Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Har du noen gang ønsket å besøke Europa av noe årgang, som et tog? Hvordan høres det å reise opp til 300 kilometer per time? Europa har et stort nettverk av høyhastighetstog som tar deg raskt til målet. Høyhastighetstog tjenester bare stoppe i de største byene. Togene tilbyr komfortable vogner av første og andre klasse, samt god catering tjenester. Her er mer om den raskeste tog i Europa.

 

alfa pendel

Alfa pendel reiser langs kysten av Portugal, fra Braga til Faro, og stopper i Porto, Coimbra, og Lisboa. På mindre enn 6 timer, du kan nå den andre siden av landet, og har utmerkede fasiliteter om bord.

 

Alvia tog i Europa

Alvia, Er de spanske Raskeste Tog i Europa kandidat, reise lange avstander med hastigheter på opptil 250 kilometer per time. I tillegg til å koble de viktigste byene i Spania, dette toget tilbyr også moderne fasiliteter. De er store reclining seter med mer enn nok plass til bena, et sammenleggbart bord, og lyd- og videoutganger.

 

IS

ICE tog i Europa koble alle større byer i Tyskland og mange byer i nabolandene. Dette moderne høyhastighetstog med timetjenester tilbyr mye: blant annet, vogner med air condition, stor plass til å strekke bena, videoskjermer, og lydsystemer. ICE tar deg hvor som helst i Tyskland og er en fin måte å reise til andre land på, som for eksempel Østerrike, Frankrike, og Sveits.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

 

piler

piler tog (tidligere kjent som Eurostar Italia) utgjør et nettverk av moderne high-speed, og de er den italienske konkurrent i Raskeste Tog i Europa. Reis med piler for å nyte en rask forbindelse til hjertet av mange italienske byer som Roma, Venezia, Firenze, Milan, Verona, og Napoli. Det er tre typer av Le Frecce tog som sikrer deg raskest mulig forbindelse ikke bare til de mest populære byene i Italia, men også til de mindre byene på den italienske landsbygda.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Salerno til Roma Togene

 

Eurostar er under havet vinneren for raskest Tog i Europa

Eurostar høyhastighetstog er det beste alternativet for reiser fra London til Brussel eller Paris. Dette toget tar deg gjennom Kanaltunnel til hjertet av London. Reise under vann mens du nyter alle bekvemmeligheter av et moderne høyhastighetstog.

Amsterdam til London Trains

Lille London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Eurostar Raskeste Tog i Europa

 

Railjet

Disse høyhastighetstog kjøre mellom Østerrike, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, og Sveits. Railjet tog er state-of-the-art modeller som gir en vri på reiseopplevelsen ved å tilby høy hastighet service med god komfort. Imponerende ombord fasiliteter og gode tjenester er noen av funksjonene. Hastigheter på opptil 230 kilometer i timen er nådd. Den Railjet kan du reise gjennom Østerrike og også til naboland som Tyskland, Sveits, og Ungarn.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Zürich til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

 

TGV – Er vår plukke for raskeste tog i Europa

Drifts over hele Frankrike og utover, TGV holder fartsrekorden for konvensjonelle tog. På 3 april 2007, TGV POS-tog nådd 357.2 mph (574.8 km / t), og er den femte raskeste tog i Europa. TGV togsett har også nådd 515.3 km / t (320 mph) under spesielle testforhold og blir aldri forstyrret av værforhold som tett tåke eller annet.

Train à Grande Vitesse vil ta deg med på en romantisk togtur til Paris eller hvor som helst langs Middelhavskysten hvis du så, vær så snill. Kjøp en TGV billett og ta en film i verdensberømte Cannes og nyt vakre vingårder av Loire-dalen, etterpå. Tilsett litt mer eventyr til turen ved å besøke byer som Marseille, Lyon, og Bordeaux.

Montpellier til Marseille Togene

Nice til Marseille Togene

Paris til Marseille Togene

Lyon til Marseille Togene

 

 

SJ

SJ Swedish high-speed er et av de raskeste togene i Europa og er designet spesielt for skandinavisk terreng og kjører med en hastighet på opptil 200 kilometer per time. Disse togene tilbyr en høy grad av komfort og lar deg reise raskt til sentrum av mange svenske byer som Stockholm, Gøteborg, og Malmö. Disse høyhastighetstog også reise direkte til København (Danmark) via den lengste vei og jernbane bro i Europa, den spektakulære Oresund Bro.

Nye og vintage på en - den raskeste tog i Europa tilbyr den muligheten. Velg et tog fra listen ovenfor, og vi er sikker på at du vil nyte opplevelsen du får.

 

Du kan bestille togbilletter blant de raskeste togene i Europa på Save-A-Train til nesten hver destinasjon vervet ovenfor i 3 minutter, på billigste togbilletter priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)