Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/03/2021)

Rejser med børn kan enten være et mareridt eller den bedste tid i dit liv. Takket være vores små krævende natur og vores ønske om at forkæle dem, er der som regel ingen mellemvej. Imidlertid, der er måder for dig at gøre rejser med børn lettere for dig selv. Den bedste måde at gøre det er at sikre de unge altid har noget at gøre eller se. For at hjælpe dig med at holde dem beskæftiget, vi har samlet en liste over 5 bedste attraktioner for børn i Europa. Du kan nemt nå disse rejsemål med tog. Lad os kigge på det:

 

Attraktioner for børn i Italien

Italien tilbyder et par fantastiske attraktioner for børn, hvis de oplever historisk seværdigheder ikke ophidse dem. I Viserba forlystelsespark, de kan se seværdighederne i Italien i miniature! Parken har også en merry-go-round, legeplads, forskellige forlystelser, og en biograf. alternativt, hvis du befinder dig i Rom, du kan gå til Hydromania vand park. Lige uden for Rom, det lover et væld af dias og vand sjov, hvilket gør den perfekt til børn.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Attraktioner for børn i England

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

En af de største attraktioner for børn i England er Warner Bros. Studier Fremstilling af Harry Potter turné i London. Imidlertid, for de unge opdagelsesrejsende interesseret i vidundere natur, Londons naturhistoriske Museum er et godt valg. Der er masser af børnevenlige udstillinger, hvor de kan lære om dinosaurer og den solsystem. Det er en stor erfaring der gør London værd at besøge til familier.

 

Attraktioner for børn i Holland

Amsterdam normalt ikke anbefales som en familievenlig bestemmelsessted, men det betyder ikke, det kan ikke være på den måde. For børn, måske den mest spændende placering er Naturens Mester eller kunstnere. Det er en massiv zoologisk have komplet med et akvarium, legepladser, Zoologisk Museum, og et planetarium. Den er udstyret med mere end 900 dyrearter!

alternativt, du kan gå til Efteling i Kaatsheuvel. Det er største forlystelsespark i landet, med en fantasi tema og fokus på myter og legender. Der er mange forlystelser og underholdning for børn, der er glade for eventyr.

 

 

Belgien

Når det kommer til underholdning for børn, Belgien tilbyder sin forlystelsespark, Plopsaland. Det er farverigt, fuld af rutschebaner og legepladser, og har en bred vifte af temaer for hvert barn til at nyde. Det har også en gård med dyr, som børnene kan besøge, samt et teater og bådture.

Antwerpen til De Panne Tog

Bruxelles til De Panne Tog

 

 

Frankrig

Disneyland France

 

En af de mest berømte attraktioner for børn er uden tvivl Disneyland. Det bliver ikke bedre end den i Paris. Det er den mest populære forlystelsespark i hele Europa for en grund. Der er fem temaområder, samt mange forlystelser og attraktioner. Nogle af dem omfatter Parc Asterix, Piraterne fra Caribien, Buzz Lightyear Laser Blast og det er en lille verden. Et besøg i Paris og Frankrig med børn er ikke komplet uden Disneyland.

Paris til Disneyland Marne-la-Valle Tog

Bruxelles til Disneyland Marne-la-Valle Tog

 

Klar til at få en uforglemmelig ferie med hele familien? Besøg nogle af de 5 bedste attraktioner for børn i Europa fra vores liste, og du har en blast. Sørg for at planlægge din ferie og bestille dine togbilletter en gang!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-attractions-kids-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)