Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 30/04/2021)

Reizen met de trein staat bekend om het geven van de passagiers een aantal van de mooiste trein Bridges, filmische uitzicht over het landschap. Het krijgen van een kans om te reizen op de trein Bridges, kunt u glooiende heuvels zien, platteland, en oceanen allemaal vanaf uw comfortabele zetel bij het doorlopen van Europa per spoor. Soms is de spoorlijn zelf is de meest vergeten schoonheid. deze vier Europese spoorwegsysteem Train Bridges zal uw adem weg te nemen.

 

Onze eerste trein Bridges pick is Landwasserviadukt, Zwitserland

Landwasserviadukt, Zwitserland
Zwitserland treinreizen

 

Deze treinbrug is een ongelooflijk architectonisch wonder. U kunt zien dat zes kalksteen bogen rustend op vijf hoge pilaren. De brug leidt rechtstreeks naar het 216 meter lange Landwasser Tunnel.

De brug overspant de rivier Landwasser tussen de steden van Schmitten en Filisur, in de Graubunden gebied van Zwitserland. Ook is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. Het is vandaag in werking en is sinds de voltooiing in 1902.

München naar Basel Treinen

Zürich naar Basel Treinen

Bern naar Basel Treinen

Genève naar Basel Treinen

 

Forth spoorbrug, De top Trein Bruggen in Schotland

Forth Bridge, Schotland
Schotland Rail brug

 

Dit prachtige Schotse monument steekt de rivier over Forth bij Queensferry, net ten westen van Edinburgh.

Het is gemaakt van drie stalen dubbel-cantilevers vergezeld door lange liggers. Enorme klinknagels sluit ze aan op de hoofdstructuur van de Trein Bridges. pieren Granite ondersteunen de uitkragingen. Het is echt een staaltje van Victoriaanse techniek.

De trein brug werd voltooid in 1890 en gerenoveerd en opnieuw geschilderd in 2011-2012. De Forth brug van de spoorweg is een UNESCO Wereld Erfgoed site sinds 2005. Er zijn tussen 190 en 200 treinen die dwars over deze dagelijks.

 

Hohenzollern bridge, Duitsland

Hohenzollern bridge, Duitsland
Duitsland traint brug

 

De Rijn verdeelt de Duitse stad van Keulen. Zeven bruggen over de majestueuze rivier in Keulen. De Hohenzollern Trein Bridges is niet alleen de mooiste, maar ook de meest intensief gebruikte spoorbrug in Duitsland. Zij ziet dan 1200 treinen per dag over de zes sporen.

De Hohenzollernbrücke is een boogbrug, drie ijzeren bogen langs zijn lengte. Het werd voltooid in 1911 en gerenoveerd in de jaren 1940, 1950s, en 1980.

Omdat het alleen 409 meter lang, er is ook een deel van de brug voor voetgangers en fietsers. Er is één aan elke kant van het spoor. Mensen zijn begonnen met plaatsen “hou van hangsloten” op het hek tussen de het spoor en voetgangersgebieden sinds 2008.

Frankfurt naar Keulen Treinen

Brussel naar Keulen Treinen

Wenen naar Keulen Treinen

München naar Keulen Treinen

 

Viaduct van Chamborigaud, Frankrijk

Viaduct van Chamborigaud, Frankrijk
Frankrijk oude treinen brug

 

U zult deze spectaculaire halfronde boog Train Bridges vinden in het Franse dorp Chamborigaud, voltooid in 1867. Het is nog steeds in gebruik.

De steen viaduct kruist de rivier Luech. Het is een gebogen brug met een totale lengte van 387 meter. Echter, het is erg smal op slechts 14 meter breed. Viaduct van Chamborigaud curve, ligt aan stroomopwaartse, in tegenstelling tot de meeste andere bruggen van dit type.

Lyon naar Marseille Treinen

Parijs naar Marseille Treinen

Nice naar Marseille Treinen

Bordeaux naar Marseille Treinen

 

Kerstman Giustina Spoorbrug, Italië

Kerstman Giustina Spoorbrug, Italië
Italië historische trein brug

 

De trein viaduct is nummer 31 op de lijst van 's werelds hoogste trein bruggen. Het staat 145 meter hoog en gewoon 78 meter lang. Het is gelegen aan het einde van de Kerstman Giustina meer in Dermulo, Noord-Italië.

The Santa Giustina meer is door de mens veroorzaakte en het water dat stroomt van het produceert elektriciteit. Het is ook bekend voor water sport en kanoën.

Milaan naar Trento Treinen Dermulo

Turijn naar Trento Treinen Dermulo

Padua naar Trento Treinen Dermulo

Venetië naar Trento Treinen Dermulo

 

Klaar om een ​​trein op de trein Bridges ondernemen om deze wonderen van menselijke inspanning te zien? Reserveer uw stoel en geen reserveringskosten bij niet betalen www.saveatrain.com.

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)