För en tågbiljett NU

Billiga SNCB tågbiljetter och resepriser

Här kan du hitta all information om Billiga SNCB-tågbiljetter och SNCB resepriser och fördelar.

 

ämnen: 1. SNCB med tåghöjdpunkter
2. Om SNCB 3. Bästa insikter för att få en billig SNCB-tågbiljett
4. Hur mycket kostar SNCB-biljetter 5. Varför är det bättre att ta SNCB-tåg, och inte resa med flygplan
6. Vad är skillnaden mellan första och andra klassen? 7. Finns det ett SNCB-abonnemang
8. Hur länge innan SNCB avgår för att anlända 9. Vad är SNCB-tågtabellen
10. Vilka stationer betjänas av SNCB 11. SNCB FAQ

 

SNCB med tåghöjdpunkter

  • Det nationella tågföretaget, SNCB, serverar 244 miljoner passagerare årligen.
  • Varje dag, det nationella tågföretaget tar 61 tusen människor inom Belgien och till deras destinationer över hela Europa.
  • Det nationella järnvägsbolaget är Belgiens största mobiloperatör i landet.

Om SNCB

Belgiens nationella järnvägsföretag, SNCB, grundades i 1926.

SNCB erbjuder järnvägstjänster inom Belgien och över hela Europa. Med rätt biljett, du kan besöka det bästa semesterplatser i Europa. Med olika kategorier av biljetter och kortabonnemang, SNCB tillgodoser allas behov.

Tåg går ofta i Bryssel – Gent, Antwerpen – begagnade, bryssel – Namur. Du kan också komma till grannländer inom Europa med SNCB-tåg.

Över hela företaget, nära 20,000 anställda som arbetar på järnvägs- och bussnätverk ser till att passagerare säkert når sina destinationer varje dag.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter tågbiljetter för SNCB

Spara ett tåg iPhone iOS-app

Spara en tåg Android-app

 

Rädda ett tåg

Ursprung

Destination

Avgångsdatum

Återlämningsdatum (Valfri)

Vuxen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Bästa insikter för att få en billig SNCB-tågbiljett

siffra 1: Beställ dina SNCB-biljetter i förväg så mycket du kan

Priset av SNCB-tågbiljetter stiger när resedagen närmar sig. Du kan spara lite pengar genom att boka dina SNCB-tågbiljetter så långt som möjligt från avresedagen. SNCB-tågbiljetter är tillgängliga så tidigt som 3 till 6 månader före tågavgång. Att boka tidigt garanterar att du får de mest kostnadseffektiva SNCB-tågbiljetterna. De är också begränsade i antal, så ju tidigare du beställer, desto billigare för dig. För att spara pengar på SNCB-tågbiljetter, köp dina biljetter ASAP.

siffra 2: Res med SNCB under lågtrafikperioder

SNCB-tågbiljetter är billigare under lågperiodperioderna, i början av veckan, och under dagtid. Du kan vara säker på att få billigare tågbiljetter inom veckan. På tisdag, onsdag, och torsdag, SNCB-tågbiljetter är de mest ekonomiska. På grund av mängden affärsresenärer som pendlar till jobbet på morgonen och kvällen, tågbiljetter kostar mer under dessa timmar. Det är mycket billigare att resa när som helst mellan eftermiddagen och före kvällspendeln. Helger är en annan toppperiod för tåg, särskilt på fredagar och lördagar. SNCB: s tågbiljettpriser ökar också allmänna helgdagar och skolhelger.

siffra 3: Beställ dina biljetter till SNCB när du är säker på ditt resschema

SNCB-tåg är i hög efterfrågan, och med liten konkurrens, de är för närvarande det bästa valet för tåg i Belgien. SNCB har råd att ställa in tågbiljettbegränsningar som de har som förbjuder biljettbyte eller återbetalning såvida det inte är affärstypen biljett. Även om det fortfarande finns forumwebbplatser där du kan sälja dina biljetter begagnade till människor, SNCB tillåter inte begagnad biljettförsäljning. Hur hjälper detta dig att spara pengar? Beställ din biljett endast när du är säker på att ditt schema skulle spara dig från att boka en biljett två gånger eftersom något kom upp och du inte kunde använda den ursprungliga biljetten.

siffra 4: Köp dina SNCB-biljetter på Save A Train

Spara ett tåg har det största, Det bästa, och de billigaste erbjudandena för tågbiljetter i Europa. Vår relation med många järnvägsoperatörer, tågbiljettkällorna, och vår kunskap om teknikalgoritmerna ger Save A Train tillgång till de billigaste tågbiljettavtalen. Vi erbjuder inte bara billiga tågbiljett erbjudanden för SNCB ensam; Vi erbjuder samma för andra alternativ till SNCB och vi är stolta över den bästa kundservicen på järnvägsmarknaden.

Bryssel till Antwerpen tågpriser

Amsterdam till Antwerpen tågpriser

Lille till Antwerpen tågpriser

Paris till Antwerpen tågpriser

 

SNCB Train in Station

 

Hur mycket kostar SNCB-biljetter?

SNCB-biljetter börjar från € 2,5 till så mycket som € 20 för en enda tågresa. De priset på en SNCB-tågbiljett beror på vilken typ av biljett du köper och när du väljer att resa:

Enkelbiljett Rundresa
Standard € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Första klass € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Varför är det bättre att ta SNCB-tåg, och inte resa med flygplan

1) Du anländer till centrum. Detta är en fördel med SNCB-tåg jämfört med flygplan. SNCB-tåg och alla andra tågresor var som helst i stad till centrum av nästa stad. Det sparar tid och kostnader för en hytt från flygplatsen till stadens centrum. Med tågstopp, det är lättare att komma till var du än är i staden. Det spelar ingen roll var du reser ifrån, bryssel, Antwerpen, begagnade, eller Liege, centrumstopp är en stor fördel med SNCB-tåg!

2) Att resa med flygplan kräver att du är på flygplatsen minst flera timmar innan din flygtid. Du måste gå igenom säkerhetskontroller innan du får gå ombord på planet. Med SNCB-tåg, du måste bara vara på stationen mindre än 30 minuter i förväg. När du också tänker på den tid det tar dig att pendla från flygplatsen till stadens centrum, du kommer att inse att SNCB-tåg är bättre när det gäller total restid.

3) På ytan, priset på SNCB-tågbiljetter verkar vara dyrare än budgetbiljetter. i alla fall, när du jämför alla inblandade avgifter, SNCB-tågbiljetter har ett bättre pris. Med andra kostnader som bagageavgifter som du inte behöver betala på tåg, reser med SNCB är säkert det bästa.

4) Tågen är mer miljövänliga när du jämför tåg och flygplan, tåg skulle komma ut på toppen. Flygplan förorenar kraftigt atmosfären med de höga kolnivåerna de avger. Tåg i jämförelse ger ut mycket mindre kolföroreningar än flygplan.

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Halle två Brugge Tåg

Gent till Brygge Tåg

 

Vad är skillnaden mellan första och andra klassen?

Det finns olika klasser av SNCB-biljetter för olika budgetar och typer av resenärer. Du kan köpa standardbiljetten för första eller andra klass. Till exempel, 2: a klassen passar bättre för långa resor och budgetresenärer. Men om du letar efter en plats att sträcka på benen eller om du är en affärsresenär och vill arbeta medan du reser, då är första klass perfekt för dig.

 

 

Finns det ett SNCB-abonnemang?

För medborgare i Belgien, det finns olika typer av prenumerationer, den obegränsade säsongsbiljetten, och standardsäsongen. För Internationals föreslår vi att du köper en lång tid i förväg och då har du det billigaste alternativet.

Båda korten kan köpas på:

– SNCB-biljetträknare.

– SNCB-app.

Standard SNCB-biljetter:

Standardbiljetten är den mest flexibla tågbiljetten som SNCB erbjuder. Således, du kan resa var som helst i Belgien med en vanlig tågbiljett. Observera att standardbiljetter köpts online, kan inte ersättas. i alla fall, om det har skett en förändring av planerna, du kan återbetala eller byta ut biljetten i biljettdisken. Dessutom, denna tjänst är tillgänglig, en dag före ditt avresedatum, eller för 30 minuter efter att du har köpt biljetten.

Stor familjebiljett

Alla familjemedlemmar kan få fantastiska rabatter på SNCB-biljetter. Till exempel, barn under 12 resa gratis, och upp till 50% på standardbiljetter för vuxna och barn över 12. Dessutom, med den här biljetten, du kan resa på alla SNCB-tåg.

Detta kort är giltigt i kombination med ett fotokort, som borde innehålla innehavarens ålder.

Standard säsongsbiljett

Belgiska medborgare kan köpa Standard säsongsbiljett, och njut av obegränsade resor på samma rutt. Med andra ord, till priset av 10 månaders prenumeration, de kan resa i båda riktningarna så många gånger de vill.

Weekendbiljett

Helgbiljetten är giltig fredag-söndag, med en 50% rabatt på valfri destination i Belgien. Så, börjar vid 7 klockan fredag, du kan resa var som helst över Belgien, i första eller andra klass. Dessutom, dessa speciella villkor sträcker sig till helgdag också.

Bryssel till Gent tågpriser

Antwerpen till Gent tågpriser

Halle till Gent tågpriser

Brygge till Gent tågpriser

 

Hur länge innan SNCB avgår för att anlända?

Det är svårt att exakt exakt, men Save A Train rekommenderar att du kommer fram 30 minuter före avgångstiden. Med den här tidsramen, du kommer också att ha tillräckligt med tid att handla saker du behöver gör din tågresa så bekväm som möjligt.

 

Vad är SNCB-tågtabellen?

Du kan ta reda på det i realtid på vår hemsida på Rädda ett tåg SNCB-tågschemat, Skriv bara in din aktuella plats och önskade destination, och vi skulle visa dig informationen.

Bryssel till Liege tågpriser

Antwerpen till Dinant tågpriser

Gentant till Dinant tågpriser

Liege till Dinant tågpriser

 

Vilka stationer betjänas av SNCB?

SNCB-stationen i Bryssel är Bryssel – Central, som ligger i hjärtat av Belgien.

En annan central SNCB-station ligger i Antwerpen, SNCB-tåg avgår och anländer från Antwerpens centralstation, nära det vackra Blue Astrid hotellet. Antwerpen centrala är näst mest trafikerade tågstation i Belgien.

SNCB-tåg avgår i Gent från Gent Saint Pieters station, som är den tredje största staden i Belgien och den största i Flandern.

Liege, Liege Guillemins är SNCB: s centrala järnvägsstation. Därför, Liège tågstation ansluter Belgien till angränsande länder, vilket gör den till en av de mest trafikerade tågstationerna i Vallonien. Dessutom, om du planerar att resa till Tyskland, Frankrike, luxemburg, eller Nederländerna från Belgien, du borde reservera dina SNCB-tågbiljetter i god tid i förväg.

begagnade (Brygge – Samma stadsnamn på ett annat populärt språk) järnvägsstationen är en annan upptagen SNCB-tågstation i Flandern. Till exempel, från Brygge, du kan beställa din tågbiljett till andra populäraste destinationerna i Belgien: Gent, Antwerpen, och Bryssel på mindre än en timme. Brygge tågstation ligger vid en 20 minuters gångavstånd från stadskärna, och den vackra gamla stadsmarknaden.

SNCB-tågstationen i Leuven är centralstationen i regionen Flamländska Brabant i Belgien. Denna livliga järnvägsstation förbinder den flamländska regionen med andra regioner och är en av de bästa 5 mest trafikerade tågstationer i Belgien. Således, du kan tågresor till Bryssel, Bryssels flygplats, Leuven, Antwerpen, och i princip vilken stad som helst i Belgien.

Mechelen eller Malinas, i staden Mechelen, är också en av de centrala SNCB-tågstationerna i Belgien. Du hittar här 10 plattformar, som betjänar Intercity-tåglinjer, inklusive Bryssels flygplats från Antwerpen. Dessutom, du kan köpa dina SNCB-biljetter till Amsterdam, och Luxemburg, via Antwerpen och Bryssel.

 

SNCB FAQ

Tillåts cyklar ombord på SNCB-tåg?

Cyklar är tillåtna på SNCB-tåg. Om du har en hopfällbar cykel, då kan du gå ombord på det till tåget, Utan kostnad. i alla fall, de andra typerna av cyklar kostar ett tillägg på 4 € till din tågbiljett.

Res barn med SNCB-tåg gratis?

Ja, men bara upp till en viss ålder. Barn som är yngre än 12 reser gratis i sällskap med en vuxen passagerare.

Är husdjur tillåtna i SNCB-tåg?

Ja, du kan ta med ditt husdjur på tåget, för 3 € per resa. i alla fall, husdjuret ska vara i ledning eller i en påse, eller korg.

Vad är ombordstigningsförfarandena för SNCB?

Vissa stationer har elektroniska skärmar som avslöjar bildandet av tågen. Ytterligare, använd dessa för att kontrollera zonerna där tågtrafiknumret kommer att vara när ett tåg kommer.

Vanliga frågor om SNCB – Måste jag beställa en plats i förväg på SNCB?

Du kan boka a jag vet i förväg på inhemska SNCB tåg. Du kommer få en personlig sittplats efter att ha bokat, men detta är inte ett måste.

Finns det Wi-Fi i SNCB?

Nej. Det finns inget Fri Wi-Fi internet på SNCB-tåg. Du kan njuta av gratis Wi-Fi på SNCB-järnvägsstationerna.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Om du har läst till denna punkt, du vet nu allt du behöver veta om dina SNCB-tåg och är redo att köpa din SNCB-tågbiljett på Rädda ett tåg.

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tåg

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railwaySBB Schweiz CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia eurail logotyp

Eurail

 

Vill du bädda in den här sidan på din webbplats? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !