Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 29/12/2019)

Historiskt hotell i Europa är inte en ovanlig syn, särskilt i stora städer med en rik historia. paris, london, rom, Munich, Vienna - alla dessa städer har vackra platser att erbjuda. turister som längtar efter några traditionell lyx kommer att ha några svårigheter att hitta en plats att bo i Europa. Den bästa delen om det är att du kan resa till alla dessa städer med tåg, på en budget. Här är de fem historiska hotell i Europa och hur man kommer dit med tåg:

 

1. Vi börjar vår lista över Historic Hotels med – The Ritz, paris

Ingen lista över bästa historiska hotellen i Europa skulle vara komplett utan Paris. En pärla av dess besöksnäringen sticker ut: The Ritz. Hotellet har en rik historia och en lyxig interiör att gå med den. Det grundades 1898, och även då var höjdpunkten av bekvämlighet.
The Ritz var naturligtvis ett populärt val för medlemmar i europeiska societeten. Några av sina berömda gäster var hertigen och hertiginnan av Windsor, Coco Chanel, och Ernest Hemingway, bland andra. Om du vill utforska dess fascinerande historia, du kan ta ett tåg till Paris från andra större europeiska städer som london, rom, amsterdam, eller Bryssel.

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

2. Belmond Cadogan Hotel, london

Historiska hotell i Europa, Belmond Cadogan Hotel, london

Belmond Cadogan Hotel i London anses vara ett boutiquehotell, men det har en lång och spännande historia. Vissa skulle säga att det var ännu dramatisk ibland, som Oscar Wilde väntade hans gripande där i 1895. Cadogan har 64 rum och en underbar Edwardian atmosfär. Det är en historisk radhus, och det har hållit en hel del av den unika karaktären av era. Om du tar vår första rekommendation, du kan lätt resa från Paris till London med tåg.

Amsterdam till London Tåg

Lille till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, rom

När det gäller historiskt hotell i Europa, Albergo del Sole al Pantheon i Rom tar kakan. Det är en av de äldsta hotellen i världen, grundad i 1467! Rum med utsikt över panteon är de bästa, komplett med renässansstil sängar och 17-talet fresker som dekoration. Det kan inte bli bättre eller mer historisk än. En annan bonus är att resa till Rom är ganska lätt med tåg, speciellt utgående från andra stora italienska städer.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Salerno till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

 

4. Hotel Torbrau, Munich

Hotel Torbrau är ett bra ställe att stanna i Europa

Den Torbrau började som en plats för trötta resenärer från Salzburg att ha en vila och en god öl. Det har i över 500 år, och det fick sin moderna renovering på 90-talet. Den Torbrau är en favorit affärsresenärer och turister som vill ha en mer charmig historiskt hotell erfarenhet. Om du är besöker München med tåg från Berlin, Wien eller andra europeiska städer, kan du planerar att bo på Torbrau.

Berlin till München Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Wien till Munich Tåg

Köln till München Tåg

 

5. The Grand Hotel Wien, wien

The Grand Hotel Wien byggdes 1870, och bara tillbringade en kort tid som en privatbostad. Det är den äldsta av de ”Ringen” runt Opera i Ringstrasse i Wien. Såvitt historia går, Hotellet har sett sin andel av både spänning och sorg. Det var bakgrunden av Mayerling affären som slutade tragiskt, med döden av den österrikiska kronprins Rudolf och hans vän, Baroness Marie Vetsera. Om historien har du förbryllad, du kan lägga till Grand i din lista över historiskt hotell i Europa att besöka. Bege sig till Wien med tåg från Munich, med ett stopp vid Salzburg.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Innsbruck till Wien Tåg

Frankfurt till Wien Tåg

 

Besöka historiska hotell i Europa med tåg Sammanfattning!

Är du ute efter att besöka några av de mest intressanta historiska hotell i Europa? Planera din resa genom större europeiska städer och boka tågbiljetter att få dig dit!

 

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dsv - (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)