Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Preus barats de bitllets de tren i rutes de viatge de les SBB

Aquí podeu trobar tota la informació sobre Bitllets de tren SBB barats i Preus de viatges de les SBB i beneficis.

 

temes: 1. Fets destacats de SBB per Train
2. Sobre SBB 3. Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren de les SBB
4. Quant costen les entrades de les SBB 5. Rutes de viatge: Per què és millor agafar trens SBB?, i no viatjar en avió
6. Quines diferències hi ha entre estàndard, Pass de dia, i Supersaver a SBB 7. Hi ha una subscripció a les SBB
8. Quant de temps abans d'arribar a la sortida dels SBB 9. Quins són els horaris dels trens de les SBB
10. Quines estacions de tren serveixen els SBB 11. PMF de les SBB

 

Fets destacats de SBB per Train

 • El Ferrocarrils federals suïssos, SBB, és la companyia nacional de ferrocarrils que opera a Suïssa.
  • Els trens SBB es classifiquen a la part superior dels sistemes ferroviaris nacionals a Europa, i a 2017 es va classificar en primer lloc per la seva qualitat de servei, rànquing de seguretat, i índex de rendiment.
  • 25 milions de passatgers viatgen diàriament per SBB.
  • El servei de tren SBB és un dels serveis de tren més puntuals del món, amb menys de 3 minuts de retard de mitjana.
  • El túnel de tren de les SBB més llarg, el túnel de la base del Gothard, en el Alps suïssos, mesures 57.1 quilòmetres i marca un rècord mundial.
  • SBB té 3 llengües oficials: alemany, francès, i italià. per tant, Les estacions de tren de les SBB s’anomenen i marquen d’acord amb la localitat: els noms i els rètols de les estacions a les ciutats bilingües estan en els dos idiomes locals, i per què podeu veure el nom de vegades així SBB CFF FFS.

Sobre SBB

SBB és un servei de trens suís que és un dels millors del món.

La companyia nacional de ferrocarrils suïsses SBB opera a tota Suïssa, amb 798 estacions de tren, i 721 punts de venda de bitllets de tren. L’empresa ferroviària SBB és propietat estatal des de l’1 de gener, 1999, el que significa l'estat federal 100% de les accions.

 

Sbb train in the snow

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de trens per a SBB

Desa l'aplicació per a iPhone per a tren

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren de les SBB

nombre 1: Aconseguiu els bitllets de les SBB per endavant tant com pugueu

Bitllets de tren SBB estan disponibles en línia fins a 60 dies abans de la data del viatge. Quan demaneu bitllets de tren amb antelació, obteniu els bitllets més econòmics i els bitllets de tren de les SBB són molt limitats. a més, Els preus dels bitllets de tren de les SBB es disparen a mesura que el dia del viatge s’acosta, així per tal de estalvieu diners amb la compra del bitllet de tren de les SBB, obteniu els bitllets de tren amb antelació. Per estalviar diners en els bitllets de tren de les SBB, compra els teus bitllets d’hora.

nombre 2: Viatge en SBB durant els períodes baixos

Els bitllets de tren de les SBB són més barat en els períodes baixos, a principis de setmana, i durant el dia. Podeu estar segur d'aconseguir-ho bitllets de tren més barat dins de la setmana. El dimarts, Dimecres, i dijous, Els bitllets de tren de les SBB són els més econòmics. A causa del volum de viatgers de negocis desplaçant-se a la feina al matí i al vespre, els bitllets de tren costen més. així, és molt més barat viatjar en qualsevol moment entre el migdia i la nit. Els caps de setmana són un altre període àlgid per als trens, sobretot els divendres i dissabtes. Els preus dels bitllets de tren de les SBB també augmenten festius públics i vacances escolars.

nombre 3: Demaneu els vostres bitllets per a SBB quan esteu segur del vostre horari de viatge

Trens SBB tenen una gran demanda, i amb només 2 altres empreses ferroviàries com a competència, actualment continuen sent la millor opció per als trens a Suïssa. Poden permetre’s establir restriccions de bitllets de tren com la que tenen que prohibeix l’intercanvi de bitllets o devolucions a menys que sigui el tipus d’entrada empresarial.. Tot i que encara hi ha llocs web on podeu vendre els vostres bitllets de segona mà a la gent, Els SBB no permeten la venda d’entrades de segona mà. Com us ajuda això a estalviar diners? Sol·liciteu el vostre bitllet només quan esteu segurs que el vostre horari us estalviarà la reserva d’un bitllet dues vegades perquè apareixia alguna cosa i no podríeu utilitzar el bitllet original.

nombre 4: Compreu els vostres bitllets de les SBB a Save A Train

Guardar un tren té el més gran, el millor, i les ofertes més barates de bitllets de tren a Europa. La nostra connexió amb molts operadors ferroviaris, les fonts del bitllet de tren, i el nostre coneixement dels algorismes tecnològics ens permet accedir a les ofertes de bitllets de tren més barats. No només oferim ofertes econòmiques de bitllets de tren només per a les SBB; proporcionem el mateix per a altres alternatives a SBB.

Preus del tren de Lió a Basilea

Preus del tren de Zuric a Basilea

Preus del tren de París a Basilea

Preus del tren de Lucerna a Basilea

 

SBB Train in Switzerland

 

Quant costen les entrades de les SBB?

Els bitllets de les SBB comencen des de 12,50 € fins a 125 € per a un sol viatge en tren. El preu d’un bitllet de tren de les SBB depèn del tipus de bitllet, destí, i quan opteu per viatjar:

Bitllet d'anada Viatge d'anada i tornada
Estàndard 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Primera classe 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Rutes de viatge: Per què és millor agafar trens SBB?, i no viatjar en avió

1) Arribeu al Centre de la ciutat. Aquest és un dels avantatges dels trens SBB en comparació amb els avions. Trens SBB i tot altres viatges en tren des de qualsevol lloc de la ciutat fins al centre de la ciutat següent, no importa si és un reserva natural o poble. T’estalvies temps i el cost d’un taxi des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Amb parades de tren, és més fàcil arribar a qualsevol part de la ciutat a la qual vau. No importa d’on viatgeu, Ginebra, Basilea, Zermatt, o Zuric, les parades al centre de la ciutat són un dels principals avantatges dels trens SBB!

2) Viatjar en avió requereix que estigueu a l’aeroport amb almenys diverses hores d’antelació al temps de vol. Heu de fer controls de seguretat abans de permetre pujar a l'avió. Amb trens SBB, només cal estar a l’estació amb menys d’una hora d’antelació i, de vegades, fins i tot menys. Si també teniu en compte el temps que triga a anar des de l'aeroport al centre de la ciutat, t’adonaràs que els trens SBB són millors en termes de total Temps de viatge.

3) A la superfície, el preu dels bitllets de tren de les SBB sembla ser més costós que els bitllets d'avió pressupostaris. malgrat això, quan compareu tots els càrrecs implicats, Els bitllets de tren de les SBB tenen un millor preu. Amb altres costos, com ara les despeses d'equipatge que no haureu de pagar als trens, viatjant en SBB és el millor.

4) Els trens són ecològics. En comparació entre trens i avions, els trens sempre sortien a la part superior. Els avions contaminen molt la terra amb els alts nivells de carboni i CO2 que desprenen. Ús de trens en comparació molt menys petjada de carboni que avions.

Preus del tren Coira a Thusis

 

Quines diferències hi ha entre estàndard, Pass de dia, Pass Day Saver, i Supersaver a SBB?

Els SBB tenen diferents tipus de bitllets per a diferents pressupostos i tipus de viatgers: tant si es tracta de negocis com de lleure. Podeu estar segurs que un d’aquests bitllets us convindria.

Entrades estàndard de les SBB:

El Bitllet estàndard de les SBB és el més flexible de tots els bitllets SBB. Aquest bitllet de tren és de punt a punt 1 anada o anada i tornada. En altres paraules, el bitllet estàndard de les SBB és la targeta de viatge clàssica. El més important, aquest bitllet de tren és vàlid durant tot el dia que vau triar en el moment de la compra, i fins 5 sóc l'endemà. A més, podeu adquirir un bitllet punt a punt de les SBB per a la 1a i la 2a classes. Un altre gran avantatge d’aquests bitllets punt a punt és que els nens fins a l’edat 6 viatjar gratis. En altres paraules, podeu viatjar a qualsevol lloc i a qualsevol classe, en el viatge d’A a B.

 

 

Pass Day SBB i Pass Day Saver Entrades:

Amb una targeta de viatge Saver Day Pass, podeu pagar tan sols 27 € per viatge. El bitllet Day Pass només està disponible si els obteniu amb antelació, no estan disponibles a l'estació de tren, tan aviat com 60 dies abans de la data de sortida. També podeu demanar aquest tipus de bitllets de tren un dia abans del viatge. d'altra banda, el bitllet Saver Day Pass és vàlid per als vaixells, autobusos, o viatges en tramvia.

SBS Supersaver Entrades:

Aquesta classe de bitllets no és tan flexible com el bitllet de tren Standard SBB, però més barat que altres bitllets de tren. El bitllet Supersaver SBB ofereix fins a 70% descompte en els bitllets estàndard. En contrast amb el bitllet de tren estàndard, aquest tipus de bitllet ofereix la tarifa més baixa en un viatge específic de A a B. Significat, no es pot pujar ni baixar a cap estació, excepte a les estacions que heu reservat prèviament.

La targeta de viatge Day Pass us proporciona flexibilitat en la data del viatge. En altres paraules, podeu viatjar quan vulgueu, el dia de la data de sortida.

Preus del tren Interlaken a Zuric

Preus del tren de Lucerna a Zuric

Preus del tren de Berna a Zuric

Preus del tren de Ginebra a Zuric

 

Hi ha una subscripció a les SBB?

Només els ciutadans locals poden comprar la targeta GA, que és bàsicament una carta per a tot. La targeta de viatge de GA és vàlida el dia tot el transport públic a Suïssa.

Podeu comprar-lo a:

– Comptadors de bitllets de les SBB.

– Al servei d’atenció al client local de les SBB 848 44 66 88

– Del personal dels trens i autobusos de les SBB.

Targeta de viatge Familia GA

Nens i adults joves fins a l'edat 16 i els seus pares poden gaudir dels descomptes de la targeta Familia GA. Aquesta targeta està disponible si almenys un membre de la família té aquesta targeta de viatge de les SBB.

Tots els titulars de Familia GA gaudeixen dels preus molt reduïts per a altres targetes de viatge de GA. A més, una família pot decidir si vol comprar la Familia GA per a 1a o 2a classe.

Targeta de viatge Seven25

quan estigui 25 es tracta de divertir-se, i ara amb una targeta seven25, es pot viatjar il·limitat des de 7 am. Significat, Aquesta targeta de viatge és vàlida entre 7 pm it 5 sóc. Tan, com funciona? El seven25 es carrega a la targeta de viatge Swiss Pass i el podeu utilitzar per a qualsevol parada.

Preus del tren de Basilea a Interlaken

Preus del tren de Ginebra a Zermatt

Preus del tren de Berna a Zermatt

Preus del tren de Lucerna a Zermatt

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Quant de temps abans d'arribar a la sortida dels SBB?

Per aconseguir el vostre SBB i estar a l’hora, el ferrocarril recomana arribar com a mínim 1 hora abans de la sortida del tren SBB. Des de Save A Train, ja que viatjàvem molt als trens de les SBB, recomano arribar fins i tot 30 minuts d’antelació, de manera que no cal córrer per les enormes estacions de tren per agafar el tren. A més, una hora és el temps suficient per gaudir de les botigues i estands de menjar i obtenir aquells articles que necessiteu per viatge en tren perquè sigui el més suau possible.

 

Quins són els horaris dels trens de les SBB?

Podeu informar-vos en temps real a la nostra pàgina d'inici a Save A Train. Només heu d'escriure la vostra ubicació actual i la destinació desitjada, i us mostrarem la informació actualitzada dels horaris del tren.

 

Quines estacions de tren serveixen els SBB?

Ja n’hi ha 10 estacions servides pels serveis de tren de les SBB.

L'estació de Zuric de SBB és l'estació central de Zuric (El nom local és Zurich HB). Aquesta és l'estació de tren SBB més gran de Zuric i es troba al cor de Zuric, a prop Riu Limmat.

Berna és la capital de Suïssa i l'estació de tren més propera a la Universitat de Berna, al barri de Langgasse.

A Ginebra Avui en dia Trens SBB sortir i arribar des de l’estació central de Ginebra, al centre de la ciutat.

Basilea L'estació SBB és l'estació fronterera més gran d'Europa. És a dir, que des de Suïssa, podeu viatjar a Alemanya, França, Àustria, i els Països Baixos amb el servei de tren SBB. El més important, hi ha 50 botigues i restaurants a l'estació de Basilea, on es pot comprar tot el necessari per al viatge. Per exemple, podeu comprar aperitius i records d’última hora. Des de l’estació de Basilea SBB, i les principals estacions a les quals podeu viatjar són Frankfurt, París, i Salzburg.

Preus del tren de Basilea a Interlaken

Preus del tren de Ginebra a Zermatt

Preus del tren de Berna a Zermatt

Preus del tren de Lucerna a Zermatt

 

PMF de les SBB

S’admeten bicicletes a bord Trens SBB?

Es permeten bicicletes als trens SBB. Podeu comprar un bitllet per a ells a l’estació, i registreu la bicicleta com a equipatge o porteu-la al tren com a equipatge de mà.

Els nens viatgen gratis als trens de les SBB?

Sí, en alguns casos, els nens acompanyats menors de sis anys viatgen gratuïtament. A més, nens a partir de sis anys, i fins a la seva 16 viatges d'aniversari a meitat de preu.

S'admeten animals de companyia als trens de les SBB?

si, els gossos estan permesos sempre que viatgin en una caixa de passatgers o una furgoneta d'equipatge.

Quins són els procediments d'embarcament per a SBB?

Hauríeu d’arribar a l’estació com a mínim 1 hora abans de l’hora de sortida del tren, i mostreu una identificació a l'inspector de bitllets per verificar-la.

Preguntes més freqüents sobre les SBB més sol·licitades – Puc reservar plaça amb antelació a SBB?

Vostè llauna reservar al tren a esa les per endavant fins a 5 passatgers al preu de 5 € per seient. malgrat això, la reserva ha de ser sota el nom d'una persona que viatgi.

Hi ha servei de Wi-Fi dins de les SBB?

si. Podeu gaudir gratis Wi-Fi servei a tots els trens SBB i totes les classes de viatges fins a un màxim de 60 minuts.

 

Sbb train in heavy snow

 

Si heu llegit fins a aquest punt, ja sabeu tot el que necessiteu saber sobre els vostres trens SBB i esteu a punt per comprar el vostre bitllet SBB Salvar un tren.

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains

Trens interurbans

SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railway

SBB Suïssa

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incorporar aquesta pàgina al vostre lloc? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !