Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 31/03/2021)

 

Reise med tog i Budapest togstasjon

Budapest sikkert er navet i Ungarn. Det er et sentralt punkt når det gjelder å reise med tog i Budapest er det mange togene stopper. Mens reiser med tog i Budapest, og generelt er spennende og ofte en ny opplevelse for mange mennesker, det kan også være en smule nervepirrende til tider, spesielt i en ny og fremmed by. Sette sinnet rolig og ta en titt på 10 ting du trenger å vite om togreiser i Budapest.

 

Togstasjoner

Det er tre hovedjernbanestasjoner som du kan reise med tog i Budapest med, og de er:

  • øst: Ligger i Øst-. Dette er den viktigste internasjonale og intercity jernbanestasjonen i Budapest.
  • vest: Ligger i Vesten.
  • Deli: Ligger i Sør

 

 

 

Reise: Flyplasstransport

Den nærmeste jernbanestasjonen til Budapest Airport Terminal 2 er Ferihegy, med tog opererer til og fra Nguyati stasjonen i Budapest.

 

Reiser med bagasje

Hvis du er ute og reiser rundt i byen med noen ryggsekker, håndvesker eller hvilken som helst annen håndbagasje sørg for å lagre denne på gulvet mellom bena dine mens du reiser på togene å være på sikre siden.

 

Sikkerhet for Woman

Kvinner kan føle seg vel når du reiser med tog rundt Budapest. Sentrum er ganske trygt for en stor by, og så lenge reisende bruker sin fornuft og ikke ta unødvendig risiko bare fordi de er på ferie så de kan være trygg på at ingen skade vil komme til dem.

 

unngå Lommetyveri

Turister er mest sannsynlig å få plukke senket i fylt Kollektivtransport områder som togstasjoner, hvor andre nasking kan forekomme. Selv om dette ikke er en årsak til stor bekymring besøkende rådes til å være oppmerksomme og vær på vakt.

 

Komme seg rundt – Reise med tog i Budapest

Det finnes en rekke forskjellige jernbanelinjer i Budapest og tog reise utgjør en stor del av sin offentlig transport som betyr at du kan få omtrent overalt med tog. Husk å sjekke tider og ulike linjer du må ta for å komme til din destinasjon. Du finner dette reiseinformasjon online eller på jernbanestasjonen. Du kan også kjøpe billetter på stasjonene.

 

Få deg en Budapest-kort for å reise med tog i Budapest

Når du har vært i Budapest en dag eller to, og har fått dine kulelager, være sikker på å få en Budapest-kort. Kortet tilbyr en rekke statister som gratis inngang til noen museer, gratis buss/tog / trikk / vann reise, og vann cruise.

 

Reise med tog i Budapest Day Trips

Det finnes en rekke fantastiske dagsturer å ta ved å gjøre reiser med tog i Budapest. De vil ta deg til noen utrolige reisemål og vise deg spektakulær utsikt langs veien. Sørg for å gjøre research før du går. Sørg for at du får mest mulig ut av din tid i denne byen.

 

vakre stasjoner

Budapest har noen av de eldste og mest vakre togstasjoner i Ungarn. Sørg for å besøke den østre jernbanestasjonen (øst Railway Station) og Western Railway Station (West Railway Station) og du må komme til dem ved å reise med tog i Budapest, mens du er der og omfavne historie og spektakulær arkitektur som Budapest har å tilby.

 

Historien om jernbanelinjene

M1 linje i Budapest er den nest eldste jordiske jernbane linje i verden. Det har vært i drift siden 1894 og er også oppført som en UNESCO UNESCOs verdensarvliste. Det er så mye historie i denne byen, og togene har vært i bruk i timevis og fortsatt kjøre effektivt.

Budapest virkelig har alt, og er en populær turist mål. Hvorfor ikke være som lokalbefolkningen og gjøre bruk av togene som en form for offentlig transport? Du vil ikke bli skuffet!

 

Bestiller en togbillett i for europeiske reise? Hvorfor ikke ta 3 minutter på vår side for å finne de billigste billettene for rutene. Logg inn til vår Lagre A Train nettside nå. Billetter kan betales på flere måter, alt for å gjøre din opplevelse så enkel som mulig.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)