Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 11/09/2021)

Europa har en veldig rik kultur og historie, noe som gjør det til et populært feriemål blant eldre reisende. museer, parker, imponerende landemerker, og et allsidig utvalg av restauranter. Kort oppsummert, Hvis du er pensjonist, er det mange fantastiske måter å skjemme bort deg bort i hver by i Europa. derimot, veldig få byer er enkle å navigere og oppdage for eldre reisende. Når du planlegger ferien i Europa, hva enhver eldre reisende må vurdere er ditt treningsnivå, tilgjengeligheten til store attraksjoner og aktiviteter, den beste transporten, i tillegg til budsjett og ferie varighet.

Så, vi har valgt ut noen av de beste byene å besøke i Europa for eldre reisende. Så, er du velkommen til å følge reisen vår i 7 eldrevennlige byer i Europa.

 

1. De beste byene i Europa å besøke for eldre reisende: Roma, Italia

Roma er en flott by å besøke i Europa for eldre reisende. I den gamle byen Roma, de fleste attraksjoner, hoteller, og restauranter er helt tilgjengelige for eldre i rullestol. Dette betyr at byens fortauet alle har ramper for rullestoler, og selve byen er flat, så uansett kondisjonsnivå, du vil finne det veldig enkelt å gå rundt.

Mens Roma blir ganske overfylt i høysesongen, hvis du reise utenom sesongen, om høsten, for eksempel, du vil ha Roma nesten helt for deg selv. I tillegg, hotell- og reisepriser faller ofte utenfor sesongen, Dessuten, trenger du ikke å bekymre deg for å leie en bil, fordi du enkelt kan reise til Roma fra alle destinasjoner i Europa med tog. Det er ikke noe mer praktisk enn togreise i moderne og avanserte tog i Trenitalia. I tillegg til komfort og flott service på tog, kan du glede deg over spesielle rabatter på togbilletter for eldre.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Rome is one of the Best Cities To Visit For Senior Travelers

 

2. Milan I Italia

Duomo og Leonardo De Vincis ‘The Last Supper’ gjør Milano til et paradis for kunst- og historieelskere. Utover å være en arkitektonisk perle, Milan er meget vennlig mot eldre reisende og har til og med vunnet en 2016 EU Access Award. Dermed er Milan en av de beste byene å besøke i Europa for eldre reisende.

Hvis du passerte 60 -årene og er klar for et vakkert liv, så vil du ha en helt fantastisk tid i Milano. De italiensk kjøkken, de fantastisk arkitektur av basilikaer, kunstgallerier, og museer vil få deg til å føle deg kongelig. Når du er i Milano, du bør absolutt delta i en pasta-matlagingskurs fordi det aldri er for sent å lære den perfekte pastasausoppskriften, slik at du kan gjenskape la dolce vita hjemme.

Genova til Milan med Tog

Roma til Milano med tog

Bologna til Milan med tog

Firenze til Milano med tog

 

Visit Milan Italy

 

3. De beste byene i Europa å besøke for eldre reisende: Brukt, Belgia

Noen sier at Brugge er den best bevarte middelalderbyen i Europa. Brosteinsgater, fargerike hus, Gotisk arkitektur, alle gjør Brugge til et flott reisemål i Europa for eldre reisende. Dessuten, det er kanaler hvor du kan ta et cruise og beundre Brugge uten å ta et skritt, en opplevelse enhver senior vil sette pris på. Men, hvis du fremdeles foretrekker å oppdage byen til fots, ingen bekymringer, Brugge er en veldig kompakt by. Så, det er perfekt for eldre reisende på hvilket som helst treningsnivå.

Du bør dedikere i det minste 3-4 dager å seile over 80 av byens kanaler og slapp av ved Minnewater-sjøen. En annen stor aktivitet i Brugge er markedet for litt suvenir-shopping for familien.

Sentralbanestasjonen i Brugge handler om 10-20 minutters gange fra sentrum, slik at du kan reise hvor som helst i Belgia og Storbritannia.

Brussel til Brugge med Tog

Antwerpen til Brugge med tog

Brussel til Wien med Tog

Gent til Brugge med tog

 

Belgium Cities To Visit For Senior Travelers

 

4. Baden-Baden, Tyskland

Med tog fra Paris, Basel, Zürich, og München, Baden-Baden by er veldig tilgjengelig for eldre reisende. Mens det ikke er en stor kosmopolitisk by som Berlin, det er symbolet på vakker livsstil. Tyskland er hjem til 900 spa-resorts, men resorts og klasse for Baden-Baden overgår dem alle.

En spa-ferie i Baden-Baden er det perfekte feriealternativet for eldre reisende i Europa. Det rolige tempoet, mineral- og gjørme-spa-behandlinger, vakre hager som Paradies, lage et stykke himmel. derimot, Hvis du elsker å holde deg aktiv på helligdager, så er det golfbaner og sportsklubber i Baden-Baden for deg å besøke.

Seniorreisende i Europa kan synes de fleste byer er utfordrende å reise rundt, på grunn av åser og humpete veier. Så, det er veldig viktig å forstå om drømmenes by er det beste for dine fysiske evner. Å reise til den rette seniorvennlige byen i Europa er like viktig som reiseforsikring. Toppen vår 7 byer å besøke for seniorreisende listen inneholder de mest tilgjengelige byene i Europa for eldre.

Berlin til Baden-Baden med tog

München til Baden-Baden med tog

Zürich til Baden-Baden med tog

Basel til Baden-Baden med tog

 

 

5. De beste byene i Europa å besøke for eldre reisende: Berlin, Tyskland

Museer og landemerker knyttet til andre verdenskrig og den kalde krigen, gjøre Berlin til et fantastisk reisemål for eldre reisende i Europa. Berlin er flatt og offentlig transport er veldig bra, både busser og t-banen. Hvis du er på et bra kondisjonsnivå, du kan utforske byen på en Segway-tur.

Berlins mange grønne parker er perfekte for spaserturer og piknik ettermiddag, og kunstgalleriene er et flott alternativ hvis du foretrekker en mer rolig og kulturell aktivitet enn å vandre i det travle sentrum.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Berlin, Germany clear skies

 

6. Amsterdam, Nederland

Med sine pittoreske kanaler, Amsterdam er alltid et flott reisemål for eldre reisende i Europa. Amsterdam er en av de beste byene å besøke i Nederland, takket være de avslappede vibber og størrelse. Amsterdam er relativt liten i forhold til andre europeiske byer, slik at du ikke trenger å løpe og bekymre deg for sightseeing.

Hvis du blir lei av den travle byen, ta turen utenfor byen til de berømte møllene eller tulipanenger, hvis du reiser om våren. Eller hvis du er i god fysisk form, leie sykkel og sykling rundt den sjarmerende byen er en fantastisk idé.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Amsterdam, The Netherlands For seniors

 

7. De beste byene i Europa å besøke for eldre reisende: Wien, Østerrike

Spektakulær arkitektur, opera, og keiserpalasser gjør Wien til et fantastisk reisemål for eldre reisende. Hvis du har nådd den perioden uten bekymringer i livet, når du bare kan lene deg tilbake og nyte fruktene av hardt arbeid, deretter ta turen til Wien. Dessuten, Wien er den nest mest tilgjengelige byen i Europa for eldre turister med begrenset mobilitet.

De østerrikske kaffene huser ‘stuer’ som serverer kaker og østerriksk schnitzel, garantere at du helt sikkert vil få en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. For den kulturelle delen av turen kan du besøke det fantastiske operahuset for et show. Tross alt, Wien er der Mozart og Schubert komponerte sine fenomenale stykker, byen for musikk og kunst.

Belvedere-palasset er et av de må se stedene i Wien, omgitt av blomsterhager og fontener, Det er et sted å lene seg tilbake og nyte.

Sentrum er bare 5 minutter fra sentralstasjonen. Så, hvis du ankommer fra nabolandene, det er ikke noe enklere enn å reise til Wien.

Salzburg til Wien med Tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med Tog

Praha til Wien med Tog

 

Austria Cities To Visit For Senior Travelers

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbilletttilbudene og reiseruter til noen av byene på listen vår.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “7 De beste byene i Europa å besøke for eldre reisende” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-visit-senior-travelers/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)