Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Preus de bitllets econòmics i rutes de viatge per a l’ICE

Aquí podeu trobar tota la informació sobre la d’Alemanya Entrades econòmiques ICE barates i Preus de viatge ICE i beneficis.

 

temes: 1. ICE by Highlights Train
2. Sobre ICE Train 3. Principals visions per obtenir un bitllet barat del tren de l’ICE
4. Quant costen els bitllets ICE 5. Rutes de viatge: Per què és millor to agafar el tren ICE, i no viatjar en avió
6. Quines diferències hi ha entre la classe estàndard i la primera classe a ICE 7. Hi ha una subscripció ICE
8. Quant de temps abans d’arribar la sortida del tren ICE 9. Quins són els horaris de trens de l’ICE
10. Quines estacions serveixen l’ICE 11. Preguntes freqüents sobre trens ICE

 

ICE by Highlights Train

 • El tren més ràpid d’Alemanya és el tren ICE amb una velocitat de 300 km / h.
 • TEl tren insígnia ICE del sistema ferroviari alemany connecta totes les ciutats d'Alemanya.
 • De tots els trens que circulen per la Sistema ferroviari alemany, L’ICE pertany a la categoria A.
 • Els trens ICE estan dissenyats per competir amb els avions en termes de confort i temps fins a la destinació.
 • Les rutes internacionals d’ICE inclouen França, Bèlgica, Dinamarca, Àustria, Holanda, i Suïssa.

 

Sobre ICE Train

Intercity-Express o en el seu nom de drecera és un sistema de ICE trens d'alta velocitat propietat de la Deutsche Bahn, Proveïdor nacional de tren d'Alemanya. El Trens ICE són coneguts pel luxe, velocitat, i comoditat en connectar totes les ciutats d’Alemanya.

Amb velocitats de fins a 300 km per hora, viatjar amb tren ICE és la manera més ràpida de viatjar entre ciutats llunyanes com Colònia i Hamburg.

Rutes de viatges ICE no es limiten a Alemanya. El tren circula per rutes internacionals cap a Àustria, França, Bèlgica, Suïssa, Dinamarca, i els Països Baixos.

ICE Trains in a train station

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de trens per a Ice Trains

Desa l'aplicació per a iPhone per a tren

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals visions per obtenir un bitllet barat del tren de l’ICE

nombre 1: Reserveu els vostres bitllets per a l'ICE amb antelació tant com pugueu

Si voleu aconseguir entrades barates a l’ICE, com més aviat els compreu, majors seran les vostres possibilitats d'aconseguir-les a un preu més baix. N'hi ha 3 els tipus de tarifes ICE barates i els tres tipus de bitllets estan disponibles en el moment de la venda inicial, però les tarifes més estalviadores, Estalvi de preu, i és possible que els súper sparpreis no estiguin disponibles a mesura que s’acosti el dia de sortida. Podeu reservar els vostres bitllets d’estalvi tan aviat com 6 mesos abans de la sortida.

nombre 2: Demaneu els bitllets de tren ICE quan estigueu segur del vostre itinerari

Si esteu segurs de la data de viatge i de sortida us estalviareu diners amb les despeses de reembossament. La taxa de devolució i l'opció de devolució de bitllets ICE no utilitzats depenen del tipus de bitllet que compreu. També, la tarifa de devolució és inferior per als bitllets de tarifa més econòmica que per als bitllets de tarifa estàndard. Tingueu en compte que DB no us reembossarà en efectiu en tornar el bitllet. Els reembossaments de DB es fan mitjançant vals de DB, que podeu utilitzar per pagar qualsevol servei que ofereixen. També podeu vendre el vostre Tiquets de tren de l’ICE en línia als fòrums d'Internet si voleu recuperar els diners.

nombre 3: Viatgeu amb tren ICE durant períodes baixos

Els bitllets ICE són més barats en períodes fora del pic (Dimarts, Dimecres, Dijous, i dissabtes). Durant els dies punta, els bitllets econòmics s’esgoten molt ràpidament, deixant només els bitllets de Flexpreis. Per viatjar els dies punta, Reserva amb antelació per obtenir els tiquets de tarifa d’estalvi. Si no podeu obtenir els bitllets d’estalvi, Assegureu-vos de viatjar entre última hora del matí i a primera hora de la tarda (per culpa de viatgers de negocis) ja que els bitllets Flexpreis serien més barats llavors. Finalment, evitar viatjar públic i vacances escolars ja que els preus de les entrades ICE també augmentarien.

nombre 4: Compreu els vostres bitllets ICE a Save A Train

Trobareu la millor oferta de bitllets de tren ICE a Europa al nostre lloc web, Salvar un tren. Tenim la major oferta de bitllets de tren a Europa i al món. Amb la nostra connexió amb innombrables operadors ferroviaris i els algoritmes adequats, t’oferim els tiquets més barats de l’ICE que mai puguis trobar. També, trobem alternatives econòmiques per a trens diferents de l’ICE.

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Leipzig a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

Arriving ICE Train

 

Quant costen els bitllets ICE?

El preu d’un bitllet ICE depèn del tipus de bitllet i de la classe de seients que desitgeu. En general, ferrocarrils alemanys és famosa per la seva preus baixos de les entrades ICE. Hi ha tres tipus de bitllets per al tren ICE: el bitllet estàndard o Flexpreis, els bitllets de Supersaver o Supersparpreis, i la tarifa d'estalvi o els bitllets Sparpreis ICE. Els tiquets de tarifa d’estalvi són més barats que els bitllets estàndard, però els bitllets disponibles es redueixen a mesura que s’acosta el dia de sortida. Preus dels bitllets ICE depenent de la classe que trieu i aquí teniu un quadre resum dels preus mitjans per classe:

Bitllet d'anada Viatge d'anada i tornada
Estàndard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premium 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Negocis 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Dusseldorf als trens de Munic

Dresden als trens de Munic

Nuremberg als trens de Munic

Bonn a trens de Munic

 

Rutes de viatge: Per què és millor agafar el tren ICE?, i no viatjar en avió?

1) Eviteu els procediments previs a l’abordatge. Si teniu un vol per 9 sóc, és millor que estigueu a l’aeroport almenys abans 7 en conseqüència, en el moment en què haureu passat pels procediments previs a l'embarcament i els controls de seguretat, Gairebé serà el moment perquè pugeu a l'avió.

Amb trens ICE, Podeu arribar en qualsevol moment abans de la sortida, sempre que el pugeu al tren abans de passar. Això és possible perquè no hi ha procediments de preembarcament ni controls de seguretat llargs. Només cal presentar-se a l’estació, localitzeu el tren a l’indicador, i tauler!

En temps total de viatge, ICE guanya els avions a Alemanya com també ho fa a preu. A part del temps perdut en els procediments pre-embarcament, els avions perden més en general Temps de viatge en els desplaçaments (de l’aeroport a la ubicació precisa).

2) Tarifes d'equipatge. Podeu estar segur que pagueu un suplement per a les maletes si viatgeu en un avió. malgrat això, Si viatgeu amb ICE Trains pagant les despeses d’equipatge és una despesa addicional que no pagareu si compreu bitllets de tren ICE barats. Clarificar, amb preus barats de l'ICE, no hauràs de pagar cap maleta amb què viatgis. Això fa que l’ICE sigui una opció de viatge més barata i millor.

3) Els trens són més ecològics. El Tren ICE és també més respectuós amb el medi ambient que avions, que contribueix a la contaminació atmosfèrica. Viatjar amb tren és 20 vegades menys contaminant per les emissions de carboni que viatjar per via aèria.

Els trens de Berlín Hamburg

Bremen de trens d'Hamburg

Els trens de Hannover a Hamburg

Colònia de trens d'Hamburg

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Quines diferències hi ha entre la classe estàndard i la primera classe a l’ICE?

A diferència d'altres trens amb bitllets per a diferents compartiments (estàndard, negocis, executiu, etcètera) com a Trenitalia, L’ICE d’Alemanya és una mica diferent. Hi ha dues classes a cada tren ICE: la primera i la segona. Les principals diferències entre ambdues categories són el preu, flexibilitat, i serveis oferts.

Pel que fa a entrades i compartiments de classe al tren de l’ICE, qualsevol tipus de bitllet pot ser de primera classe. Això significa que fins i tot el bitllets de tren ICE barats, el preu més estalviador, i Super sparpreis poden pagar seients de primera classe. malgrat això, el preu varia per les dues classes, com s’ha vist més amunt.

Entrades ICE de primera classe:

Els primers serveis de l'ICE estableixen l'estàndard del luxe, comoditat, i un servei excel·lent al sistema ferroviari alemany. Dissenyat per a avions rivals, Els trens ICE ofereixen comoditat per a viatges de llarga distància. A més, els compartiments de primera classe constitueixen aproximadament un terç del tren i poden arribar a tenir fins a tres compartiments, segons el tren ICE pres.

Els seients del compartiment de primera classe són més grans i disposen de manera diferent en un 2-1 disposició en lloc de 2-2 a la segona classe. I això allibera més espai per als passadissos. d'altra banda, els seients de la primera classe d’ICE també estan coberts amb pell sintètica i són més grans que els de la segona classe. Com els empresaris solen utilitzar la primera classe, hi ha taules fermes disponibles per als passatgers que vulguin treballar durant el camí.

Els serveis addicionals que distingeixen la primera classe de la segona classe als trens ICE inclouen gratuïtament, diaris diaris, WI-FI il·limitat gratuït, i amplificadors especials per evitar interrupcions en la recepció del mòbil. Els passatgers de primera classe també poden demanar els àpats als seients si no volen anar al restaurant a bord del tren.

Un altre avantatge limitat als viatgers de primera classe de l’ICE és reserva de seient. Tots els bitllets de primera classe, incloent el entrades barates a l’ICE, gaudeix d’aquest avantatge. No us heu de preocupar d’obtenir un seient a la finestra a l’atzar; podeu triar quin seient voleu mentre reserveu i tenir-lo reservat.

Preus del tren de Offenburg a Friburg

Preus del tren de Stuttgart a Friburg

Preus del tren de Leipzig a Friburg

Preus del tren de Nuremberg a Friburg

 

 

Entrades ICE de segona classe:

Els compartiments de segona classe no estan tan allunyats de la primera classe per comoditat. A més, els seients del compartiment de segona classe són millors que els seients mitjans de la companyia aèria. Més, són ergonòmics, vine amb un reposacaps, i estan recoberts de teixits amb motius. Això permet un viatge còmode de llarga distància.

Hi ha més compartiments de segona classe per tren ICE que els de primera classe. Particularment, la disposició dels seients a la segona classe és una mica més ajustada que la del compartiment de primera classe. Hi ha quatre seients per fila (2-2 disposició del seient), amb cada dos seients que comparteixen el recolzador mitjà.

Més lluny, els passatgers de la segona classe tenen accés a alguns dels serveis de la primera classe però amb límits. Agafeu el WI-FI per exemple. A la segona classe, La connexió wifi no és il·limitada, com ho és per als passatgers de primera classe. Els passatgers de segona classe tampoc no tenen accés gratuït als diaris diaris, de manera que si voleu obtenir un diari de segona classe, hauràs de comprar-ne un.

Els passatgers de segona classe han d’anar al restaurant si volen demanar menjar. No poden demanar als seus seients, ja que és al compartiment de primera classe de l’ICE. També, Els bitllets de segona classe ICE tant en tarifes Flexpreis com en estalvis no cobreixen automàticament les reserves de seients. Si voleu reservar seient a la segona classe, Haureu de pagar un import addicional de 6 €. De la mateixa manera, els passatgers de primera i de segona classe tenen una presa de corrent a cada seient.

Nuremberg a Trens Bamberg

Frankfurt als trens de Bamberg

Els trens de Stuttgart Bamberg

Dresden a Trens Bamberg

 

Hi ha subscripció ICEció?

ICE ofereix passos de ferrocarril a preus econòmics del tren ICE per a viatges il·limitats a tot Alemanya o Europa. Hi ha tres tipus de passis ferroviaris:

Pass ferroviari alemany

El passi ferroviari alemany és per a viatges il·limitats a Alemanya. També, és per a viatgers que no viuen a Europa, Turquia, i Rússia. Alguns dels avantatges del German Rail Pass inclouen:

 • Els titulars de la targeta ferroviària poden visitar determinats llocs de bonificació fora d’Alemanya (Salzburg, Venècia, i Brussel·les)
 • Bitllets de tren ICE amb descompte per a tots els menors d’edat 28 anys
 • Viatges il·limitats per tota Alemanya
 • Dues persones poden estalviar més diners mitjançant el Twin Pas quan viatgen junts
 • La flexibilitat permet als titulars del forfet ferroviari alemany viatjar a qualsevol lloc i en qualsevol moment

Els titulars del passi alemany poden triar 3 a 15 dies de viatge consecutius en un mes per comprar un passi.

Eurail Pass

El pas Eurail permet als no europeus que viuen fora de Rússia, Europa, i Turquia per viatjar sense límits per Europa. Alguns avantatges inclouen:

 • Vals i descomptes per atraccions turístiques.
 • Diferents categories per triar - Adult, Major, i Joventut.
 • Viatges il·limitats 31 països europeus, inclosa Turquia.

Pass InterRail

El forfet InterRail concedeix a persones que viuen a Rússia, Turquia, o Europa viatges il·limitats per tota Europa. Els avantatges d’aquest passi inclouen:

 • Descomptes en Tiquets de tren de l’ICE tant per a persones més joves com per a persones grans.
 • Viatges il·limitats a 33 països d’Europa
 • Sortides gratuïtes en tren per als titulars del forfet que viatja amb fins a dos nens menors 11 anys.
 • Període de viatge per 3 dies a 3 mesos per persona.

Cada passi està disponible i s’ha d’activar dins 11 mesos de compra.

Munic als trens de Salzburg

Salzburg a Passau

Els trens de Viena a Salzburg

Salzburg de trens de Viena

 

Quant de temps abans d’arribar la sortida del tren ICE?

Per assegurar-vos que arribeu el temps per embarcar, establir-se, i fins i tot navegar per les botigues, se us aconsella arribar com a mínim 30 minuts abans de l’hora de sortida.

 

Quins són els horaris de trens de l’ICE?

Els horaris dels trens no estan fixats, cosa que dificulta la seva resposta. malgrat això, podeu accedir als horaris de trens ICE en temps real a la pàgina d'inici Desa un tren. Introduïu el vostre origen i destinació i obteniu accés immediat a tots els horaris del tren ICE. El primer tren de l'ICE surt a prop 6 sóc, amb trens sortint tots 30 minuts a les principals destinacions.

 

Quines estacions serveixen l’ICE?

Les rutes internacionals ICE surten de diverses estacions internacionals, entre ells hi ha Brussel·les Midi Zuid (Estació Sud de Brussel·les Midi en anglès), Arnhem Central, i Amsterdam Central, i molts més.

Per arribar, Trens ICE arribar a 11 Estacions alemanyes i una estació suïssa. També, les principals estacions d'arribada inclouen Oberhausen, Duisburg, Dusseldorf, Colònia, Aeroport de Frankfurt (Aeroport de Frankfurt), Manheim, Siegburg, i altres.

Més lluny, Dusseldorf és una ciutat preciosa situada al llarg del Rin, amb una rica història cultural. Hi ha moltes atraccions culturals i històriques notables per veure i rutes escèniques per passejar i una zona comercial fantàstica. És una ubicació perfecta per a escapada de cap de setmana amb amics o familiars.

Des de Amsterdam Central (Centraal és en neerlandès i significa Estació Central), podeu arribar a Frankfurt, la ciutat coneguda com a capital financera europea. El que és més, hi ha platges, museus, i restaurants per visitar.

Colònia és el centre de l'art, arquitectura, i rica història. Amb un tren ICE des d’Amsterdam Centraal, pots arribar a Colònia per submergir-te en la bellesa que hi ha en aquesta ciutat.

En efecte, Hi ha jardins botànics increïblement bells, restaurants amb una àmplia gamma d'obres mestres culinàries, zoològics, museus, i pubs per gaudir. També, si no esteu segurs de quina estació escollir, el nostre algorisme us ajudarà a triar.

Frankfurt als trens de Heidelberg

Els trens de Stuttgart a Heidelberg

Nuremberg als trens de Heidelberg

Els trens Bonn a Heidelberg

 

Preguntes freqüents sobre trens ICE

Què he de portar amb mi a l’ICE?

A part de tu mateix? Porta el document de viatge, un passaport vàlid, i l’assegurança de viatge no és obligatòria, però aquest document és bo per a la vostra salut.

Quina empresa posseeix ICE?

L’Intercity-Express (GEL) és propietat del proveïdor nacional de tren d'Alemanya, la Deutsche Bahn, i DB és propietat del govern federal alemany.

On puc anar amb l’ICE?

L'ICE recorre principalment totes les ciutats d'Alemanya. N’hi ha de internacionals Rutes de viatges ICE a alguns països fronterers amb Alemanya.

Quins són els procediments d'embarcament dels trens ICE?

No hi ha cap procediment d'embarcament fantàstic. En arribar a l'estació, consulteu els taulers indicadors per trobar el tren. A més, Podeu pujar al tren en qualsevol moment abans de la sortida prevista.

Quins serveis hi ha al tren ICE?

ICE Train ofereix menjars de trànsit on el menú conté àpats, aperitius lleugers, i begudes de tot tipus. a més, hi ha ports de càrrega al costat de cada seient, Wi-Fi (il·limitat en primera classe), i amplificadors per a la recepció ininterrompuda del mòbil (només per a primera classe).

Preguntes més freqüents de l’ICE – He de reservar un seient amb antelació a l’ICE?

No heu de reservar seient amb antelació, però podeu fer una reserva de seient si voleu. Si compreu un bitllet de primera classe, està automàticament qualificat per obtenir un seient reservat gratuït.

Hi ha internet WiFi a l’ICE?

si, hi ha. Al compartiment de segona classe, Internet WI-FI és gratuït, però no il·limitat, ja que és de primera classe.

Constanza als trens de Lindau

Els trens de Memmingen a Lindau

Biberach als trens de Lindau

Ulm als trens de Lindau

 

DB ICE Train First class Seat type

 

finalment, Si arribeu fins aquí, ja sabeu tot el que necessiteu saber sobre els trens ICE i esteu disposats a comprar el vostre bitllet de tren ICE a SaveATrain.com.

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains

Trens interurbans

SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railway

SBB Suïssa

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incorporar aquesta pàgina al vostre lloc? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !