Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 14/01/2022)

De Keulen Festival is zeker de moeite waard toe te voegen aan uw verlanglijstje. 1.5 Miljoen die bijna elk jaar aanwezig zijn, mee eens! Ook wel bekend als het vijfde seizoen, Dit wereldberoemde festival wordt zeker een ervaring van je leven. De Keulen carnaval is niet alleen leuk, maar ook super makkelijk te bereiken met de trein, met de hulp van het Opslaan van Een Trein Hier zijn onze tips voor The Keulen Festival 2019 en hoe er te komen met de trein.

 

Cologne Festival Costumes

Wat in te pakken voor Keulen Festival:

Het is tijd om kostuum te gaan boodschappen doen. Wie houdt er niet van verkleden? De stijl is nogal verschillend van de Braziliaanse carnavals. Denk meer “Pruisische Militair” met een zware dosis van make-up en lovertjes!

Keulse carnaval is vooral een feest van fancy dress, dus gebruik je fantasie! Hoe helderder het beter.

Voor ballen en andere binnengebeurtenissen, dunne kostuums worden aanbevolen. Als je echt wilt ervaring dit festival, dan moet je naar buiten gaan! Vergeet niet om iets warms te dragen onder! De echte Keulen carnaval fan is niet afschrikken door de weer! Gasten die op het laatste moment aankomen zal maskers vinden, kostuums, en make-up in vele winkels in het centrum van de stad. Als laatste redmiddel, een eenvoudige rode papieren neus is alles wat je nodig hebt. wil je wat jurk info.

München naar Keulen Treinen

Treinen van Brussel naar Keulen

Wenen naar Keulen Treinen

Hannover naar Keulen Treinen

 

How To Get naar Keulen Festival:

Je gaat willen een trein naar Keulen te vangen hoofdstation. Dit is ook een van Europa's belangrijkste spoorwegcentra, dus je zult niet strijden om een ​​tijd die bij u past met SaveATrain vinden.

U kunt snel en comfortabel reizen naar de Cologne Festival tot de grote steden in Duitsland en andere Europese landen: Elke dag, meer dan 1,300 treinen tussen Keulen en bestemmingen in Duitsland en in het buitenland. Hoogtepunten van de dienst bestaan ​​uit de internationale hogesnelheidstreinen die Keulen verbinden met Londen, Parijs, Amsterdam, en Brussel. Met de high-speed rail dienst naar Frankfurt, het treinstation Koln-Deutz - de tweede terminal voor ICE-hogesnelheidstreinen in Keulen - en de Keulen / Bonn Luchthaven station, Keulen heeft verder versterkt de cruciale rol als centrale hub voor spoorwegen vervoer-.

De lokale openbaar vervoer in Keulen en de omliggende regio is ook uitstekend, met ondergronds, tram-, en busdiensten dat zal u voorzien van een optimale mobiliteit tijdens uw verblijf in Keulen.

De informatie van de Duitse spoorwegen Railway bedrijf omvat niet alleen de treintijden, maar ook het aansluiten van tram en bus schema's plus de tijd die nodig is om de dichtstbijzijnde halte of station te voet te bereiken.

Amsterdam naar Keulen Treinen

Rotterdam naar Keulen Treinen

Antwerpen-Keulen Treinen

Parijs naar Keulen Treinen

 

Duitse spoorwegen treinen in een treinstation Hbf

 

Kolsch dialect in Keulen Carnaval

Om het te begrijpen “vreemd” Keulse carnaval cultuur, je nodig hebt om een ​​paar typische uitdrukkingen van de Kolsch dialect leren. Als ze nieuw voor je is, niet beginnen te twijfelen aan uw Duitse vaardigheden – de meeste Duitsers hebben ze ook niet weten.

vasten, of: vasten

Carnaval, ook bekend als “vijfde seizoen,” heeft een speciale plaats in de harten van de meeste Keulen Bewoners dat ze veel woorden voor. Hoewel Carnival, of “vasten,” wordt gezegd om te beginnen november 11 elk jaar, de echt “geweldige dagen” beginnen met Ladies’ Nacht, of “Vastenavond voor dames” op donderdag voor en loopt tot aan het begin van de Aswoensdag.

Luxemburg Keulen Treinen

Luik naar Keulen Treinen

Zürich naar Keulen Treinen

Genève naar Keulen Treinen

 

 

Kolsch

Kolsch: Het is de enige taal die u kunt drinken. Dat is de running gag in Keulen, waar de dialect en woonplaats brouwsel dezelfde naam. Normaal gesproken geserveerd in tall, slanke glazen, tijdens het Keulse carnaval is het plastic bekers alleen omdat er geen breekbaar glas is toegestaan ​​op de straat. Mocht u pak Kolsch in een Brauhaus, hoewel, onthouden: Breng contant geld. Het is de enige manier om drankkaartjes in verpakte kopen kroegen.

Berlijn-Keulen Treinen

Neurenberg naar Keulen Treinen

Bonn naar Keulen Treinen

Stuttgart naar Keulen Treinen

 

slager

EEN “slager” is een grote smooch. Tijdens de Keulse carnaval festiviteiten, verwachten gekust te krijgen (“opgeblazen,” of kloppen: “jebutz”) meer dan normaal. Compleet onbekenden distribueren onschadelijk pikt op vreemden’ wangen, hoewel sommige natte Butzcher (in standaard Kolsch, “Butz”) kan ook vlekken Carnival make-up over je hele gezicht.

Frankfurt naar Keulen Treinen

Dresden naar Keulen Treinen

Aachen naar Keulen Treinen

 

Weetschaff

Dit woord verwijst naar cafés, bars, of restaurants. Bijna alle van hen nemen deel aan het vieren van Cologne Carnival. Ze duidelijk uit de meubels een grote dansvloer te maken en versieren alles kleurrijk zes dagen van de viering in een rij. In veel lokale pubs, alleen Kölsche muziek- is gespeeld (liedjes in de Kölsch dialect). Je zult vaak tot 300 meter lange rijen voor de traditionele pubs.

 

Wat is Weiberfastnacht?

Vroeg in de morgen, de straten vullen met Keulen Festival dwazen in kostuums. Klokslag 11:11 ben., de straat Carnaval wordt officieel geopend door de burgemeester van Keulen en Keulen Carnival triumviraat.

Interessant feit: vrouwen (Vrouw)

In 1824 in Beuel, een deel van Bonn, een groep wasvrouwen vormden hun eigen Karneval-commissie. Het lijkt erop dat ze waren moe van het doen van de was, terwijl iedereen was vieren Karneval. Ze bestormden het stadhuis en nam het stadsbestuur. (Nu herinner ... Karneval is een tijd waarin de overheid ambtenaren openlijk zijn karikaturale, en een mock regering wordt verkozen. Vandaag, Deze “bestorming van de Beuel Stadhuis” door vrouwen wordt voor live getoond op televisie. Girl Power!

 

 

Keulse carnaval Schedule:

 • maart 1: Carnaval vrijdag

  • Deze dag is eigenlijk een rustdag. Maar we zouden dit niet te serieus te nemen. Tal van sessies en ballen vinden plaats in de avond op deze dag. Dus als je wil een feestje, U zult zeker zijn om er een te vinden.
 • maart 2: carnavalszaterdag

  • Na een Carnival brunch met Kölsch bier, Er is een optreden op het bivak van het Carnaval samenlevingen met een militaire traditie bij de Neumarkt. In de avond kunt u gaan naar de Ghost Parade.
 • maart 3: carnavalszondag

  • Vanaf 11:11 ben., de school en buurt parades maart door het centrum van de stad, met gekostumeerde schoolgroepen en originele maskerades georganiseerd door buurtverenigingen.
 • maart 4: Rosenmontag

  • Het hoogtepunt van de sessie is de grote parade op Rosenmontag. De praalwagens beginnen parade door de stad op 10 ben. De deelnemers blazen kussen naar de gekostumeerde drukte langs de parade route.
 • maart 5: Carnavalsdinsdag

  • 'S Middags zijn er optochten met groepen gekostumeerde feestgangers in de buitenwijken. Daarna, de feestelijkheden gaan door tot middernacht, wanneer het stro figuur genaamd de “Nubbel” wordt begraven of verbrand.
 • maart 6: As woensdag

  • In de ochtend, Katholieken gaan naar de kerk voor het ontvangen van een kruisje van as op hun voorhoofd als teken van bekering. Die avond, van het jaar carnaval seizoen wordt traditioneel op een vis diner gesloten.

 

Hebben wij ervan overtuigd dat u naar Keulen Festival bij te wonen 2019, nog? Pak je treinkaartjes vanaf Sava Een trein in een paar minuten zonder extra, vervelende kosten! Dit betekent meer geld voor Weetschaff ?

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)