ons op voor de beste ticketprijzen. Het kopen van uw tickets op voorhand betekent dat je betere deals. Ons doel is om u te helpen geld besparen en tijd met onze vereenvoudigde boekingsproces, Het enige wat nu moet doen is om uw treinkaartjes boeken op SaveAtrain.com

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)