Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 30/07/2021)

När du hör ordet steakhouse, omedelbart kommer du att tänka på antingen USA eller Europa. dock, det här är inte de enda platserna för att uppfödda nötkreatur och äta biff. Wagyu och Kobe, som anses vara de bästa nötköttstyckena i världen, härstammar från Japan. Dessutom, platser som Portugal och Argentina förtjänar särskilt omnämnande.

De gräsmatade boskapen i en viss region kommer att ha en utsökt smak som är specifik för den specifika regionen. Med det sagt, en saftig skärning av biff är alternativet för en majoritet av köttälskare. Vi har samlat den här listan över 10 Världens bästa stekhus, som borde vara på din bucket list om biff är en av dina favoriträtter.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Goodman Steakhouse, london

Bland de bästa stekhusen i världen, Goodman kommer ursprungligen från New York. Goodman öppnade filialen i London i 2008, och franchisen har expanderat till ytterligare tre platser sedan dess.

Restaurangen har tilldelats en Michelin-stjärna och är älskad av sina kunder på grund av dess läder- och träacenter som efterliknar en New York-atmosfär. Kunderna har möjlighet att välja mellan Spanien, Storbritannien, eller amerikanska nedskärningar. Restaurangen åldrar sitt kött på plats och är stolt över sitt revben.

Amsterdam till London med ett tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Mancy's Steakhouse, Toledo

Mancy's Steakhouse i Toledo, Ohio, är en av de legendariska anläggningarna. Steakhouse grundades år 1921 och, om lokalbefolkningen ska tros, fortsätter att vara packad sedan dag 1, även på en vardag. Det rekommenderas att kontrollera Toledo väderradar innan du ger dig ut där eftersom du kanske måste vänta lite för att komma in.

Bäst att välja en dag när vädret i Toledo är trevligt, och väntan ute kommer bara att öka förväntningarna på vad som passar dig på insidan, tvinga dig inte att dra dig tillbaka någon annanstans. Mancy's steakhouse serverar USDA Certified Angus, och Angus Prime Steaks som är åldrade och slaktade på plats. Normala svär också vid skaldjur som serveras här, särskilt Alaskan King Crab och Australian Lobster.

Florens till Milano med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Milano till Florens med ett tåg

Venedig till Milano med ett tåg

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Av Wolfgang Puck, Singapore

Wolfgang Puck behöver ingen introduktion. Den österrikiskt födda amerikanska kändiskocken och restauratören öppnade sin första asiatiska restaurang CUT i Marina Bay Sands, Singapore, i 2010. Ända sedan CUT-imperiet har expanderat globalt, men filialen i Singapore fortsätter att vara bäst.

Beskyddare kan njuta av Kobe i världsklass, 300-dag kornmatade Angus, eller A5 Wagyu. Denna anläggning specialiserar sig på en rad såser och en omfattande vinsamling som passar bra med alla bästa biffdelar..

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokyo, japan

Aragawa i Tokyo är ett av de dyraste stekhusen i världen. Den Michelin-stjärniga restaurangen är känd för sin kock – Yamada Jiro, som bara serverar det bästa Kobe -nötköttet i världen.

USP för denna restaurang är att den höjer sin flock renrasiga Tajima-boskap sedan den öppnades 1967. Den utmärkta kvalitetskontrollen och det bästa valet i förpackningen som serveras gör Aragawa till ett lyxigt middagsalternativ.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, New York

Det här familjeägda företaget är stolt över sin certifiering av USDA prime beef. De importerar det bästa köttet från mellanvästern och torkar det på platsen. Den här en Michelin-stjärniga restaurangen är också den äldsta, har etablerats i 1887.

Platsen betraktas som en ikon för matplatsen i New York och en övergångsrit av många. Porterhouse-biffen, torr åldras lokaler för 28 dagar, är en rekommenderad maträtt med en sida av tysk stekt potatis och intern såser.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

6. Antica Osteria Nandone, Toscana

Drivs av Paolo Mugnai i Toscana, Antica Osteria öppnade sina dörrar i 2007 och har en rustik, gammaldags känsla för en förstklassig middagsupplevelse. Restaurangen är känd för sin Bistecca Alla Fiorentina, en italiensk biff gjord på kalvkött eller kviga och en avgörande maträtt i det toskanska köket.

Höjdpunkten i middagsupplevelsen i Antica Osteria är kocken som förbereder köttet direkt innanför dig med inget annat än toskansk olivolja och lite havssalt.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Pisa till Rom med tåg

Neapel till Rom med ett tåg

 

 

7. Gibsons Bar & Steak House, chicago

I Chicago, Gibsons Bar och Steakhouse är stolta över att vara den första restaurangkedjan i landet som får sina egna USDA-certifiering för Prime Angus -nötkött.

Restaurangen är känd för sina Black Angus-nötkreatur, majsmatad för 120 dagar och sedan torka åldras på platsen för 40 dagar. Lokalbefolkningen här i Chicago svär vid WR: s Chicago-kött, dubbelbakade potatisar på sidan, och det berömda Gibsons kryddssalt.

 

8. Grillhuset, Johannesburg

Grillhuset i Johannesburg anses vara det bästa steakhuset i Sydafrika. Grillhuset i New York-stil är känt för att servera kryddkorvfilé i världsklass och utmärkta revben tillsammans med premium single malt och lokala viner.

Den här platsen är känd för sin långsamt rostade prime rib, som rostas på låg låga var som helst mellan nio till 12 timmar. Andra specialiteter på platsen inkluderar T-ben och gump. Det som skiljer ut denna restaurang är premium sydafrikanska nötkött biffar tillsammans med utmärkt servicepersonal.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med ett tåg

Berlin till Prag med ett tåg

Wien till Prag med ett tåg

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, BUENOS AIRES, argentina

Som vi nämnde i introduktionen, Argentina är en av de bästa regionerna för att producera ömt och saftigt nötkött med regionspecifik smak. La Cabana är en av de mest berömda restaurangerna i Buenos Aires, ligger i stadens finaste läge.

Restaurangen serverar biffar till frukost, lunch, och middag. Några enkla rekommendationer inkluderar deras T-benbiff, babybiff, prime rib, och tunna remsor. Restaurangen erbjuder också en omfattande samling av lokalt fint vin som passar din biff.

Frankfurt till Berlin med ett tåg

Leipzig till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

 

10. Nyck, Leon, spanien

El Capricho i Leon, spanien, anses vara en pilgrimsfärd av köttälskare eftersom det är helt utanför misshandlad spår, bort från de mest populära turistattraktioner i Spanien. Beläget i Leon, El Capricho drivs av Jose Gordon, en restauratör, kock, och bonde.

Restaurangen är känd för sitt kött uppfödt från oxar och gamla kor från den iberiska halvön mellan sju och tretton år.. En gång slaktad, nötköttet är torråldrat för 160 dagar, vilket är mycket högre än normen. Beskyddare kan njuta av T-ben, entrecote, eller ostfilé grillad till perfektion på en öppen eldgrill, parat med ett glas utmärkt lokalt vin.

Detta avslutar vår lista över världens topp 10 bästa stekhus. Om du ser dig själv som en biffälskare, var och en av dessa borde finnas på din hinklista.

Dijon till Provence med tåg

Paris till Provence med ett tåg

Lyon till Provence med ett tåg

Marseilles till Provence med ett tåg

 

Här på Spara A Train, Vi hjälper dig gärna med att planera en matresa till 10 Världens bästa stekhus.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 bästa stekhus i världen" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)