Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 21/02/2021)

Ett Europa Route Planner är viktigt att organisera din tågresa i Europa. För det första, det finns över 10,000 destinationer man kan besöka i Europa. På grund av antalet destinationer, Det är viktigt att undersöka hur man kan kartlägga din resa. Du vill förmodligen ha en egen unik väg att resa genom Europa. Och för att planera i förväg, kanske du vill reservera biljetter i förväg. Mest anmärkningsvärt är att du ska kunna boken tåg resor som inkluderar kundservice på ditt språk och göra det möjligt för flexibilitet vill Spara Ett Tåg gör.

 

Europa ruttplanerare Viktig planeringsfaktorer

All planering börjar med att se till att du har de nödvändiga resedokument. Liknande, innan du planerar din resa, du kanske vill överväga flyger till den första destinationen om du bor utanför Europa och tåg resa om du bor i Europa, eftersom det är det bästa sättet att resa i Europa. Några av de faktorer som verkar vara viktiga för dagens resenärer; historisk webbplatser, natur, nattliv, stränder, mat, och aktiviteter.

London till Paris Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

München till Berlin Tåg

Rom till Milano Tåg

 

 

Europa Route Planner per land

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Österrike

för det första, reservationer behövs för nattåg och internationella tåg och du kan göra det på Spara Ett Tåg. Reservationer är möjliga även för intercity höghastighetståg (Inklusive Eurocity och InterCity). Viktigaste för intercity-linjer är Wien & Linz, Salzburg, Graz & i Kärnten distriktet. Österrike Europa Route Planner erbjuder mycket goda internationella tågförbindelser. Dessutom, drycker och snacks finns på de flesta tåg och matställen finns på internationella tåg. Du kan ta cyklar på österrikiska tåg. Du har även biljetter till Österrike som gör att du kan träna resor till Lichtenstein.

Graz Innsbruck Tåg

Wien till Graz Tåg

Wien till Salzburg Tåg

 

Europa Route Planner Österrike

Belgien

De flesta tåg i Belgien kräver bokningar, så inte mycket nytt för Europa Reseplanerare här. Det är mycket rekommenderas, särskilt för att flygplats tåg, internationella tåg, tåg och höghastighetståg kommer du att reservera tillräckligt med tid i förväg. dessutom, tåg i Belgien har 1: a och 2: a klass sitt. Några av tågen erbjuder en minibar och varma och kalla snacks. Restider inom Belgien är snabba med resor mellan, större städer tar 20 minuter till en timme.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Belgium gardens

bosnien

I likhet med Belgien Europa Route Planner, du behöver inte göra en reservation för de flesta tåg i Bosnien. Det är inte möjligt att göra bokningar på inrikes tåg i Bosnien. Detta inkluderar Brzi Voz snabbtåg och
passagerare lokal tåg. Till skillnad från andra europeiska länder, Cyklar är inte tillåtna på tågen i Bosnien. Dessutom, internationella förbindelser från Bosnien går igenom Sarajevo station.

 

Europe Route Planner Bosnia

Europa ruttplanerare för Bulgarien

Du behöver inte stora delar av Europa Route Planner när det gäller bokningar för Barz Vlak lokala ’snabb’ tåg och även Patnicheski lokaltåg. i alla fall, Bokningar krävs för Expresen Vlak snabbtåg och internationella tåg. Internationella tåg finns i Bulgarien inkluderar Bulgarien Express, De Svarta havet tåg, Bukarest Istanbul Express och likaså några andra tåg avgår från Sofia. Bulgariens huvudleder tar 6-8 timmar (nattåg är möjliga) Sofia är, självklart, centralstationen för internationella förbindelser. Cyklar är tillåtna på tågen men du kommer att behöva betala extra för dem.

 

Bulgaria skyline

 

Europa Route Planner med Rädda ett tåg

Eftersom det en miljon skäl att resa genom Europa, vi har hittat dig billiga biljetter. Europa har den mest vackra tågstationer. Samtidigt har den vackraste landskap, Inklusive broar och stränder. Så när du hantera det land du reser i Europa Route Planner, Ta 3 minuter nu för att boka billiga tågbiljetter i Europa på Spara ett tåg. Betala med alla de populära betalningsmetoder.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden