Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 10/04/2021)

Att resa i Europa på en budget är en utmaning! dock, det är möjligt så länge du gör din forskning till ordna resan klokt. Det kanske förvånar dig hur mycket du kan spara genom att ta rätt transportsätt eller välja billigare resmål. Lita på oss; Det finns budgetvänliga alternativ för allt tillsammans din resa - från attraktioner till transport till mat till boende.

Kom ihåg, resenärer på en budget inte är ”dålig:”De är kunniga! Så innan du går tycka synd om dig själv, Tänk på alla pengar du sparar samtidigt göra fantastiska minnen. Din budget är begränsad och dyrbar; därför, du ska hantera den med omsorg. Här är våra bästa tips för att resa i Europa på en budget:

 

Rita din rutt

Bygg din resplan innan något annat. Ingen tvekan, du har en lista över måste-besök europeiska destinationer. realistiskt, du inte kan besöka dem alla när de reser i Europa på en budget, särskilt om din tid är så begränsad som din budget. Så i stället för att skjuta för att se dem alla, plocka din topp två eller tre. Kontrollera nu på kartan för att se om de städer du med tanke på är lätta att ansluta till, och vad andra städer är längs den vägen.

Till exempel, du kan vara intresserad av att besöka Paris och Amsterdam. Kontrollera rutten, och du ser att Bryssel är en stad som ligger mellan de två! Genom att välja städer som ansluter, eller sådana som är mellan två drömmål, du kan få mer valuta för pengarna.

Amsterdam till Paris Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

Paris till Bryssel Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Välja Boende på ett Klokt sätt när du reser i Europa på en budget

Du får de bästa priserna när du boka ditt hotell eller vandrarhemsrum i förväg. den tidigare, desto bättre. Välj ditt boende klokt.

Medan sviter på 5-stjärniga hotell innebär total komfort och lyx, de är inte det smarta valet när det handlar om en stram budget. dessutom, vistas i en dyra hotellrum skulle vara ett slöseri med dina pengar, främst om din resplan innebär sightseeing och utforska staden. Det innebär att du endast använda rummet för att krascha in och spendera merparten av dina dagar ut och omkring.

Om du vill spara, du kan bo med en lokal gratis genom att besöka gästfrihet börser. Andra billiga boende inkluderar vandrarhem att erbjuda sovsal-stil faciliteter. Rums uthyrning på nätet marknadsplatser som Airbnb är också perfekt för resor i Europa på en budget.

 

Ät som en lokal när de reser i Europa på en budget

tänka som en lokal när de reser i Europa på en budget

 

gastronomiska läckerheter finns överallt i Europa. Men om du reser i Europa på en budget, det smartaste att göra är att undvika att äta på dyra turistplatser. Låt inte restaurangnotor bryta din matbudget.

Istället, äta som en lokal och få en verklig kulturell erfarenhet. Matstånd och street food finns överallt europeiska städer, och de är perfekta hotspots att köpa äkta mat. Och det bästa är att de bara kommer att kosta några euro. Om du vill spara på mat, träffa mataffären. Om du bor i ett rum som har möjlighet att laga mat, köpa ingredienser för en maträtt som du kan enkelt göra.

Paris till Lille Tåg

Rom till Milano Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

Genève Paris Tåg

 

 

Sov på tåget

Sova på tåget mellan destinationer är kanske en av våra favorit tips för personer som reser i Europa på en budget. Istället för att slösa värdefulla dagsljus i transit, väljer att gå på en nattåg. Det kanske förvånar dig hur mycket billigare det är än att boka ett hotell för natten. Säker, du ska missa landskap, men du vaknar utvilad i en ny stad!

 

Redo att börja resa i Europa på en budget och boka tåg? Boka tågbiljetter tidigt och få de bästa erbjudandena på säten!

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-europe-budget%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)