Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 11/09/2021)

Europa har en meget rig kultur og historie, hvilket gør det til et populært feriemål blandt ældre rejsende. Museer, parker, imponerende vartegn, og et alsidigt udvalg af restauranter. kort sagt, hvis du er pensioneret er der masser af vidunderlige måder at forkæle dig selv i enhver by i Europa. Imidlertid, meget få byer er lette at navigere og opdage for ældre rejsende. Når du planlægger din ferie i Europa, hvad enhver ældre rejsende skal overveje er dit fitnessniveau, tilgængelighed af store attraktioner og aktiviteter, den bedste transport, ud over budget og ferie varighed.

Så, vi har udvalgt et par af de bedste byer, man kan besøge i Europa, for senior rejsende. Så, er du velkommen til at følge vores rejse i 7 seniorvenlige byer i Europa.

 

1. Bedste byer i Europa at besøge for ældre rejsende: Rom, Italien

Rom er en dejlig by at besøge i Europa for ældre rejsende. I den antikke by Rom, de fleste attraktioner, hoteller, og restauranter er fuldt tilgængelige for seniorer i kørestol. Dette betyder, at byens fortove alle har ramper til kørestole, og selve byen er flad, så uanset dit kondition, du finder det meget let at gå rundt.

Mens Rom bliver ret overfyldt i højsæsonen, hvis du rejse uden for sæsonen, i efteråret, for eksempel, får du næsten fuldstændigt Rom for dig selv. Desuden, hotel- og rejsepriser falder normalt uden for sæsonen, i øvrigt, behøver du ikke bekymre dig om at leje en bil, fordi du let kunne rejse til Rom fra enhver destination i Europa med tog. Der er intet mere praktisk end togrejser i Trenitalias hurtige moderne og avancerede tog. Ud over komfort og god service på toget, du kan nyde særlige rabatter på togbilletter til seniorer.

Milano til Rom med tog

Firenze til Rom med tog

Pisa til Rom med tog

Napoli til Rom med tog

 

Rom er en af ​​de bedste byer at besøge for ældre rejsende

 

2. Milan I Italien

Duomo og Leonardo De Vincis 'Den sidste nadver' gør Milano til et paradis for kunst- og historieelskere. Ud over at være en arkitektonisk perle, Milan er meget venlig over for senior rejsende og har endda vundet en 2016 EU Access-pris. Milan er således en af ​​de bedste byer, man kan besøge i Europa for ældre rejsende.

Hvis du passerede dine 60’ere og er klar til et smukt liv, så har du en helt fantastisk tid i Milano. Det italienske køkken, det fantastiske arkitektur af basilikaer, kunstgallerier, og museer får dig til at føle dig kongelig. Når du er i Milano, du skulle bestemt deltage i en pasta madlavningskurs, fordi det aldrig er for sent at lære den perfekte pastasaus opskrift, så du kunne genskabe la dolce vita derhjemme.

Genova til Milan med Tog

Rom til Milano med tog

Bologna til Milano med tog

Firenze til Milano med tog

 

Besøg Milano Italien

 

3. Bedste byer i Europa at besøge for ældre rejsende: Bruges, Belgien

Nogle siger, at Brugge er den bedst bevarede middelalderby i Europa. Brostensbelagte gader, farverige huse, Gotisk arkitektur, alle gør Brugge til en fantastisk rejsedestination i Europa for ældre rejsende. i øvrigt, der er kanaler, hvor du kan tage et krydstogt og beundre Brugge uden at tage et skridt, en oplevelse enhver senior vil sætte pris på. Men, hvis du stadig foretrækker at opdage byen til fods, Ingen problemer, Brugge er en meget kompakt by. Så, det er perfekt til ældre rejsende på ethvert fitnessniveau.

Du skal i det mindste dedikere 3-4 dage at sejle over 80 af byens kanaler og slap af ved Minnewater søen. En anden stor aktivitet i Brugge er markedet for nogle souvenir-shopping til familien.

Hovedbanegården i Brugge handler om 10-20 minutters gang fra byens centrum, så du kan rejse hvor som helst i Belgien og England.

Bruxelles til Brugge med Tog

Antwerpen til Brugge med tog

Bruxelles til Wien med tog

Gent til Brugge med tog

 

Belgiske byer at besøge for ældre rejsende

 

4. Baden-Baden, Tyskland

Med tog fra Paris, Basel, Zürich, og München, Baden-Baden by er meget tilgængelig for ældre rejsende. Mens det ikke er en stor kosmopolitisk by som Berlin, det er indbegrebet af smukke levende. Tyskland er hjemsted for 900 spa resorts, men Baden-Baden resorts og klasse overskrider dem alle.

En spa-ferie i Baden-Baden er den perfekte feriemulighed for senior rejsende i Europa. Det rolige tempo, mineral- og mudder spa-behandlinger, smukke haver som Paradies, skab et stykke af himlen. Imidlertid, hvis du elsker at holde dig aktiv på helligdage, så er der golfbaner og sportsklubber i Baden-Baden for dig at besøge.

Ældre rejsende i Europa finder måske de fleste byer udfordrende at rejse rundt, på grund af bakker og ujævn vej. Så, det er meget vigtigt at forstå, om byen for dine drømme er den bedste til dine fysiske evner. At rejse til den rigtige seniorvenlige by i Europa er lige så vigtigt som rejseforsikring. Vores top 7 byer at besøge for senior rejsende liste indeholder de mest tilgængelige byer i Europa for seniorer.

Berlin til Baden-Baden med tog

München til Baden-Baden med tog

Zürich til Baden-Baden med tog

Basel til Baden-Baden med tog

 

 

5. Bedste byer i Europa at besøge for ældre rejsende: Berlin, Tyskland

Museer og vartegn i forbindelse med 2. verdenskrig og den kolde krig, gør Berlin til en fantastisk destination for ældre rejsende i Europa. Berlin er fladt og offentlig transport er meget god, både busser og metro. Hvis du er på et godt fitnessniveau, du kan udforske byen på en Segway-tur.

Berlins mange grønne parker er perfekte til eftermiddagsvandringer og picnic, og kunstgallerierne er en fantastisk mulighed, hvis du foretrækker en mere stille og kulturel aktivitet end at vandre i det travle centrum.

Frankfurt til Berlin med tog

København til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Berlin, Tyskland klar himmel

 

6. Amsterdam, Holland

Med sine maleriske kanaler, Amsterdam er altid en fantastisk rejsedestination for ældre rejsende i Europa. Amsterdam er en af ​​de bedste byer at besøge i Holland, takket være dens afslappede vibber og størrelse. Amsterdam er relativt lille i sammenligning med andre europæiske byer, så du behøver ikke at løbe og bekymre dig om sightseeing.

Hvis du bliver træt af den travle by, kør uden for byen til de berømte møller eller tulipanmarker, hvis du rejser om foråret. Eller hvis du er i god fysisk form, leje en cykel og at cykle rundt i den charmerende by er en fantastisk idé.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Amsterdam, Holland For seniorer

 

7. Bedste byer i Europa at besøge for ældre rejsende: Wien, Østrig

Spektakulær arkitektur, opera, og kejserlige paladser gør Wien til et fantastisk rejsemål for ældre rejsende. Hvis du har nået den periode uden bekymringer i livet, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde frugterne af hårdt arbejde, derefter kør mod Wien. i øvrigt, Wien er den anden mest tilgængelige by i Europa for ældre turister med begrænset mobilitet.

Den østrigske kaffe huser "stuer", der serverer kager og østrigsk schnitzel, garantere, at du helt sikkert får en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. For den kulturelle del af turen kan du besøge det fantastiske operahus for et show. Trods alt, Wien er hvor Mozart og Schubert komponerede deres fænomenale stykker, byen for musik og kunst.

Belvedere-paladset er et af de vigtigste steder i Wien, omgivet af blomsterhaver og springvand, det er et sted at læne sig tilbage og nyde.

Byens centrum er lige 5 minutter væk fra centralstationen. Så, hvis du ankommer fra nabolande, der er intet lettere end at rejse til Wien.

Salzburg til Wien med Tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Prag til Wien med tog

 

Østrig Byer at besøge for ældre rejsende

 

Her på Gem A Train, vi hjælper dig gerne med at finde de billigste togbilletter og rejseruter til nogen af ​​byerne på vores liste.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “7 Bedste byer i Europa at besøge for ældre rejsende” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-visit-senior-travelers/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)