Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 14/01/2022)

Als je je afvraagt ​​hoe je Tomorrowland met de trein, zoek dan niet verder. Boek uw treintickets naar Tomorrowland op voorhand bij ons! Als je ope van de gelukkige mensen om tickets voor Tomorrowland dit jaar, zorg ervoor dat u de reisdetails niet tot het laatste moment overlaat!

 

Wanneer is Tomorrowland?

Het zal niet lang totdat het zijn festival begint, dus zorg ervoor dat je bereid met Tomorrowland door Treinkaartjes. Tomorrowland vindt plaats op twee weekends voor 2018. Het zijn de laatste twee weekenden van juli: 20-22e en 27e- 29e. De bijeenkomst, dat de pre-festival gebeurtenis voor campers in DreamVille, vindt plaats op 19 juli en 26 juli voor het weekend 2.

 

Tomorrowland met de trein indoor arena

 

Toegang tot Tomorrowland met de trein:

Toegang tot het festival is alleen mogelijk als je een geldige Tomorrowland Bracelet op jouw naam hebt staan.

Brussel naar Treinen Boom

Antwerpen naar Treinen Boom

Luik Treinen Boom

Charleroi naar Treinen Boom

 

Check in:

Op vrijdag & zaterdag, inchecken geopend tot 22.00. De toegang wordt geweigerd na deze tijd.
Op zondag check-in sluit om 21u00. De toegang wordt geweigerd na deze tijd.

Tomorrowland is zonder twijfel de beste muziek festival ter wereld. Meer landen zijn op Tomorrowland dan op de Olympische Spelen. Het is echt een unieke ervaring en de perfecte manier om zich verbonden voelen. Elk jaar groeit nog groter, dus niet overweldigd door de drukte door onvoorbereid, naar Tomorrowland met de trein.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

How To Get To Tomorrowland Met de trein:

Tomorrowland vindt plaats in het recreatiegebied, De Schorre, in Boom. De stad Boom ligt in België, tussen Antwerpen & Brussel. Deze kleine stad transformeert in een party scene. Meestal een rustige stad tonen zij de vlaggen Tomorrowland op hun ramen tijdens het festival.

De beste voornaamste station Tomorrowland te bereiken met de trein te bereiken Antwerpen-Centraal. Zodra je hier bent zul je wilt naar een andere trein naar Boom.

Stap uit bij Boom station en neem de gratis bus shuttle naar Tomorrowland / Droomstad. Na elke festivaldag, drie extra nachttreinen will run to Antwerpen-Centraal station.
NIEUWE: door de week, er zijn nu 2 treinen per uur tussen Antwerpen-Centraal and Boom. Op zaterdag en zondag: 1 trein per uur.

Rotterdam naar Treinen Boom

Parijs naar Treinen Boom

Maastricht naar Treinen Boom

Amsterdam naar Treinen Boom

 

Wat is Tomorrowland als?

Nu hebben wij u de fijnere details over Tomorrowland gegeven met de trein, is het tijd voor het leuke gedeelte! Als het je eerste keer naar Tomorrowland, je je waarschijnlijk af wat het gaat worden zoals. Tomorrowland is de hype die er omheen is ontstaan ​​zeker waard. Tomorrowland is verkozen tot de onbetwiste grootste EDM muziekfestival in de wereld voor enkele jaren op rij. Op zijn minst op bezoek eens in je leven is een must geworden voor elke muziekfan, party ganger, of festival liefhebber. Tomorrowland 2018 is de vormgeving tot de grootste in de geschiedenis van het festival zijn. Het heeft een echt verbazingwekkend aantal fantastische internationale kunstenaars stellen aan het licht van de 16 ongelooflijke stadia.

Brussel naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Lille naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Antwerpen Treinen

 

 

Naast het hebben van een ongelooflijke line-up, de organisatoren lijken te hebben aan alles gedacht, inclusief kluisjes u kunt huren, plaatsen om je telefoon op te laden, en zelfs hun eigen valuta genaamd Pearls. Je hebt verschillende opties om top-up van uw Armband met Parels: U kunt Pearls online toe te voegen op uw Tomorrowland account, op het tabblad ‘Mijn Bracelet’ voorafgaand aan het festival met uw creditcard (VISA, MasterCard), Bancontact, Sofortüberweisung, of iDeal. Dit wordt echt een plek waar u al uw zorgen achter kunt laten!

 

We raden jij volgt Tomorrowland op Facebook om updates op de line-up en het festival in het algemeen krijgen, en je kunt ook volgen Red een trein Twitter

 

Voor enige Europese treinkaartjes, en vooral voor Tomorrowland met de trein uit heel Europa, alleen Enter Save A Train website en geniet van uw trein.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)