Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 21/02/2021)

Een Europa Route Planner is van essentieel belang in het organiseren van uw treinreis in heel Europa. Allereerst, er zijn meer dan 10,000 bestemmingen kan men bezoeken in Europa. Als gevolg van het aantal bestemmingen, is het belangrijk om te onderzoeken hoe u uw reis in kaart. Waarschijnlijk wilt u uw eigen unieke route te reizen door Europa. En met het oog op vooruit plannen van de tijd, wilt u misschien tickets te reserveren op voorhand. Het meest opvallend is dat je moet kunnen book trein reizen die zijn voorzien van customer service in uw eigen taal en zorgen voor flexibiliteit, zoals het Opslaan van Een Trein kunt.

 

Europa Route Planner Belangrijke planning factoren

Alle planning begint met het maken van zorgen dat u de benodigde reisdocumenten. evenzo, voor het plannen van uw reis, wilt u misschien overwegen vliegen naar de eerste bestemming woont u buiten Europa en de trein reizen als je woont in Europa, want dat is de beste manier om te reizen in Europa. Enkele van de factoren die erg belangrijk lijken voor de huidige reizigers; historisch plaatsen, natuur, nachtleven, stranden, eten, en activiteiten.

Londen naar Parijs Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

München naar Berlijn Treinen

Rome naar Milaan Treinen

 

 

Europe Route Planner per land

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Oostenrijk

ten eerste, gereserveerd te worden nachttreinen en de internationale treinen en je kunt het doen op het Opslaan van Een Trein. Reserveren is mogelijk ook voor intercity hogesnelheidstreinen (inclusief EuroCity en InterCity). Main intercity routes Wenen & Linz, Salzburg, Grazie & de wijk Karinthië. Oostenrijk Europa Route Planner biedt zeer goede internationale treinverbindingen. aanvullend, dranken en snacks beschikbaar op de meeste treinen en eetgelegenheden beschikbaar op internationale treinen. U kunt fietsen op de Oostenrijkse treinen brengen. Heb je ook tickets voor Oostenrijk die u toelaat om te reizen per trein naar Liechtenstein.

Graz naar Innsbruck Treinen

Wenen naar Graz Treinen

Wenen naar Salzburg Treinen

 

Europa Route Planner Oostenrijk

België

De meeste treinen in België vereisen reserveringen, dus niet veel nieuws voor onze Europa-Route Planner hier. Het is zeer aan te bevelen, vooral die voor treinen naar de luchthaven, internationale treinen, en high-speed treinen heb je reserveringen voldoende tijd op voorhand. verder, treinen in België hebben 1e en 2e klas zitplaatsen. Een deel van de treinen bieden een kleine bar en warme en koude snacks. De reistijden in België zijn snel met ritten tussen, grote steden nemen 20 minuten tot een uur.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Belgium gardens

Bosnië

Net als in België Europa Route Planner, U hoeft niet te reserveren voor de meeste treinen in Bosnië maken. Het is niet mogelijk een reservering te maken voor binnenlandse treinen in Bosnië. Dit geldt ook voor Brzi Voz snelle treinen en
passagier lokaal treinen. In tegenstelling tot andere Europese landen, fietsen zijn niet toegestaan ​​op treinen in Bosnië. aanvullend, internationale verbindingen vanuit Bosnië doorlopen Sarajevo station.

 

Europe Route Planner Bosnia

Europe Route Planner voor Bulgarije

Je hoeft niet veel van Europa Route Planner nodig in termen van reserveringen voor Barz Vlak lokale ‘rapid’ treinen alsmede lokale treinen Patnicheski. Echter, reserveren voor Expresen Vlak snelle treinen en internationale treinen. Internationale treinen beschikbaar in Bulgarije zijn de Bulgaria Express, De Zwarte Zee Trein, De Boekarest Istanbul Express en ook een aantal andere treinen vertrek Sofia. belangrijkste routes van Bulgarije is 6-8 uur (nachttreinen mogelijk) Sofia is, natuurlijk, het centraal station voor internationale verbindingen. Fietsen zijn toegestaan ​​op de treinen maar u nodig hebt om extra te betalen voor hen.

 

Bulgaria skyline

 

Europa Route Planner met Save a Train

Omdat er een miljoen redenen om te reizen door Europa, we hebben gevonden de goedkoopste tickets. Europa heeft de meest mooi treinstations. Terwijl ook het hebben van de mooiste landschappen, inclusief bruggen en de stranden. Dus nadat u het land te beheren u op reis in Europa Route Planner, Nemen 3 minuten nu om goedkope treinkaartjes in Europa op boeken Sla een Trein. Betalen met alle populaire betaalmethoden.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien