Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 30/07/2021)

Når du hører udtrykket steakhouse, straks tænker du enten på USA eller Europa. Imidlertid, disse er ikke de eneste steder at opdrætte kvæg og spise bøf. Wagyu og Kobe, som betragtes som de bedste oksekødsudskæringer i verden, stammer fra Japan. i øvrigt, steder som Portugal og Argentina fortjener særlig omtale.

Græsfodret kvæg i en bestemt region vil have en udsøgt smag, der er specifik for den specifikke region. Have sagt, at, et saftigt stykke bøf er valgmuligheden for et flertal af kødelskere. Vi har kurateret denne liste over 10 Verdens bedste steakhouses, som skal være på din bucket list hvis bøf er en af ​​dine yndlingsfødevarer.

 

1. Goodman Steakhouse, London

Blandt de bedste steakhouse i verden, Goodman er oprindeligt fra New York. Goodman åbnede filialen i London i 2008, og franchisen er siden blevet udvidet til yderligere tre placeringer.

Restauranten er tildelt en Michelin-stjerne og er elsket af sine kunder på grund af dens læder- og træacenter, der efterligner en New York-stemning. Kunder får mulighed for at vælge mellem Spanien, UK, eller amerikanske nedskæringer. Restauranten ælder sit kød på stedet og sætter en ære i dets ribben.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Mancy's Steakhouse, Toledo

Mancy's Steakhouse i Toledo, Ohio, er en af ​​de legendariske virksomheder. Steakhouse blev etableret i 1921 og, hvis de lokale skal troes, fortsætter med at være pakket siden dag 1, selv på en hverdag. Det tilrådes at kontrollere Toledo vejrradar før du tager derud, da du måske skal vente lidt med at komme ind.

Bedst at vælge en dag, hvor vejret i Toledo er behageligt, og ventetiden udenfor øger kun forventningen om, hvad der er dig indeni, ikke tvinge dig til at trække dig tilbage et andet sted. Mancy's steakhouse serverer USDA-certificeret Angus, og Angus Prime Steaks, der er ældede og slagte på stedet. Regelmæssigt sværger også ved den skaldyr, der serveres her, især Alaskan King Crab og Australian Hummer.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Af Wolfgang Puck, Singapore

Wolfgang Puck behøver ingen introduktion. Den østrigsk-fødte amerikanske berømthedskok og restauratør åbnede sin første asiatiske restaurant kaldet CUT i Marina Bay Sands, Singapore, i 2010. Lige siden CUT-imperiet har udvidet sig globalt, men filialen i Singapore er fortsat den bedste.

Beskyttere kan nyde verdensklasse Kobe, 300-dag korn-fodret Angus, eller A5 Wagyu. Denne virksomheds specialitet er en række interne saucer og en omfattende vinindsamling, der passer godt til ethvert førsteklasses stykke bøf.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokyo, Japan

Aragawa i Tokyo er et af de dyreste steakhouse i verden. Restauranten med Michelin-stjerne er kendt for sin kok – Yamada Jiro, der kun serverer det bedste Kobe -oksekød i verden.

USP for denne restaurant er, at den opdrætter sin flok renrasede Tajima-kvæg siden åbningen i 1967. Den fremragende kvalitetskontrol og det bedste valg af pakken, der serveres, gør Aragawa til en luksus spisemulighed.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, New York

Denne familiedrevne virksomhed er stolt af sin USDA førsteklasses certificering af oksekød. De importerer det bedste kød fra Midtvesten og tørrer det på stedet. Denne ene Michelin-stjerne restaurant er også den ældste, er blevet etableret i 1887.

Stedet betragtes som et ikon for spisestuen i New York City og en overgangsritual af mange. Porterhouse bøf, tørre på lokaler til 28 dage, er en anbefalet ret med en side af tyske stegte kartofler og interne saucer.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

6. Antica Osteria Nandone, Toscana

Køres af Paolo Mugnai i Toscana, Antica Osteria åbnede sine døre i 2007 og har en rustik, gammeldags fornemmelse af en førsteklasses madoplevelse. Restauranten er kendt for sin Bistecca Alla Fiorentina, en italiensk bøf lavet af kalvekød eller kvie og en afgørende ret i det toscanske køkken.

Højdepunktet i madoplevelsen i Antica Osteria er kokken, der forbereder det udbenede kød lige foran dig ved hjælp af intet andet end toscansk olivenolie og lidt havsalt.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

 

7. Gibsons Bar & Steak House, Chicago

I Chicago, Gibsons Bar og Steakhouse er stolte af at være den første restaurantkæde i landet, der modtager deres egne USDA certificering til Prime Angus -oksekød.

Restauranten er kendt for sit Black Angus kvæg, majs-fodret til 120 dage og derefter tørre i alderen til 40 dage. Lokalbefolkningen her i Chicago sværger ved WR's Chicago skåret kød, dobbeltbagte kartofler på siden, og det berømte Gibsons krydderisalt.

 

8. Grillhuset, Johannesburg

Grillhuset i Johannesburg betragtes som det bedste steakhouse i Sydafrika. Grillhuset i New York-stil er kendt for at servere krydderi-filet i verdensklasse og fremragende ribben ledsaget af premium single malt og lokale vine.

Dette sted er berømt for sin langsomt ristede prime rib, som er brændt ved lav flamme fra hvor som helst mellem ni og 12 timer. Andre specialiteter på stedet inkluderer T-bone og rump. Hvad der adskiller denne restaurant er premium sydafrikanske oksekødssteaks sammen med fremragende servicepersonale.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, Buenos Aires, Argentina

Som vi nævnte i introen, Argentina er en af ​​de bedste regioner til at producere ømt og saftigt oksekød med regionsspecifik smag. La Cabana er en af ​​de mest berømte restauranter i Buenos Aires, beliggende i byens fineste beliggenhed.

Restauranten serverer bøffer til morgenmad, frokost, og middag. Nogle lette anbefalinger inkluderer deres T-bone bøf, baby oksekød, oksehøjreb, og tynde ribben. Restauranten tilbyder også en omfattende samling af lokal fin vin, der passer til din bøf.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

10. Caprice, Leon, Spanien

El Capricho i Leon, Spanien, betragtes som en pilgrimsrejse af kødelskere, da det er helt uden for de slagne spor, væk fra de mest populære turistattraktioner i Spanien. Beliggende i Leon, El Capricho drives af Jose Gordon, en restauratør, kok, og landmand.

Restauranten er kendt for sit kød opdrættet af okser og gamle køer fra den iberiske halvø mellem syv og tretten år.. En gang slagtet, oksekødet er tørre til 160 dage, hvilket er meget højere end normen. Patrons kan nyde T-bone, entrecote, eller mørbrad grillet til perfektion på en åben ildgrill, parret med et glas fremragende lokal vin.

Dette afslutter vores liste over verdens top 10 bedste steakhouses. Hvis du betragter dig selv som en bøf elsker, hver eneste af disse burde være på din bucket -liste.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

Her på Gem A Train, vi hjælper dig gerne med at planlægge en madtur til 10 Verdens bedste steakhouses.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “10 bedste steakhouses i verden” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Rul lidt ned for at se Koden)