Bestel een treinkaartje NU

Beste prijs Eurail Global Pass-tickets

Hier vindt u alle informatie over Beste prijs Eurail Global Pass-tickets en Interrail reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. Interrail per trein Hoogtepunten
2. Over Eurail 3. Topinzichten om het Eurail Global Pass-ticket te krijgen
4. Hoeveel kosten Eurail Global Pass-tickets 5. Waarom is het beter om de Eurail Pass-aanbieding te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen 1e en 2e klas en de verschillende varianten van Eurail Global Pass 7. Is er een Eurail Global Pass-abonnement
8. Hoe lang voor het vertrek aankomt 9. Wat zijn de door Eurail ondersteunde treinschema's
10. Welke stations en landen worden bediend door Eurail Global Pass 11. Veelgestelde vragen over Eurail Global Pass

 

Interrail per trein Hoogtepunten

  • Het bedrijf Eurail werd gelanceerd in 1959
  • Eurail is wereldwijd een van de grootste voorstanders van treinreizen en helpt het reizen door Europa voor veel toeristen te vereenvoudigen
  • In tegenstelling tot traditionele treinkaartjes, Eurail Global Pass werkt door 33 verschillende landen spoorwegondernemingen in 1 Doorgang
  • Van korteafstandstreinen tot langeafstandstreinen, Eurail ondersteunt alle treinreizen in de Europese regio in de landen die het bedient
  • Als u met Eurail reist, moet u uw klok controleren, omdat sommige landen een andere tijdzone hebben
  • Tegenwoordig zijn de meeste Eurail Passes mobielvriendelijk.

 

Over Eurail

Eurail Global Pass is een dienst die veel Europese landen per trein verbindt, De connecties komen uit heel Europa, maar ook met inbegrip van Zwitserland Turkije, en verscheidene anderen. in Europa, in Frankrijk vind je steden als Parijs en Lille, Brussel, en Antwerpen in België, en Rotterdam en Amsterdam in Nederland die zijn opgenomen in de Eurail Global Pass – Globaal genomen 33 landen en 35 spoorwegen zijn inbegrepen in de Eurail Global Pass.

Ook, je kunt ook met de trein in Bosnië en het VK, het is ook beschikbaar voor seizoensgebonden bestemmingen. Alle treinen die worden ondersteund door Eurail Global Pass kosten niet meer dan de initiële aankoop van de Pass.

De Eurail Global Pass ondersteunde treinen rijden tot 320 km per uur op hogesnelheidslijnen en ook reguliere regionale lijnen. Sinds Eurail actief is in 1959, nieuwe lijnen zijn gebouwd in elk land waar het actief is (Eurail is actief in 33 verschillende landen) het verminderen van reistijden met de auto en de vervuiling op het continent. Eurail lanceerde later ook Interail-producten en ook land-voor-land Pass-diensten.

 

what is eurail

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken Eurail Global Pass-kaartjes

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

 

Topinzichten om het Eurail Global Pass-ticket te krijgen

Aantal 1: Bestel uw Eurail Global Pass zoveel mogelijk van tevoren

Eurail Global Pass kan gebruikt worden tot 11 maanden na aankoop. U kunt vooraf een treinpas boeken met de Eurail Pass om er zeker van te zijn dat u een geldige treinpas heeft & ticket voor de treinen waarmee u wilt reizen (hoge snelheid, nachttreinen, en populaire routes). Wij raden u aan dit te doen zo ver mogelijk van tevoren.

Aantal 2: Reis in de daluren met Eurail Global Pass

De prijzen van de Eurail Global Pass-tickets zijn tijdens de daluren hetzelfde, aan het begin van de winter, en zelfs in de winter. Maar Eurail heeft soms promoties die we beschikbaar stellen aan onze klanten. Maar dan tijdens de daluren, je hebt stillere treinen en meer zitplaatsen beschikbaar, kaartjes voor het midden van de dag uitgegeven door Eurail Global Pass zijn gemakkelijker te vinden of laat op de avond, gedurende feestdagen en ook tijdens schoolvakanties zitplaatsen van de Eurail Global Pass en de beschikbaarheid neemt af.

Aantal 3: Bestel uw Global Rail Pass per Eurail wanneer u zeker bent van uw reisschema

Er is altijd veel vraag naar Eurail Global Pass en momenteel, alleen het Eurail-bedrijf biedt Passes aan die beschikbaar zijn in 33 verschillende landen, daarom, er is geen concurrentie. Eurail is het enige bedrijf dat dit speciale product aanbiedt voor zoveel treinroutes in heel Europa en daarbuiten, en heeft enkele beperkingen opgelegd. Het hangt af van het tarief dat u koopt of het kan worden ingewisseld, Sommige passen kunnen niet worden ingewisseld of terugbetaald, maar soms vind je in extreme gevallen fora op internet waar je je Pass tweedehands kunt verkopen. Zo, Bewaar een treinaanbeveling voor Interrail reizen is te boeken wanneer u zeker bent van uw reisschema.

Aantal 4: Koop uw Eurail-passen op Save A Train

Save A Train heeft het grootste aanbod aan treinkaartjes in Europa en wereldwijd – en ook Eurail Global Pass en Passes voor specifieke landen, en vanwege onze kracht, wij vinden de beste Eurail passen. We zijn verbonden met veel spoorwegmaatschappijen en bronnen en onze technologische algoritmen geven u altijd de beste Eurail-passen en soms zijn er promoties.

 

Bestel de Eurail Global Pass

 

Hoeveel kosten Eurail Global Pass-tickets?

Ticketprijzen kunnen beginnen vanaf 195 € aan promotietijd, maar kan oplopen tot wel 911 €. Eurail Global Pass-prijzen hangt af van de klas die je kiest. Hier is een overzichtstabel van de gemiddelde prijzen per klasse, maar u kunt nog steeds reizen binnen de 33 landen waarop de pas geldig is:

2nd Klasse 1e Klasse
4 Dagen binnen een maand 195 € 248 €
5 Dagen binnen een maand 225 € 284 €
7 Dagen binnen een maand 266 € 338 €
10 Dagen binnen 2 Maanden 318 € 405 €
15 dagen 352 € 448 €
22 dagen 412 € 523 €
1 Maand 533 € 676 €
2 Maanden 580 € 738 €
3 Maanden 718 € 911 €

* Eurail Global Pass wordt alleen verkocht aan niet-ingezetenen van de EU.

 

Waarom is het beter om de aanbieding van de Eurail Pass te nemen?, en niet per vliegtuig reizen?

1) Het voordeel van reizen met Eurail en de trein is dat je in alle steden waar je vandaan reist direct in het stadscentrum aankomt en aankomt, dit is iets dat heel uniek is voor treinen, dus als je met de trein reist vanuit Parijs, Berlijn, Milaan, Wenen, Istanbul, Praag of Zürich dit is een groot voordeel voor Trains. Als het aankomt op Eurail Rail Pass prijzen, het varieert, maar als u van plan bent om meerdere dagen en naar meerdere steden te reizen, Eurail Pass-prijzen winnen altijd. Als je van vlot reizen houdt, Eurail en treinen zijn voor jou!

2) Reizen per vliegtuig heeft procedures voor luchthavenbeveiliging, en dat betekent dat je dat tenminste moet zijn 2 uur voor uw geplande vertrek, met Eurail en Treinen in het algemeen moet u minder zijn dan 1 uur van tevoren (Tenzij het Eurostar of Nachttreinen met paspoortcontrole zijn, en dan heb je hierboven nodig 1 Uur voor vertrek). Ook met vluchten, u moet vanuit het stadscentrum naar de luchthaven pendelen. Dus als je de hele reistijd telt, Eurail & Treinen winnen altijd in totale reistijd.

3) Soms zijn de treinprijzen hoger dan per vliegtuig op een ticketwaarde, maar de vergelijking zou moeten omvatten, hoeveel het u kost om een ​​vervoermiddel naar de luchthaven te nemen, daarnaast krijg je in sommige gevallen ook vrije tijd wanneer reizen met treinen met Eurail, en als laatste met Eurail & Treinen: u betaalt geen bagagekosten en u kunt een onbeperkt aantal koffers meenemen.

4) Vliegtuigen zijn een van de redenen voor de hogere vervuiling van onze planeet, op vergelijkingsniveau, treinen zijn veel milieuvriendelijker, en als je vliegtuig met treinreizen vergelijkt, treinreizen zijn 20x minder koolstofvervuiler dan vliegtuigen.

train vs airplane

 

Bestel de Eurail Global Pass

 

Wat zijn de verschillen tussen 1e en 2e klas en de verschillende varianten van Eurail Global Pass?

Treinen die worden ondersteund door Eurail Global Pass hebben verschillende klassediensten die voor elk budget zijn gebouwd, en elk type reiziger, of je nu een senior/volwassene/jeugd bent of rijk of gewoon een budgetreiziger of beide 🙂

  • De jeugd krijgt 25% korting en Senior 10%.

2e-klasse Eurail-passen:

De Eurail Global Pass 2e klas is de goedkoopste van alle beschikbare passen en tarieven. Het is het beste om deze treinpas vooraf te bestellen, omdat de 2e klas Eurail Pass een zeer lage prijs kan hebben in vergelijking met andere alternatieven. Reizigers die in het bezit zijn van een 2e klas Eurail Pass kunnen deze meenemen 2 koffers + 2 gratis handbagage en soms zelfs meer (zeker meer dan u aan boord van een luchtvaartmaatschappij kunt meenemen). Passagiers op Eurail 2e klas kunnen ook genieten van gratis wifi in treinen die dit ondersteunen en stoelkeuze. 2nd Class Eurail Pass is soms niet-restitueerbaar, dus controleer de voorwaarden.

1st Class EuRail-passen:

Deze pasklasse (1st) is natuurlijk duurder dan de 2e klas, dit Eurail Global Pass 1e klas tickettype, de 1st Class Eurail Pass biedt aanvullende diensten. Naast de voordelen van de 2e klas Eurail Pass waar we hierboven over schreven, Eurail Pass 1st Class biedt mooiere stoelen met meer beenruimte, in sommige landen en treinen, tijdschriften en kranten worden gratis verstrekt, en je krijgt een lichte maaltijd en drankjes geserveerd op je zitplaats aan boord van veel van de spoorwegen die door deze pas worden ondersteund. 1st Class Eurail Global Pass-tickets kunnen worden gewijzigd, soms tegen betaling en soms zonder – afhankelijk van uw tarief.

 

Is er een Eurail Global Pass-abonnement?

Op een manier, Eurail Passes zijn een abonnement, van 3 dagen gratis tickets als je de pas hebt gekocht tot maximaal 3 maanden gratis treinreizen als u in het bezit bent van de juiste pas.

Maar de verschillende passen van Eurail zorgen ervoor dat u niet elke maand of elk jaar betaalt, ze zijn elke keer een eenmalige aankoop.

 

Hoe lang voor het vertrek aankomt?

Om je treinen waartoe je toegang hebt gekregen met je Eurail Pass te krijgen en precies op tijd te zijn, de spoorlijn beveelt aan dat u tenminste aankomt 30 minuten voordat uw trein vertrekt (Tenzij u reist tussen landen waar paspoortcontrole vereist is, en dan moet u dat tenminste doen 1 uur voor vertrek). Wij van Save A Train omdat we veel in Europa hebben gereisd met verschillende treinen die worden ondersteund door Eurail, garanderen dat dit voldoende tijd is en voor het geval je buiten de EU reist – er kan een rij staan ​​bij de paspoortcontrole, maar dat duurt niet lang, je kunt ook genieten van de winkels en de items krijgen die je nodig hebt voor de treinreis om zo vlot mogelijk te zijn.

 

Bestel de Eurail Global Pass

 

Wat zijn de door Eurail ondersteunde treinschema's?

Dit is een lastige vraag en een die Save A Train in realtime kan beantwoorden, ga naar onze homepage en typ uw herkomst en bestemming in, en u kunt de meest nauwkeurige vinden Door Eurail ondersteunde treinschema's er zijn, Er zijn treinen van 's morgens vroeg tot' s avonds laat naar alle door Eurail ondersteunde routes en op de meest bezette routes zoals Parijs naar Londen of Brussel naar Parijs of Berlijn naar Frankfurt, je hebt treinen die elk uur en een half uur rijden, je hoeft alleen maar het juiste Eurail-treinkaartje te kiezen via dat Eurail Rail Planner-app dat is comfortabel voor uw reisschema.

 

Bestel de Eurail Global Pass

 

Welke stations en landen worden bediend door de Eurail Pass?

33 Landen worden bediend via Eurail Global Pass:

Oostenrijk
België
Bulgarije
Bosnië-Herzegovina
Tsjechische Republiek
Kroatië
Denemarken
Estland
Groot Brittanië
Frankrijk
Finland
Hongarije
Duitsland
Griekenland
Ierland
Italië
Litouwen
Luxemburg
Letland
Noord-Macedonië
Montenegro
Nederland
Noorwegen
Polen
Portugal
Roemenië
Servië
Slowakije
Slovenië
Spanje
Zweden
Zwitserland
kalkoen

 

Elk treinstation in elk van de bovengenoemde landen wordt bediend als een van de grootste Parijs Gare du Nord, Centraal Station Berlijn, Centraal Station Istanboel, en nog veel meer. alle hoofdstations bevinden zich in het centrum van de steden. zodra je zelf een treinkaartje uitgeeft via de app voor de passen, u loopt het station binnen en kunt op uw perron aankomen en met de trein reizen.

 

Veelgestelde vragen over Eurail

Wat moet ik meenemen naar de Eurail Travel?

Jezelf meenemen naar je Eurail-reis is essentieel, maar daarnaast moet u ervoor zorgen dat u uw Eurail Global Pass of een ander pas-reisdocument bij u heeft, een andere must-have is een geldig paspoort en dat is het altijd goed om een ​​reisverzekering af te sluiten.

Welk bedrijf is eigenaar van Eurail?

Geen enkel bedrijf is eigenaar van Eurail, Eurail maakt deel uit van een coalitie van verschillende spoorwegen, waaronder de SNCF, de Belgische Spoorwegen NMBS, Duitse spoorwegen, en andere Europese spoorwegondernemingen.

Eurail FAQ over Waar kan ik heen met Eurail passen?

Zoals hierboven vermeld in de sectie “Welke stations en landen worden door Eurail bediend” je kunt met Eurail Global Pass naar alle treinstations in die stations reizen 33 landen, Oostenrijk, België, Bulgarije, Bosnië-Herzegovina, Tsjechische Republiek, Kroatië, Denemarken, Estland, Groot Brittanië, Frankrijk, Finland, Hongarije, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Noord-Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, en Turkije.

Moet ik extra betalen om in de trein te stappen als ik een Eurail Global Pass heb gekocht??

Op regionale treinen, het antwoord is nee, maar op hogesnelheidstreinen en nachttreinen, Voor sommige daarvan moet u vooraf tegen een extra vergoeding een zitplaatsreservering kopen, maar de vergoeding is erg laag in vergelijking met het kopen van een regulier ticket zonder de Eurail Global Pass.

Wat zijn de instapprocedures voor Interrail Support-treinen?

Wanneer u bij het treinstation en het aangewezen gebied aankomt, u gebruikt uw treinkaartje verkregen op de Eurail App en scant het, dan moet je door een veiligheidscontrole als je buiten de EU reist (binnen de EU geen veiligheidswachtrij – Eurostar-treinen hebben wel een veiligheidswachtrij), dan loop je naar je trein en onderweg heb je verschillende winkels.

Welke services zijn er op de door Eurail ondersteunde treinen?

Op sommige treinen is er een plek in de trein die is gereserveerd voor drankjes en lichte maaltijden, Op het menu staan ​​sandwiches, chocoladeschilfers, tussendoortjes, chocoladerepen, koffie, warme chocolademelk, of thee. U kunt dan eten en drinken in deze treinwagon van het restaurant of wat u hebt gekocht terug naar uw stoel brengen. In de nieuwere treinen kun je stroomslots naast je stoel gebruiken.

Wat is het verschil tussen de gebruiksdagen van verschillende Eurail-passen?

Er zijn 2 soorten Eurail Passes,

EEN. Eurail flexi-pas – Een flexipas is bruikbaar voor een bepaald aantal reisdagen binnen de algehele geldigheidsperiode van die treinpas.

B. Eurail Doorlopende pas – Continu (of opeenvolgend) treinpassen zoals Eurail Global Pass, zijn geldig voor onbeperkte treinreisdagen gedurende het op de pas vermelde tijdsbestek.

Is er WiFi internet in de treinen die u kunt nemen met de Eurail Global Pass?

Je kan genieten Gratis WiFi internet op de meeste treinen en het zal worden vermeld wanneer u de cabine van de trein betreedt, naast de deur.

 

Als je zo ver bent gekomen, je weet alles wat je moet weten over je Eurail verschillende soorten passen en je bent klaar om je Eurail pas te kopen SaveAtrain.com

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !