Bestill en togbillett NÅ

Billige ICE-billetter og reiseruter

Her finner du all informasjon om Tysklands Billige ICE togbilletter og ICE reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. ICE by Train Høydepunkter
2. Om ICE Train 3. Topp innsikt for å få en billig ICE-togbillett
4. Hvor mye koster ICE-billetter 5. Reiseruter: Hvorfor er det bedre tta ICE-toget, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom Standard Class og First Class på ICE 7. Finnes det et ICE-abonnement
8. Hvor lenge før ICE-toget skal ankomme 9. Hva er ICE-togplanene
10. Hvilke stasjoner blir servert av ICE 11. Vanlige spørsmål om ICE-tog

 

ICE by Train Høydepunkter

 • Det raskeste toget i Tyskland er ICE-toget med en hastighet på 300 km / t.
 • Tflaggskipet ICE-tog fra det tyske jernbanesystemet forbinder alle byer i Tyskland.
 • Av alle togene som kjører på Tysk jernbanesystem, ICE tilhører kategori A.
 • ICE-tog er designet for å konkurrere med fly når det gjelder komfort og tid til destinasjonen.
 • De internasjonale rutene for ICE inkluderer Frankrike, Belgia, Danmark, Østerrike, Nederland, og Sveits.

 

Om ICE Train

Intercity-Express eller i snarveien ICE er et system av høyhastighetstog eid av Deutsche Bahn, Tysklands nasjonale togleverandør. De ICE-tog er kjent for luksus, hastighet, og komfort når de forbinder hver by i Tyskland.

Med hastigheter så høyt som 300 km i timen, Å reise med et ICE-tog er den raskeste måten å reise mellom fjerne byer som Köln og Hamburg.

ICE-reiseruter er ikke begrenset til Tyskland. Toget går på internasjonale ruter til Østerrike, Frankrike, Belgia, Sveits, Danmark, og Nederland.

ICE Trains in a train station

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter togbilletter for Ice Trains

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig ICE-togbillett

Nummer 1: Bestill dine ICE-billetter på forhånd så mye du kan

Hvis du ønsker å få billige ICE-billetter, jo tidligere du kjøper dem, jo større er sjansene dine for å få dem billig. Det er 3 typer billige ICE-priser og alle tre billettypene er tilgjengelige ved første salgstid, men sparer prisen, Økonomipris, og Super sparpreis er kanskje ikke tilgjengelig ettersom avreisedagen nærmer seg. Du kan bestille sparerettbilletter så tidlig som 6 måneder før avreise.

Nummer 2: Bestill ICE-togbilletter når du er sikker på reiseruten din

Å være sikker på tur- og avreisedato vil spare deg for penger i refusjonsgebyr. Refusjonsgraden og muligheten for å returnere ubrukte ICE-billetter er avhengig av hvilken type billett du kjøper. Også, refusjonsgebyret er lavere for sparebilletter enn for standard billetter. Merk at DB ikke ville refundere deg kontant når du returnerer billetten. DB-refusjon gjøres via DB-kuponger, som du kan bruke til å betale for enhver tjeneste de tilbyr. Du kan også selge din ICE togbilletter online på internettfora hvis du ønsker å få pengene tilbake.

Nummer 3: Reis med ICE-tog i perioder utenom peak

ICE-billetter er billigere i perioder uten peak (tirsdag, onsdager, tors, og lørdager). I løpet av toppdager, de billige billettene selger veldig fort, og etterlater bare Flexpreis-billetter. Å reise på toppdager, bestill på forhånd for å få billettene til sparer. Hvis du ikke kan få sparebilletter, husk å reise mellom sen morgen og tidlig ettermiddag (på grunn av forretningsreisende) da Flexpreis-billetter ville være billigere da. Til slutt, unngå å reise videre offentlig og skoleferier ettersom ICE-billettprisene også ville øke.

Nummer 4: Kjøp dine ICE-billetter på Save A Train

Du finner det beste tilbudet av ICE-togbilletter i Europa på nettstedet vårt, Lagre et tog. Vi har det største tilbudet av togbilletter i Europa og verden. Med vår forbindelse til utallige jernbaneoperatører og riktige algoritmer, Vi tilbyr deg de billigste ICE-billettene du noensinne kan finne. Også, vi finner billige alternativer for andre tog enn ICE.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Arriving ICE Train

 

Hvor mye koster ICE-billetter?

Prisen på en ICE-billett avhenger av type billett og hvilken sædeklasse du ønsker. Som regel, tysk jernbane er kjent for sitt lave ICE-billettpriser. Det er tre billetttyper for ICE-toget - standard- eller Flexpreis-billett, Supersaver-billettene eller Supersparpreis, og spareprisen eller Sparpreis ICE-billetter. Sparere-billettene er billigere enn standardbillettene, men tilgjengelige billetter reduseres når avreisedagen nærmer seg. ICE billettpriser avhenger av klassen du velger, og her er en oversiktstabell over gjennomsnittsprisene per klasse:

Enveisbillett Rundtur
Standard 17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premium 21 € – 70 € 58 € – 152 €
Virksomhet 40 € – 87 € 80 € – 180 €

 

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

 

Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta ICE-toget, og ikke reise med fly?

1) Unngå prosedyrer før ombordstigning. Hvis du har en flytur forbi 9 er, det er bedre å være på flyplassen i det minste 7 følgelig da du må ha gått gjennom prosedyrene for ombordstigning og sikkerhetskontroller, det vil nesten være på tide at du går ombord på flyet.

Med ICE-tog, Du kan ankomme når som helst før avreise så lenge du kjører inn i toget før du flytter. Dette er mulig fordi det ikke er prosedyrer for ombordstigning eller langvarige sikkerhetskontroller. Bare møt opp til stasjonen, finn toget ditt på indikatoren, og styret!

I total reisetid, ICE vinner over fly i Tyskland akkurat som det gjør til pris også. Bortsett fra tid som er bortkastet i prosedyrer for forhåndspassering, fly mister mer generelt reisetid i pendling (fra flyplassen til den nøyaktige plasseringen).

2) Bagasjegebyrer. Du kan være sikker på at du betaler ekstra for kofferter hvis du reiser med et fly. derimot, Hvis du reiser med ICE-tog, betaler bagasjeavgift en ekstra kostnad du ikke vil betale hvis du kjøper billige ICE-togbilletter. Å avklare, med billige ICE-priser, du trenger ikke å betale for en koffert du reiser med. Det gjør ICE til et billigere og bedre reisealternativ.

3) Togene er mer miljøvennlige. De ICE-tog er også mer miljøvennlig enn fly, som bidrar til luftforurensning. Å reise med tog er 20 ganger mindre karbonutslipp enn å reise med fly.

Berlin til Hamburg Togene

Bremen til Hamburg Togene

Hanover til Hamburg Togene

Köln til Hamburg Togene

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Hva er forskjellene mellom standardklassen og første klasse på ICE?

I motsetning til andre tog med billetter til forskjellige rom (standard, virksomhet, utøvende, etc.) som i Trenitalia, Tysklands ICE er litt annerledes. Det er to klasser i hvert ICE-tog - første klasse og andre klasse. Hovedforskjellene mellom begge kategorier er prisen, fleksibilitet, og tjenester som tilbys.

Når det gjelder billetter og klasserommene i ICE-toget, hvilken som helst billetttype kan være i førsteklasse. Dette betyr at selv den billige ICE-togbilletter, sparer prisen, og Super sparpreis har råd til førsteklasses seter. derimot, prisen varierer for begge klasser, som sett over.

First Class ICE-billetter:

ICEs førsteklasse setter standarden for luksus, komfort, og ypperlig service i det tyske jernbanesystemet. Designet for konkurrerende fly, ICE-tog gir komfort for langturer. I tillegg, førsteklasses rom utgjør omtrent en tredjedel av toget og kan være så mange som tre rom, avhengig av ICE-toget.

Førsteklassens seter er større og anordnet annerledes i en 2-1 ordning heller enn a 2-2 i andre klasse. Og dette frigjør mer gangplass for passasjerer. Dessuten, setene i første klasse av ICE er også dekket av imitert skinn og er større enn de i andre klasse. Som forretningsfolk bruker vanligvis første klasse, det er faste bord tilgjengelig for passasjerer som ønsker å jobbe underveis.

Ekstra tjenestene som skiller første klasse fra andre klasse på ICE-tog inkluderer gratis, dagsaviser, gratis ubegrenset WI-FI, og spesielle forsterkere for å forhindre avbrudd i mottak av mobiltelefoner. Førsteklassepassasjerer kan også bestille måltider fra setene hvis de ikke vil gå til restauranten ombord på toget.

En annen fordel som er begrenset til ICE førsteklasses reisende er setereservasjon. Alle billetter til førsteklasses, inkludert billige ICE-billetter, nyt denne fordelen. Du trenger ikke å bekymre deg for å tilfeldigvis få et vindussete; Du kan velge hvilket sete du ønsker mens du bestiller og få det reservert.

Offenburg til Freiburg togpriser

Stuttgart til Freiburg togpriser

Leipzig til Freiburg togpriser

Nürnberg til Freiburg togpriser

 

 

Second Class ICE-billetter:

Andre klasses rom er ikke så langt unna First Class i komfort. I tillegg, setene i andre klasses rom er bedre enn gjennomsnittlige flyseter. Plus, de er ergonomiske, kommer med nakkestøtte, og er dekket av mønstret stoff. Dette sørger for en komfortabel langtur.

Det er flere andre klasses rom per ICE-tog enn førsteklasses. Særlig, sitteplassene i andre klasse er litt strammere enn i førsteklasses rom. Det er fire seter per rad (2-2 setearrangement), med hver to seter som deler den midterste håndstøtten.

Lengre, passasjerer i andre klasse har tilgang til noen av tjenestene i første klasse, men med begrensninger. Ta Wi-Fi for eksempel. I andre klasse, Wi-Fi er ikke ubegrenset slik det er for førsteklasses passasjerer. Andre klasse passasjerer har heller ikke gratis tilgang til dagsaviser, så hvis du ønsker å få en avis i andre klasse, må du kjøpe en.

Andre klasse passasjerer må til restauranten hvis de vil bestille mat. De kan ikke bestille fra setene sine slik det er i ICE-førsteklasses rom. Også, ICE-førsteklasses billetter i både Flexpreis og sparepriser dekker ikke automatisk setebestillinger. Hvis du vil reservere plass i andre klasse, må du betale en ekstra sum på € 6. Tilsvarende har både førsteklasse og passasjer i andre klasse et stikkontakt ved hvert sete.

Nürnberg til Bamberg Togene

Frankfurt til Bamberg Togene

Stuttgart til Bamberg Togene

Dresden Bamberg Togene

 

Er det et ICE-abonnementsjon?

ICE tilbyr jernbanekort kl billige ICE-togpriser for ubegrenset reise over hele Tyskland eller Europa. Det er tre typer jernbaneoverganger:

German Rail Pass

Det tyske jernbanepasset er for ubegrenset reise i Tyskland. Også, det er for reisende som ikke bor i Europa, Tyrkia, og Russland. Noen fordeler med det tyske jernbanepasset inkluderer:

 • Innehavere av jernbanepasset kan besøke visse bonusplasser utenfor Tyskland (Salzburg, Venezia, og Brussel)
 • Rabatt på ICE-togbilletter for alle under 28 år
 • Ubegrenset reise i hele Tyskland
 • To personer kan spare mer penger ved å bruke Twin Pas når de reiser sammen
 • Fleksibilitet gjør at innehavere av det tyske jernbanekortet kan reise hvor som helst når som helst

Innehavere av det tyske passet kan velge mellom 3 til 15 påfølgende reisedager i løpet av en måned når du kjøper pass.

Eurail Pass

Eurail-passet tillater ikke-europeere som bor utenfor Russland, Europa, og Tyrkia for å reise ubegrenset rundt i Europa. Noen fordeler inkluderer:

 • Kuponger og rabatter for turistattraksjoner.
 • Ulike kategorier å velge mellom - Voksen, Senior, og ungdom.
 • Ubegrenset reise gjennom 31 europeiske land, inkludert Tyrkia.

InterRail Pass

InterRail-passet gir personer som bor i Russland, Tyrkia, eller Europa ubegrenset reise gjennom hele Europa. Fordeler av dette passet inkluderer:

 • Rabatter på ICE togbilletter for både yngre og eldre mennesker.
 • Ubegrenset reise til 33 land i Europa
 • Gratis togturer for passholdere som reiser med opptil to barn under 11 år.
 • Reiseperiode for 3 dager til 3 måneder per individ.

Hvert pass er tilgjengelig og bør aktiveres innen 11 måneder med innkjøp.

München til Salzburg Togene

Salzburg Passau

Wien til Salzburg Togene

Salzburg Wien Togene

 

Hvor lenge før ICE-toget skal ankomme?

For å sikre at du kommer til rett tid for å gå ombord, slå seg til ro, Til og med bla gjennom butikkene, anbefales du å komme i det minste 30 minutter før avgangstiden din.

 

Hva er ICE-togplanene?

Togplanene er ikke faste, noe som gjør det vanskelig å svare. derimot, du kan få tilgang til ICE-togplaner i sanntid på Save A Train-hjemmesiden. Skriv inn opprinnelse og destinasjon og få øyeblikkelig tilgang til alle ICE-togplaner. Det tidligste ICE-toget går forbi 6 er, med tog som forlater hver 30 minutter til store destinasjoner.

 

Hvilke stasjoner blir servert av ICE?

ICE internasjonale ruter går fra flere internasjonale stasjoner, blant dem er Brussel Midi Zuid (Brussel Midi South stasjon på engelsk), Arnhem Central, og Amsterdam Central, og mange flere.

For ankomst, ICE-tog ankomme 11 Tyske stasjoner og en Sveits-stasjon. Også, store ankomststasjoner inkluderer Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Köln, Frankfurt lufthavn (Frankfurt Main flyplass), Manheim, Siegburg, og andre.

Lengre, Düsseldorf er en vakker by som ligger langs Rhinen med en rik kulturhistorie og preg. Det er mange bemerkelsesverdige kulturelle og historiske attraksjoner å se og naturskjønne ruter for turer og et flott shoppingområde. Det er et perfekt sted for en helgeutflukt med venner eller familie.

Fra Amsterdam Central (Centraal er på nederlandsk og det betyr sentralstasjon), du kan ankomme til Frankfurt, byen kjent som Europas økonomiske hovedstad. Hva mer, det er vakre strender, museer, og restauranter å besøke.

Köln er kunstens sentrum, arkitektur, og rik historie. Med ICE-tog fra Amsterdam Centraal, du kan ankomme Köln for å fordype deg i skjønnheten som er i denne byen.

Faktisk, det er utrolig vakre botaniske hager, restauranter med mange kulinariske mesterverk, dyreparker, museer, og puber å glede seg over. Også, hvis du ikke er sikker på hvilken stasjon du skal velge, vår algoritme vil hjelpe deg å velge.

Frankfurt til Heidelberg Togene

Stuttgart til Heidelberg Togene

Nürnberg til Heidelberg Togene

Bonn til Heidelberg Togene

 

Vanlige spørsmål om ICE-tog

Hva skal jeg ta med meg til ICE?

Bortsett fra deg selv? Ta med reisedokumentet ditt, et gyldig pass, og reiseforsikring er ikke obligatorisk, men dette dokumentet er bra for helsen din.

Hvilket selskap eier ICE?

Intercity-Express (IS) eies av Tysklands nasjonale togleverandør, Deutsche Bahn, og DB eies av den tyske forbundsregeringen.

Hvor kan jeg gå med ICE?

ICE går primært gjennom alle byer i Tyskland. Det er noen internasjonale ICE-reiseruter til noen land som grenser til Tyskland.

Hva er ombordstigningsprosedyrene for ICE-tog?

Det er ingen fancy boardingprosedyrer. Når du ankommer stasjonen, Sjekk indikatortavlene for å finne toget. I tillegg, Du kan deretter gå ombord på toget når som helst før det er planlagt å dra.

Hvilke tjenester det er på ICE-toget?

ICE Train tilbyr transportmiddager der menyen inneholder måltider, lett snacks, og drikkevarer av alle typer. Dessuten, det er ladeporter ved siden av hvert sete, gratis wifi (ubegrenset i første klasse), og forsterkere for uavbrutt mobiltelefonmottak (bare for første klasse).

Vanlige spørsmål om ICE – Må jeg bestille plass på forhånd i ICE?

Du trenger ikke å bestille plass på forhånd, men du kan gjøre en reservasjon hvis du vil. Hvis du kjøper en førsteklasses billett, du er automatisk kvalifisert for et gratis reservert sete.

Er det WiFi-internett inne i ICE?

Ja, det er. I andre klasses rom, WI-FI internett er gratis, men ikke ubegrenset, slik det er i første klasse.

Konstanz til Lindau Togene

Memmingen til Lindau Togene

Biberach til Lindau Togene

Ulm til Lindau Togene

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Endelig, Hvis du nådde så langt, du vet alt du trenger å vite om ICE-tog og er klar til å kjøpe ICE-togbilletten din på SaveATrain.com.

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

erail logo

Eurail

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-ice%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !