Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/07/2021)

Kun kuulet sanan pihviravintola, heti ajattelet joko Yhdysvaltoja tai Eurooppaa. kuitenkin, nämä eivät ole ainoita paikkoja karjan kasvattamiseen ja pihvin nauttimiseen. Wagyu ja Kobe, joita pidetään maailman parhaimpana naudanlihan leikkauksena, ovat peräisin Japanista. Lisäksi, paikat, kuten Portugali ja Argentiina, ansaitsevat erityisen maininnan.

Tietyn alueen ruoholla syötetyillä nautakarjoilla on hieno maku, joka on ominaista kyseiselle alueelle. Sanottuani, mehukas pihvin leikkaus on vaihtoehto useimmille lihan ystäville. Olemme kuratoineet tämän luettelon 10 Maailman parhaat pihviravintolat, jonka pitäisi olla sinun bucket list jos pihvi on yksi lempiruokistasi.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Sen Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Goodman -pihviravintola, Lontoo

Maailman parhaiden pihviravintoloiden joukossa, Goodman on kotoisin New Yorkista. Goodman avasi Lontoon sivuliikkeen vuonna 2008, ja franchising on laajentunut vielä kolmeen paikkaan siitä lähtien.

Ravintolalle on myönnetty Michelin-tähti, ja sen suojelijat ovat rakastaneet sitä New Yorkin tunnelmaa jäljittelevien nahka- ja puuosiensa vuoksi. Asiakkaat saavat mahdollisuuden valita Espanjasta, UK, tai Yhdysvaltain leikkauksia. Ravintola vanhenee lihansa paikan päällä ja on ylpeä kylkiluusta.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Mancyn pihviravintola, Toledo

Mancyn pihviravintola Toledossa, Ohio, on yksi legendaarisista laitoksista. Pihviravintola perustettiin vuonna 1921 ja, jos uskotaan paikallisiin, on edelleen pakattu päivästä lähtien 1, jopa arkipäivänä. On suositeltavaa tarkistaa Toledon säätutka ennen lähtöä sinne, koska joudut ehkä odottamaan vähän päästäksesi sisään.

Paras valita päivä, jolloin Toledon sää on miellyttävä, ja odotus ulkona lisää vain ennakointia siitä, mitä sinulle kuuluu sisäpuolella, ei pakota sinua vetäytymään muualle. Mancyn pihviravintola palvelee USDA-sertifioitua Angusia, ja Angus Prime Steaks, jotka ovat ikääntyneitä ja teurastettuja paikan päällä. Vakituiset vannovat myös täällä tarjoiltavia mereneläviä, erityisesti Alaskan kuningasrapu ja australialainen hummeri.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Tekijä Wolfgang Puck, Singapore

Wolfgang Puck ei tarvitse esittelyä. Itävallassa syntynyt amerikkalainen julkkis kokki ja ravintoloitsija avasi ensimmäisen aasialaisen ravintolansa nimeltä Leikkaa Marina Bay Sandsissa, Singapore, sisään 2010. Siitä lähtien kun CUT-imperiumi on laajentunut maailmanlaajuisesti, mutta Singaporen haara on edelleen paras.

Asiakkaat voivat nauttia maailmanluokan Kobesta, 300-päiväjyväinen Angus, tai A5 Wagyu. Tämän laitoksen erikoisuus on joukko sisäisiä kastikkeita ja laaja viinikokoelma, joka sopii hyvin mihin tahansa pihvin pääleikkaukseen.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokio, Japani

Tokiossa sijaitseva Aragawa on yksi kalleimmista pihviravintoloista maailmassa. Michelin-tähdellä palkittu ravintola tunnetaan kokistaan – Yamada Jiro, joka palvelee vain maailman parasta Kobe -naudanlihaa.

Tämän ravintolan USP on se, että se kasvattaa puhdasrotuisten Tajima-karjalaumojen avaamisensa jälkeen 1967. Erinomainen laadunvalvonta ja tarjoiltavan pakkauksen paras valinta tekevät Aragawasta ylellisen ruokailuvaihtoehdon.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, New York

Tämä perheomisteinen yritys on ylpeä USDA-naudanlihan sertifioinnistaan. He tuovat parasta lihaa keskilännestä ja kuivasta iästä lihan tiloissa. Tämä yksi Michelin-tähdellä palkittu ravintola on myös vanhin, perustettu vuonna 2004 1887.

Paikkaa pidetään New Yorkin ruokailutilan kuvakkeena ja monien kulkemisen rituaalina. Porterhouse-pihvi, kuiva-ikäinen tiloissa 28 päivää, on suositeltava ruokalaji, jossa on saksalaisia ​​paistettuja perunoita ja talon sisäisiä kastikkeita.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

6. Antica Osteria Nandone, Toscana

Paolo Mugnai johtaa Toscanassa, Antica Osteria avasi ovensa vuonna 2007 ja on maalaismainen, vanhan maailman tunnelma huippuluokan ruokailukokemuksesta. Ravintola on tunnettu Bistecca Alla Fiorentinastaan, italialainen pihvi, joka on valmistettu vasikanlihasta tai hiehoista ja tärkeä ruokalaji Toscanan keittiössä.

Antica Osterian ruokailukokemuksen kohokohta on kokki, joka valmistaa luullisen lihan aivan edessäsi käyttämällä vain toscanalaista oliiviöljyä ja vähän merisuolaa.

Milano Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

 

7. Gibsons-baari & Pihviravintola, Chicago

Chicagossa, Gibsons Bar ja Steakhouse ovat ylpeitä siitä, että he ovat maan ensimmäinen ravintolaketju, joka saa omansa USDA-sertifikaatti Prime Angus -lihalle.

Ravintola on tunnettu Black Angus -karjasta, maissi ruokitaan 120 päivää ja sitten kuiva-vanhentanut tiloissa 40 päivää. Paikalliset täällä Chicagossa vannovat WR: n Chicagon leikkaaman lihan, kaksinkertaiset paistetut perunat, ja kuuluisa Gibsons-maustesuola.

 

8. Grillhouse, Johannesburg

Johannesburgin Grillhouse-ravintolaa pidetään Etelä-Afrikan parhaana pihviravintolana. New York -tyylinen grillitalo tunnetaan maailmanluokan maustekuoresta fileestä ja erinomaisista kylkiluista sekä ensiluokkaisista yksittäisistä mallasista ja paikallisia viinejä.

Tämä paikka on kuuluisa hitaasti paahdetusta pääkylkistään, joka on paahdettu matalalla liekillä mistä tahansa yhdeksästä 12 tuntia. Muita paikan erikoisuuksia ovat T-luu ja rumpu. Tämän ravintolan erottaa eteläafrikkalaiset naudanlihapihvit sekä erinomainen palveluhenkilöstö.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, Buenos Aires, Argentiina

Kuten mainitsimme johdannossa, Argentiina on yksi parhaista alueista tuottaa lempeää ja mehukasta naudanlihaa, jolla on aluekohtainen maku. La Cabana on yksi Buenos Airesin tunnetuimmista ravintoloista, sijaitsee kaupungin ylellisimmällä paikalla.

Ravintolassa tarjoillaan pihvejä aamiaiseksi, lounas, ja illallinen. Joitakin helppoja suosituksia ovat heidän T-luupihvi, baby beef, prime kylkiluun, ja ohuet nauharivat. Ravintola tarjoaa myös laajan kokoelman paikallisia hienoja viinejä, jotka sopivat pihviisi.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

10. Caprice, Leon, Espanja

El Capricho Leonissa, Espanja, lihan ystävien mielestä pyhiinvaellusmatka, koska se on täysin syrjässä, kaukana suosituimmista matkailukohteita Espanjassa. Sijaitsee Leonissa, El Caprichoa johtaa Jose Gordon, ravintoloitsija, kokki, ja maanviljelijä.

Ravintola on tunnettu Iberian niemimaalta peräisin olevista häristä ja vanhoista lehmistä kasvatetusta lihasta seitsemän - kolmetoista vuoden ikäisenä. Kun teurastettu, naudanliha kuivataan 160 päivää, mikä on paljon korkeampi kuin normi. Asiakkaat voivat nauttia T-luista, entrecote, tai ulkofileetä, joka on grillattu täydellisesti avotulen grillissä, yhdistettynä lasilliseen erinomaista paikallista viiniä.

Tämä viimeistelee luettelomme maailman parhaista 10 parhaat pihviravintolat. Jos pidät itseäsi pihvin rakastajana, jokaisen näistä pitäisi olla ämpäri listallasi.

Dijon - Provence junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

täällä Save A Train, autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ruokamatkan kohteeseen 10 Maailman parhaat pihviravintolat.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”Maailman 10 parasta pihviravintolaa” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)