Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Hvis du undrer dig over, hvor man kan finde de bedste museer i Europa, vi har du dækket! Om det er kunst, national, eller naturlig historie, museerne fra vores liste vil ikke undlade at forbløffe dig.

Hvad er mere, du kan nå alle disse destinationer med tog Hvis du er på udkig efter overkommelige rejseformer. Lad os få et nærmere kig på de bedste museer i Europa, og hvor man kan finde dem:

 

Louvre-museet, Paris, Frankrig

Louvre kan være en af ​​de mest berømte museer i Europa og verden. Det er den største, dækker et område af 72,735 meter kvadreret. Dette fantastiske museum er hjemsted for mere end 35,000 poster og er en af ​​de seværdigheder i Paris. Du er nødt til at besøge det, hvis du rejser til Paris med tog!

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

 

Venaria Reale, Torino, Italien

Navnet på denne palads stammer fra det latinske Den kongelige jagt er, betyder ”kongelig jagt”. I det 17. og 18. århundrede, Det var en base for jagt ekspeditioner Hertug Charles Emmanuel II. Nu slottet fortryller moderne besøgende med sin barok-stil skønhed. Du kan ikke gå glip af det, hvis du befinder dig i Torino.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

Museet ved Stream, Antwerpen, Belgien

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museet ved Stream eller MAS er den største museum i Antwerpen. Hvis du er på udkig efter en panoramisk udsigt, Der er fri adgang til tagterrasse af museet. Komplekset af MAS har også en restaurant og en cafe under det. Museet selv er dejlige og et besøg værd, hvis du er i Antwerpen.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

bibelske, Amsterdam, Holland

En anden museum i Holland, det bibelske museum ligger i Amsterdam. Det er en af ​​de bedste museer i Europa, hvis du ønsker at lære mere om Bibelen. At besøge Bijbels hjælper os med at forstå Bibelens betydning og indflydelse på det hollandske samfund. Det er uden tvivl en unik museum, velegnet til dem, der elsker religiøs historie.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Kunsthistorisk Museum, Wien, Østrig

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum er den bedst kendte kunstmuseum i Østrig, også kendt som Museum of Fine Arts. Nogle af sine mest berømte skærme omfatter værker af Rembrandt, Michelangelo, Raphael, og Rubens. Det har været fantastisk for kunstelskere med smuk kunst siden åbningen i 1891. nogen besøger Wien med tog bør træffe foranstaltninger for at se Kunsthistorisches Museum.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

MACHmit Børn Museum, Berlin, Tyskland

For rejsende med børn, det bliver ikke bedre end det MACHmit Børn Museum Tyskland. Hvis du befinder dig i Berlin, Sørg for at tjekke ud MACHmit og dets bred vifte af attraktioner. De er velegnede til voksne samt, med mange spændende aktiviteter såsom en kunst laboratorium, print værksted, og klatring labyrint.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Skansen Frilandsmuseum, Stockholm, Sverige

Skansen frilandsmuseum var den første af sin art i Sverige. Den åbnede i 1891 og er vokset til at være den mest berømte museum i Stockholm. En pragtfuld udsigt fra Royal Djurgarden er bonussen ved at besøge Skansen. Og for dem, der elsker at se Skandinavien-indfødte dyr, der er en zoologisk have der viser dem.

 

 

De bedste museer i Europa venter på dig. Hvis du er klar til at gå, bestille dine togbilletter nu og nyd turen!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)