Bestel een treinkaartje NU

Goedkope SBB treinkaartjes en reisroutes prijzen

Hier vindt u alle informatie over Goedkope SBB-treinkaartjes en SBB-reisprijzen en voordelen.

 

Onderwerpen: 1. SBB met de trein Hoogtepunten
2. Over SBB 3. Topinzichten om een ​​goedkoop SBB-treinkaartje te krijgen
4. Hoeveel kosten SBB-tickets 5. Reisroutes: Waarom is het beter om SBB-treinen te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen
6. Wat zijn de verschillen tussen Standard, Dagkaart, en Supersaver op SBB 7. Is er een SBB-abonnement
8. Hoe lang voor het vertrek van de SBB om aan te komen 9. Wat zijn de dienstregelingen van de SBB?
10. Welke treinstations worden bediend door SBB 11. SBB Veelgestelde vragen

 

SBB met de trein Hoogtepunten

 • De Zwitserse spoorwegen, SBB, is de nationale spoorwegmaatschappij die actief is in Zwitserland.
  • SBB-treinen behoren tot de top van de nationale spoorwegsystemen in Europa, en in 2017 stond op de eerste plaats vanwege hun kwaliteit van dienstverlening, veiligheid ranking, en prestatie-index.
  • 25 miljoen passagiers reizen dagelijks met SBB.
  • SBB-treindienst is een van de meest stipte treindiensten ter wereld, met minder dan 3 minuten vertraging gemiddeld.
  • De langste SBB-treintunnel, de Gotthard-basistunnel, in de Zwitserse alpen, maatregelen 57.1 kilometers en vestigt een wereldrecord.
  • SBB heeft 3 officiële talen: Duitse, Frans, en Italiaans. daarom, SBB-stations zijn benoemd en gemarkeerd in overeenstemming met de plaats: stationsnamen en borden in tweetalige steden zijn in beide lokale talen, en waarom je de naam soms zo kunt zien SBB CFF FFS.

Over SBB

SBB is een Zwitserse treindienst die tot de beste ter wereld behoort.

De nationale Zwitserse spoorwegmaatschappij SBB is actief in heel Zwitserland, met 798 treinstations, en 721 treinkaartjes verkooppunten. Spoorwegmaatschappij SBB is sinds 1 januari in staatseigendom, 1999, wat betekent dat de federale staat bezit 100% van de aandelen.

 

Sbb train in the snow

Ga naar Save A Train Homepagina of gebruik deze widget om te zoeken treinkaartjes voor SBB

Bewaar een Train iPhone-app

Bewaar een trein Android-app

 

Red een trein

Oorsprong

Bestemming

Vertrekdatum

Retourdatum (Optioneel)

Volwassen (26-59):

Jeugd (0-25):

Senior (60+):


 

Topinzichten om een ​​goedkoop SBB-treinkaartje te krijgen

Aantal 1: Koop je SBB-tickets zoveel mogelijk van tevoren

SBB treinkaartjes zijn online beschikbaar tot 60 dagen voorafgaand aan uw reisdatum. Als u van tevoren treinkaartjes bestelt, je krijgt de goedkoopste tickets en de goedkoopste SBB-treinkaartjes zijn zeer beperkt. verder, De prijzen van SBB-treinkaartjes schieten omhoog naarmate uw reisdag dichterbij komt, dus om bespaar geld op de aankoop van uw SBB-treinkaartje, koop uw treinkaartjes van tevoren. Om geld te besparen op SBB-treinkaartjes, koop uw tickets vroeg.

Aantal 2: Reis met SBB tijdens daluren

SBB-treinkaartjes zijn goedkoper in de daluren, aan het begin van de week, en gedurende de dag. Je kunt er zeker van zijn goedkopere treinkaartjes binnen de week. Op dinsdag, woensdag, en donderdag, SBB-treinkaartjes zijn het voordeligst. Vanwege het volume van zakenreizigers 's ochtends en' s avonds naar het werk, treinkaartjes kosten meer. Dus, het is veel goedkoper om tussen de middag en de avond te reizen. Weekends zijn een andere piekperiode voor treinen, vooral op vrijdag en zaterdag. Ook de SBB-treinkaartprijzen stijgen verder feestdagen en schoolvakanties.

Aantal 3: Bestel uw tickets voor SBB als u zeker bent van uw reisschema

SBB traint er is veel vraag naar, en met alleen 2 andere spoorwegmaatschappijen als concurrent, ze blijven momenteel de eerste keuze voor treinen in Zwitserland. Ze kunnen het zich veroorloven om treinkaartbeperkingen in te stellen, zoals die van hen die het inwisselen van tickets of restituties verbieden, tenzij dit het zakelijke type ticket is. Ook al zijn er nog steeds websites waar je je tickets tweedehands aan mensen kunt verkopen, SBB staat geen tweedehands kaartverkoop toe. Hoe helpt dit u geld te besparen?? Bestel je ticket alleen als je zeker weet dat je schema je ervan weerhoudt om één ticket twee keer te boeken omdat er iets naar voren kwam en je het originele ticket niet kon gebruiken.

Aantal 4: Koop uw SBB-tickets op Save A Train

Save a Train heeft de grootste, het beste, en de goedkoopste aanbiedingen voor treinkaartjes in Europa. Onze verbinding met veel spoorwegmaatschappijen, de treinkaartjesbronnen, en onze kennis van de technologiealgoritmen geven ons toegang tot de goedkoopste treinkaartjes. We bieden niet alleen goedkope treinkaartjes aan voor SBB alleen; wij bieden hetzelfde voor andere alternatieven voor SBB.

Treinprijzen van Lyon naar Basel

Treinprijzen van Zürich naar Basel

Treinprijzen van Parijs naar Basel

Treinprijzen van Luzern naar Basel

 

SBB Train in Switzerland

 

Hoeveel kosten SBB-tickets?

SBB-tickets beginnen vanaf € 12,50 tot € 125, - voor een enkele treinreis. De prijs van een SBB-treinkaartje hangt af van het type ticket, bestemming, en wanneer u ervoor kiest om te reizen:

Enkele reis Rondvaart
Standaard € 12,50 – € 35 € 28 – € 55
Eerste klas € 50 – € 95 € 50 – € 125

 

Reisroutes: Waarom is het beter om SBB-treinen te nemen?, en niet met het vliegtuig reizen

1) U komt aan bij de Stadscentrum. Dit is een voordeel van SBB-treinen in vergelijking met vliegtuigen. SBB-treinen en zo andere treinreizen van overal in de stad naar het centrum van de volgende stad, maakt niet uit of het een natuurgebied of dorp. Het bespaart u tijd en de kosten van een taxi van het vliegveld naar het stadscentrum. Met treinhaltes, het is gemakkelijker om overal in de stad te komen waar je naartoe gaat. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Genève, Bazel, Zermatt, of Zürich, Haltes in het stadscentrum zijn een groot voordeel van SBB-treinen!

2) Als u met vliegtuigen reist, moet u minstens enkele uren voor uw vluchttijd op de luchthaven zijn. U moet door veiligheidscontroles gaan voordat u aan boord van het vliegtuig mag. Met SBB-treinen, je hoeft alleen maar minder dan een uur van tevoren op het station te zijn en soms zelfs minder. Wanneer u ook rekening houdt met de tijd die u nodig heeft om van het vliegveld naar het centrum van de stad te reizen, je zult je realiseren dat SBB-treinen in totaal beter zijn reistijd.

3) Op het oppervlak, de prijs van SBB-treinkaartjes lijkt duurder dan goedkope vliegtickets. Echter, wanneer u alle betrokken kosten vergelijkt, SBB-treinkaartjes hebben een betere prijsovereenkomst. Met andere kosten zoals bagagekosten die u niet in de trein hoeft te betalen, reizen met SBB is de beste.

4) Treinen zijn milieuvriendelijk. In een vergelijking tussen treinen en vliegtuigen, treinen kwamen altijd als beste uit de bus. Vliegtuigen vervuilen de aarde zwaar met de hoge niveaus van koolstof en co2 die ze afgeven. Treinen in vergelijking gebruiken veel minder CO2-voetafdruk dan vliegtuigen.

Treinprijzen van Chur naar Thusis

 

Wat zijn de verschillen tussen Standard, Dagkaart, Saver-dagpas, en Supersaver op SBB?

SBB heeft verschillende soorten tickets voor verschillende budgetten en soorten reizigers: of het nu voor zaken of voor vrije tijd is. U kunt er zeker van zijn dat een van deze tickets bij u past.

Standaard SBB-tickets:

De SBB Standard-ticket is de meest flexibele van alle SBB-tickets. Dit treinkaartje is voor point-to-point 1 heen of rondreizen. Met andere woorden, het SBB-standaardticket is de klassieke reiskaart. belangrijker, dit treinkaartje is de hele dag geldig die je hebt gekozen bij de aankoop, en tot 5 ben de volgende dag. In aanvulling op, u kunt een SBB point-to-point ticket kopen voor de 1e en 2e klas. Een ander groot voordeel van die point-to-point tickets is dat kinderen tot leeftijd 6 reis gratis. Met andere woorden, je kunt overal en in elke klas reizen, op uw reis van A naar B.

 

 

SBB-dagpas en Saver-dagpas Kaartjes:

Met een Saver Day Pass-reiskaart, u betaalt al vanaf € 27, - per rit. Het dagpas-ticket is alleen beschikbaar als u deze van tevoren heeft ontvangen, ze zijn niet verkrijgbaar op het treinstation, zo vroeg als 60 dagen voor uw vertrekdatum. U kunt dit type treinkaartje ook een dag voor vertrek bestellen. Bovendien, het Saver Day Pass-ticket is geldig voor boten, bussen, of tramritten.

SBB Supersaver Kaartjes:

Deze ticketklasse is niet zo flexibel als het standaard SBB-treinkaartje, maar goedkoper dan andere treinkaartjes. Het Supersaver SBB Ticket biedt tot 70% korting op standaard tickets. In tegenstelling tot het standaard treinkaartje, dit type ticket biedt het laagste tarief voor een bepaalde reis van A naar B. Betekenis, je kunt op geen enkel station in- en uitstappen, behalve in de stations die u vooraf heeft gereserveerd.

De dagpas-reiskaart geeft u flexibiliteit op de reisdatum. Met andere woorden, u kunt reizen wanneer u maar wilt, op de dag van de vertrekdatum.

Treinprijzen van Interlaken naar Zürich

Treinprijzen Luzern naar Zürich

Treinprijzen van Bern naar Zürich

Treinprijzen van Genève naar Zürich

 

Is er een SBB-abonnement?

Alleen lokale burgers kunnen de GA-reiskaart kopen, dat is eigenlijk één kaart voor alles. De GA-travelcard is geldig op al het openbaar vervoer in Zwitserland.

U kunt het kopen bij:

– SBB-loketten.

– Bij de lokale klantenservice van SBB 848 44 66 88

– Van het personeel van de SBB-treinen en bussen.

Familia GA Reiskaart

Kinderen en jongvolwassenen tot leeftijd 16 en hun ouders kunnen profiteren van de kortingen op de Familia GA-travelcard. Deze kaart is verkrijgbaar als tenminste één gezinslid deze SBB-reiskaart heeft.

Alle houders van Familia GA genieten van de sterk gereduceerde prijzen voor andere GA-reiskaarten. In aanvulling op, een gezin kan beslissen of ze de Familia GA voor 1e of 2e klas willen aanschaffen.

Seven25 Reiskaart

Wanneer jij bent 25 het draait allemaal om plezier hebben, en nu met een seven25-kaart, u kunt onbeperkt reizen vanaf 7 p.m. Betekenis, Deze travelcard is geldig tussen 7 pm het 5 ben. Zo, hoe werkt het? De seven25 wordt op uw Swiss Pass-reiskaart geladen en u kunt deze voor elke tussenstop gebruiken.

Treinprijzen van Basel naar Interlaken

Treinprijzen van Genève naar Zermatt

Treinprijzen van Bern naar Zermatt

Treinprijzen van Luzern naar Zermatt

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Hoe lang voor het vertrek van de SBB om aan te komen?

Om uw SBB te krijgen en precies op tijd te zijn, de spoorlijn beveelt aan dat u tenminste aankomt 1 uur voordat uw SBB-trein vertrekt. Wij van Save A Train omdat we veel reisden met de treinen van SBB, raden aan om zelfs aan te komen 30 minuten van tevoren, u hoeft dus niet door de enorme treinstations te haasten om de trein te halen. In aanvulling op, een uur is voldoende om van de winkels en eetkraampjes te genieten en die items te krijgen die je nodig hebt voor de treinreis om zo vlot mogelijk te zijn.

 

Wat zijn de dienstregelingen van de SBB??

U kunt er in realtime achter komen op onze homepage op Save A Train. Typ gewoon uw huidige locatie en gewenste bestemming in, en we laten u de bijgewerkte informatie voor de treinroosters zien.

 

Welke treinstations worden bediend door SBB?

Er zijn meer dan 10 stations bediend door SBB-treindiensten.

Het Zürich-station van SBB is het Centraal Station van Zürich (De lokale naam is Zürich HB). Dit is het grootste SBB-treinstation in Zürich en bevindt zich in het hart van Zürich, in de buurt Rivier Limmat.

Bern is de hoofdstad van Zwitserland en het treinstation dat het dichtst bij de Universiteit van Bern ligt in de Langgasse-wijk.

In Genève tegenwoordig SBB traint vertrek en aankomst vanaf het centraal station van Genève, in het centrum van de stad.

Bazel SBB-station is het grootste grensstation van Europa. Dat wil zeggen dat uit Zwitserland, je kunt naar Duitsland reizen, Frankrijk, Oostenrijk, en Nederland met de treindienst SBB. belangrijker, er zijn 50 winkels en restaurants in het station van Basel, waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft voor de reis. Bijvoorbeeld, u kunt snacks en last-minute souvenirs kopen. Vanaf het Basel SBB-station, en de belangrijkste stations waar u naartoe kunt reizen zijn Frankfurt, Parijs, en Salzburg.

Treinprijzen van Basel naar Interlaken

Treinprijzen van Genève naar Zermatt

Treinprijzen van Bern naar Zermatt

Treinprijzen van Luzern naar Zermatt

 

SBB Veelgestelde vragen

Zijn fietsen toegestaan ​​aan boord van de SBB Treinen?

Fietsen zijn toegestaan ​​in SBB-treinen. U kunt op het station een kaartje voor hen kopen, en registreer de fiets als bagage of neem ze als handbagage mee naar de trein.

Reizen kinderen gratis met de SBB-treinen?

Ja in sommige gevallen, begeleide kinderen jonger dan zes jaar reizen gratis. In aanvulling op, kinderen vanaf zes jaar, en tot hun 16 verjaardagsreizen voor de halve prijs.

Zijn huisdieren toegestaan ​​op SBB-treinen?

Ja, honden zijn toegestaan ​​zolang ze in een passagierskrat of bagagebusje reizen.

Wat zijn de instapprocedures voor SBB?

Je moet in ieder geval op het station aankomen 1 uur voor de vertrektijd van uw trein, en toon een ID aan de kaartjesinspecteur om te verifiëren.

Meest gevraagde SBB FAQ – Kan ik van tevoren een stoel reserveren op SBB?

U kan reserve op de trein een ik weetBij Alvast voor maximaal 5 passagiers voor de prijs van € 5 per stoel. Echter, de reservering moet op naam staan ​​van een persoon die reist.

Is er een Wi-Fi-service binnen de SBB?

Ja. Je kan genieten Gratis Wifi service op alle SBB-treinen en alle reisklassen voor maximaal 60 notulen.

 

Sbb train in heavy snow

 

Als je tot nu toe hebt gelezen, u weet alles wat u moet weten over uw SBB-treinen en bent klaar om uw SBB-treinticket te kopen op Red een trein.

 

We hebben treinkaartjes voor deze spoorwegmaatschappijen:

DSB Denmark

Deense DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

NMBS België

intercity trains

Intercity-treinen

SJ Sweden Trains

SJ Zweden

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Oostenrijk

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noorwegen

Switzerland Sbb railway

SBB Zwitserland

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

verdiept

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Duitsland

European night trains by city night line

nachttreinen

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Duitsland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tsjechisch

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail-logo

Eurail

 

Wilt u deze pagina insluiten op uw site? Klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien), Of u kunt gewoon rechtstreeks naar deze pagina linken.

Auteursrecht © 2021 - Red een trein, Amsterdam, Nederland
Vertrek niet zonder een cadeau - Get Coupons en nieuws !