Bestel een treinkaartje NU

Goedkope OBB treinkaartjes en reisprijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkope OBB-treinkaartjes en OBB-reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. OBB per trein Hoogtepunten
2. Over OBB 3. Topinzichten om een ​​goedkoop OBB-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten OBB-tickets 5. Reisroutes: Waarom is het beter om de OBB-treinen te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Standard, Comfort, en Sparschiene op OBB 7. Is er een OBB-abonnement
8. Hoelang voordat het vertrek van de OBB arriveert 9. Wat zijn de OBB-treintijden
10. Welke stations worden bediend door OBB 11. OBB-Veelgestelde vragen

 

OBB per trein Hoogtepunten

  • Met een hoge punctualiteit van 96%, OBB (ook wel OEBB genoemd) is een van de meest betrouwbare spoorwegexploitanten in Europa.
  • Elk jaar, OBB neemt 447 miljoen mensen en 105 miljoen ton goederen naar hun bestemming binnen Oostenrijk en in heel Europa.
  • OBB is erg milieuvriendelijk, en 100% van al hun elektriciteit is afkomstig van hernieuwbare energie.
  • OBB is de grootste aanbieder van mobiliteitsdiensten in Oostenrijk.

 

Over OBB

OBB, Oostenrijkse spoorwegen, is een andere naam voor de Oostenrijkse spoorwegen. Sinds de oprichting in 1923, OBB levert al jaren mobiliteitsdiensten aan Australische burgers. Een recent onderzoek heeft dat in Europa aangetoond, OBB is de beste in punctualiteit, betrouwbaarheid, en frequentie.

OBB biedt spoorwegdiensten binnen Oostenrijk en in heel Europa. Met het juiste ticket, je kunt het allerbeste bezoeken vakantieplaatsen in Europa. Met verschillende categorieën tickets en kaartabonnementen, OBB komt tegemoet aan ieders behoeften.

OBB-treinen komen regelmatig naar Wenen – Grazie, Salzburg – Wenen, Linz – St. Polten, Graz - Salzburg. Met OBB-treinen kunt u ook naar de buurlanden binnen Europa reizen.

Over de hele onderneming, 41,904 medewerkers die werken aan het spoor- en busnet (plus voorbij 2,000 leerlingen) zorg ervoor dat sommige 1.3 miljoen passagiers bereiken elke dag veilig hun bestemming.

 

OBB train tickets

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor OBB

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop OBB-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Boek uw OBB-tickets zoveel mogelijk van tevoren

De prijs van OBB treinkaartjes stijgt naarmate de reisdag dichterbij komt. U kunt geld besparen door uw OBB-treinkaartjes zo ver mogelijk vanaf de vertrekdag te boeken. OBB-treinkaartjes zijn al beschikbaar 3 naar 6 maanden voor vertrek van de trein. Vroeg boeken zorgt ervoor dat u de goedkoopste OBB treinkaartjes krijgt. Ze zijn ook beperkt in aantal, dus hoe eerder u boekt, hoe goedkoper voor u. Om geld te besparen op OBB-treinkaartjes, koop uw tickets vroeg.

Aantal 2: Reis met OBB tijdens daluren

OBB treinkaartjes zijn goedkoper tijdens de daluren, aan het begin van de week, en gedurende de dag. Je kunt er zeker van zijn goedkopere treinkaartjes binnen de week. Op dinsdag, woensdag, en donderdag, OBB-treinkaartjes zijn het voordeligst. Vanwege het grote aantal zakenreizigers dat 's ochtends en' s avonds naar het werk pendelt, treinkaartjes kosten meer. Het is veel goedkoper om tussen de ochtend- en avond pendelen te reizen. Weekends zijn een andere piekperiode voor treinen, vooral op vrijdag en zaterdag. De prijzen van OBB-treinkaartjes stijgen ook verder feestdagen en schoolvakanties.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor OBB als u zeker bent van uw reisschema

OBB-treinen er is veel vraag naar, en met minimale concurrentie, ze blijven momenteel de eerste keuze voor treinen in Oostenrijk. Ze kunnen het zich veroorloven om treinkaartbeperkingen in te stellen, zoals die van hen die het inwisselen van tickets of restituties verbieden, tenzij dit het zakelijke type ticket is. Ook al zijn er nog steeds websites waar je je tickets tweedehands aan mensen kunt verkopen, OBB staat geen verkoop van tweedehands tickets toe. Hoe helpt dit u geld te besparen?? Bestel je ticket alleen als je zeker weet dat je schema je ervan weerhoudt om één ticket twee keer te boeken omdat er iets naar voren kwam en je het originele ticket niet kon gebruiken.

Aantal 4: Koop uw OBB-tickets op Save A Train

Save a Train heeft de grootste, het beste, en de goedkoopste aanbiedingen voor treinkaartjes in Europa. Onze verbinding met veel spoorwegmaatschappijen, de treinkaartjesbronnen, en onze kennis van de technologiealgoritmen geven ons toegang tot de goedkoopste treinkaartjes. We bieden niet alleen goedkope treinkaartjes aan voor OBB alleen; wij bieden hetzelfde voor andere alternatieven voor OBB.

Salzburg naar Wenen tickets

München naar Wenen tickets

Graz naar Wenen tickets

Tickets voor Praag naar Wenen

 

OBB moving train

 

Hoeveel kosten OBB-tickets?

OBB-tickets beginnen vanaf € 1,5 tot wel € 51 voor een enkele treinreis. De prijs van een OBB-treinkaartje hangt af van welk type ticket je koopt en wanneer je ervoor kiest om te reizen:

 

Enkele reis Rondvaart
Standaard € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100
Eerste klas € 1,50 – € 51 € 2,40 – € 100

 

 

Reisroutes: Waarom is het beter om OBB-treinen te nemen, en niet met het vliegtuig reizen

1) U komt aan in het stadscentrum. Dit is een voordeel van OBB-treinen in vergelijking met vliegtuigen. OBB-treinen en alle andere treinen reizen van overal in de stad naar het centrum van de volgende stad. Het bespaart u tijd en de kosten van een taxi van het vliegveld naar het stadscentrum. Met treinhaltes, het is gemakkelijker om overal in de stad te komen waar je naartoe gaat. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, München, Salzburg, Linz, of Keulen, haltes in het stadscentrum zijn een groot voordeel van OBB-treinen!

2) Als u per vliegtuig reist, moet u minimaal enkele uren voor uw vlucht op de luchthaven zijn. U moet de veiligheidscontroles doorlopen voordat u aan boord van het vliegtuig mag. Met OBB-treinen, je hoeft alleen minder dan een uur van tevoren op het station te zijn. Wanneer u ook rekening houdt met de tijd die u nodig heeft om van het vliegveld naar het centrum van de stad te reizen, realiseer je je dat OBB-treinen beter zijn in termen van totale reistijd.

3) Op het oppervlak, de prijs van OBB-treinkaartjes lijkt duurder te zijn dan goedkope vliegtickets. Echter, wanneer u alle betrokken kosten vergelijkt, OBB-treinkaartjes hebben een betere prijsdeal. Met andere kosten zoals bagagekosten die u niet in de trein hoeft te betalen, reizen met OBB is de beste.

4) Treinen zijn milieuvriendelijk. In een vergelijking tussen treinen en vliegtuigen, treinen zouden er bovenop komen. Vliegtuigen vervuilen de atmosfeer zwaar met het hoge koolstofgehalte dat ze afgeven. Treinen in vergelijking geven het op Carbon 20X minder dan vliegtuigen.

München naar Innsbruck tickets

Salzburg naar Innsbruck tickets

Oberstdorf naar Innsbruck tickets

Graz naar Innsbruck tickets

 

Wat zijn de verschillen tussen Standard, Comfort, en Sparschiene op OBB?

OBB heeft verschillende soorten tickets voor verschillende budgetten en soorten reizigers: of het nu voor zaken of voor vrije tijd is. U kunt er zeker van zijn dat een van deze tickets bij u past.

Standaard OBB-tickets:

Het standaardticket is het meest flexibele treinticket dat OBB aanbiedt. Als u op korte termijn moet reizen, je zou dit kaartje moeten krijgen. Je bent niet beperkt tot een bepaalde trein, en je mag je verbinding kiezen. Het standaardticket van OBB is geldig voor 2 dagen ongeacht de route en het aankoopkanaal. Standaardtickets kunnen een dag voor de eerste geldigheidsdag gratis worden terugbetaald. Bij aankoop van dit ticket online, er zijn speciale instructies voor terugbetaling en geldigheid.

 

 

OBB Comfort tickets:

OBB Komfort-tickets zijn gewone OBB-tickets, en ze worden aangeboden voor verbindingen via nachttrein. Het OBB Komfort-ticket dekt de kosten van de reis, een reservering in de geselecteerde reiscategorie, en ontbijt in de slaapcabine.
In tegenstelling tot het standaard ticket, het Komfort-ticket is helemaal niet flexibel. Het is geboekt voor een bepaalde route en een bepaalde trein. Je moet een nieuw kaartje kopen voor alle verbindingen voor en na de route die dit kaartje aflegt.
Voor vergoedingen, OBB's Komfort-tickets worden gratis terugbetaald tot 15 dagen tot de eerste geldigheidsdag. Na de 15 dag mark, Komfort-tickets worden terugbetaald op 50% van de oorspronkelijke prijs.

 

 

OBB Sparschiene kaarten:

Afgezien van de standaard ticket en het Komfort ticket, OBB biedt een ander assortiment tickets aan dat bekend staat als het Sparschiene-ticket. Dit assortiment is goedkoop en voor low-budget reizigers. Er zijn twee soorten Sparschiene-tickets.

obb treinkaartje

 

Is er een OBB-abonnement?

Voor lokale burgers, er zijn twee soorten abonnementen, de Vorteilscard en de Osterreichcard. Voor internationals raden we aan om lang van tevoren te kopen, dan krijg je de goedkoopste optie te zien.

Vorteilscard Classic is te koop bij: (lokale burgers ontvangen een 45% korting op een standaard enkele ticket voor passagiers die hun ticket kopen)

– OBB-kaartentellers.

– Bij de OBB-klantenservice 05-1717

– Van het personeel van OBB-treinen en bussen.

 

Met een Osterreichcard Classic, u ontvangt een extra korting voor zelfboeking van 5% op een standaard enkele ticket voor passagiers bij het kopen van een ticket van:

– Een OBB-kaartautomaat in het treinstation.

– Van het personeel van OBB-treinen en bussen.

Voordeelkaart familie

Passagiers ouder 15 en ouder kan de Vorteilscard Family kopen. Deze kaart is geldig in combinatie met een foto-identiteitskaart, waaronder de leeftijd van de houder. Met dit ticket, u kunt met alle OBB-treinen reizen.

Alle houders van de Vorteilscard-familie genieten van de voordelen van de Vorteilscard-klassieker. Naast de klassieke voordelen, twee houders van de Vorteilscard Gezinskaart krijgen ook korting als ze samen reizen met een baby of een kind. 4 kinderen per houder van een Vorteilscard Family krijgen een korting van 100% op een standaard enkeltje.

Oostenrijk Youth Card

Tot de dag voor hun 26e verjaardag, passagiers kunnen een Österreichcard Jugend . kopen. U kunt uw leeftijd bewijzen met een identiteitsbewijs met foto en een bewijs van leeftijd.

Austriacard familie

Alle ouders van zuigelingen en kinderen die in Oostenrijk of elders kinderbijslag ontvangen, kunnen een Osterreichcard Familie kopen. De voordelen zijn dezelfde als die van de Osterreichcard-klassieker.

Osterreichkaart Klassiek

Passagiers kunnen een Osterreichcard Classic kopen. Met een Osterreichcard Classic, zij krijgen een korting van 100% op de kosten van zitplaatsreserveringen voor 1e en 2e klas. Met een Osterreichcard Classic 2e klas, u ontvangt een 50% korting op een klaswisseling van 2e naar 1e klas met een standaard type enkele reis.

Osterreichcard Senior

Oostenrijkse senioren passagiers in de leeftijd 63 en ouder kan een Osterreichcard Senior kopen. De voordelen zijn dezelfde als die van de Osterreichcard-klassieker.

Oostenrijk Card Special

Mensen met een handicap die de volgende vermeldingen hebben in hun Oostenrijkse invaliditeitscertificaat of ernstige oorlogsgebonden handicap, kunnen een Osterreichcard Spezial kopen. De voordelen zijn dezelfde als die van de Osterreichcard-klassieker.

Linz naar Saint Polten tickets

Tickets voor Wenen naar Salzburg

Saint Polten naar Wiener Neustadt tickets

Salzburg naar Graz tickets

 

OBB train tickets

 

Hoelang voordat het vertrek van de OBB arriveert?

Het is moeilijk om nauwkeurig tegen de tweede te zeggen, maar Save a Train adviseert dat je ongeveer een uur voor je vertrektijd aankomt. Als je vroeg genoeg bij de paspoortcontrole bent, u kunt winkelen voor dingen die u nodig heeft om uw treinreis zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Wat zijn de OBB-treintijden?

U kunt dit in realtime ontdekken op onze homepage op Save a Train. Typ gewoon uw huidige locatie en gewenste bestemming in, en we zouden u de informatie laten zien.

 

Welke stations worden bediend door OBB?

Het Weense station van OBB is het Hauptbahnhof in Wenen (Centraal station van Wenen), dat naast de Sudtiroler Platz in het hart van Wenen ligt.

in Linz, Tegenwoordig traint OBB vertrek en arriveer vanaf Linz Centraal Station (Centraal station is in het Duits gelijk aan Hauptbahnhof), niet ver van de rivier de Donau.

Centraal station van Salzburg (Centraal Station Salzburg) is gelegen in het midden van de 2e grootste stad van Oostenrijk – Salzburg.

 

OBB-Veelgestelde vragen

Zijn fietsen toegestaan ​​aan boord van de OBB-treinen?

Fietsen zijn toegestaan ​​op OBB-treinen, zolang u er een kaartje voor koopt op het station. Ze kosten € 2, - per fiets.

Reizen kinderen gratis met de OBB-treinen?

Ja, maar alleen tot een bepaalde leeftijd. Kinderen jonger dan zes jaar reizen gratis.

Zijn huisdieren toegestaan ​​op OBB-treinen?

Ja, ze zijn zolang ze de richtlijnen voor huisdieren volgen. Kleine huisdieren moeten in een bench of iets dergelijks worden vervoerd.

Wat zijn de instapprocedures voor OBB?

Sommige stations hebben elektronische displays die de vorming van de treinen onthullen. Verder, gebruik deze om de zones te controleren waar het nummer van de treinwagon zal zijn wanneer een trein komt.

Meest gevraagde OBB-FAQ – Moet ik vooraf een stoel bestellen op OBB?

U kan boOK een ik weetBij Alvast op binnenlands OBB treinen voor 3 euro's. U zullen krijg een persoonlijk stoel na het maken van een reservering.

Is er WiFi-internet in de OBB?

Ja. Je kan genieten Gratis wifi internet op alle OBB-treinen en alle reisklassen wanneer u OBB-tickets koopt (Bij voorkeur op SaveATrain.com).

 

Als je tot nu toe hebt gelezen, u weet alles wat u moet weten over uw OBB-treinen en bent klaar om uw OBB-treinticket te kopen Red een trein

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !